Şimdi Ara

Philips GoGear Vibe 4 gb İNCELEMEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam hala kullanıyormusun bundan almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

Evet hocam hala kullaniyorum hicbir sorunu yok sadece sarji daha az gidiyor o kadar ses kalitesi vs. İyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

Evet hocam hala kullaniyorum hicbir sorunu yok sadece sarji daha az gidiyor o kadar ses kalitesi vs. İyi

anladım hocam teşekkür ederim
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    hocam ürünü hala kullanıyorsan eğer radyo çekim kalitesi nasıl acaba? Benim için en önemli detay bu, şehirlerarası yolculuk çok yaptığım için mümkün mertebe iyi çeken bir radyosu olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxylive

hocam ürünü hala kullanıyorsan eğer radyo çekim kalitesi nasıl acaba? Benim için en önemli detay bu, şehirlerarası yolculuk çok yaptığım için mümkün mertebe iyi çeken bir radyosu olsun istiyorum.

Malesef radyo kalitesi kötü hocam gerçekten hep bir cızırtı vs problemi var benimkine mi özgü bilmiyorum ama
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    anladım peki teşekkür ederim
  • Bu ürün için usb şarj/bağlantı kablosu nerde bulurum arkadaşlar?
  • http://www.teknosa.com/urunler/110361451/philips-sa4vbe04kn97-mp3-player

Bu linkte bu mp3 çalar için radyo yok denilmiş.Siz var yazmışsınız bende anlamadım.Radyo varsa nasıl iyi mi çok mu kötü?
  • Bu mp4 playerin yanındaki kulaklığın özelliklerini bilen var mı acaba bass sesleri falan iyi midir?
  • do-re-mi D kullanıcısına yanıt
    Cihazın kutusunda gelen kulaklık hafif ve genel olarak dengeli ses verse de basit bir model.

Beklentiler - beğeniler çok değişken ama GoGear ımı Sennheiser MX271 kulaklıkla kullanıyorum, çok memnunum.
  • Beyler ben artik kullanamiyorum hic ama cok guzel bir model bu. Gercekten hafif kullanisli dayanikli. Konuyu acali kac sene olmus bana bile dayandiysa herkese dayanir bence. İyi bir kulaklikla cok guzel isler cikartir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Beyler ben artik kullanamiyorum hic ama cok guzel bir model bu. Gercekten hafif kullanisli dayanikli. Konuyu acali kac sene olmus bana bile dayandiysa herkese dayanir bence. İyi bir kulaklikla cok guzel isler cikartir.

https://www.google.com.tr/search?q=PHILIPS+SA4VD404AN/97&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpuvbijczJAhUEXSwKHRykD0YQ_AUIBygB&biw=1600&bih=755#imgrc=Xvew7uSf07fYMM%3A

hocam şu modeli hakkında bilginiz var mı film falan izlenir mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.