Şimdi Ara

Philips Gogear Ses Limitini Kıran Firmware'i Bulan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ömrümü bu firmware'i bulmaya adadım fakat hala bulamadım . Bi hata yaptık mp3 player'ı aldık . Her neyse geri veremem orası kesin . Bare bu sorunu çözeyim . Evet bu ürünün firmware'ini bulan var mı ? Yada böyle firmware sitesi bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
    Teşekkür Ederim .
    ( Ürün modeli : SA1330 1GB Gogear Philips )

• maalesef henüz bu sorunu çözebilen olmadı
  • Araştırmadan,sorgulamadan yoksunluk neticesi yaklaşık 10 ay kadar öncesinde Filips SA179 almış bulundum.Istırab içindeyim.Ve bu süre zarfında derdime yazılımsal ya da donanımsal deva bulmuşda değilim.Diktim gözü Cowon'lara.Ve artık gözüm kapalı almayacağım ender markalardındır Filips.Sana da bu sevdadan vazgeçmeni f/p oranı yüksek sağlam bir empi3 çalar almanı tavsiye ederim.
  • Ben zaten sizler gibi philips sony ateşiyle kavrulan gençlerden değilim . Tam kendime trekstor organix'lerden alıcaktım . Hediye olarak bu geldi . Şimdi yakın tanıdık olduğu için hergün elimde görüyor ee haklı olarak aldığı hediyenin işe yaradığını gördüğünden seviniyorlar . Satamıyorumda bu yüzden işte. Mecbur kullanıcam yani. Dün Sennheiser mx200 aldım . O da pek bir şeye yaramadı . Hadi hayırlısı , gidip bide bandridge alcam bakalım sorunu çözecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3attery -- 25 Aralık 2006; 16:39:03 >
  • iyi seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 10 Ocak 2007; 18:34:55 >
  • Sesi az veriyor derken zaten o benim mp3 player'dan kaynaklanan bir sorun . Kulaklık güzel bence . Ama işte hiç değilse kanal tipi bir kulaklık daha iyi mi olur diye düşünmüo değilim . Daha önce hiç kullanmadım , ondan rahatsız edermi diye düşünüyorum .
  • kanal tipi kulaklıklar büyük ölçüde rahatlatır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 10 Ocak 2007; 18:35:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: i3attery

Sesi az veriyor derken zaten o benim mp3 player'dan kaynaklanan bir sorun . Kulaklık güzel bence . Ama işte hiç değilse kanal tipi bir kulaklık daha iyi mi olur diye düşünmüo değilim . Daha önce hiç kullanmadım , ondan rahatsız edermi diye düşünüyorum .

ilk başlarda alışman biraz zor olabilir kendi iç sesini duyacaksın vs ancak zamanla alıştığında emin ol başka kulaklık kullanmak istemeyeceksin

mesela ben yüksek volümlü dinlediğimden eskiden beri insanları arasındayken ters bakışlar ; uyarılara maruz kalırdım artık herhangi bi ses duyduklarını hiç sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.