Kumanda bazen çalışmıyor, play tuşu çalışıyor ama bölüm atlama altyazı seçme vs çalışmıyor. kismi bir çalışmama .. boyle bir problemle karşılaşan var mı ? yoksa teknik servise mi gidecem..
Merhaba arkadaslar,
Cihazi Teknosa'da FAT32 formatlanmis harici 100 GB Hard Disk ile denedim (2.5" guc kaynagi olmayan bir disk), "Disk yuklenemedi" gibi bir hata aldim. Internetten yaptigim arastirmalarda guc kaynagi olan disklerde problem olmadigini okudum. 400 GB guc kaynagi olan bir diskim var ancak onunla deneme sansim zor gorunuyor. (Su anda FAT32 formatli degil ve Teknosa'dakiler benden bikti :) Bu sistemi almamdaki en buyuk etken USB uzerinden mp3 ve divx destegi oldugundan almadan once emin olmak istiyorum. Harici HDD ile calistiran arkadaslar hangi tip (2.5", 3.5") boyut ve guc kaynagi olup olmadigi bilgilerini paylasirlarsa cok sevinirim.
Tesekkurler
wd mybook 250 gb ile denedim yüklemedi:)
arkadaşlar hts3115 cihazı tv ye bağladığımda sadece ön kolonlardan ses geliyor arkalar çalışmıyor bunun nedeni sizce ne olabilir dvd çalıştırdığımda hepsinden ses geliyor ben tv ye baglı ikende ses gelmesini istiyorum ne yapabilirim. Çok bilgim yok bu yüzden kusura bakmayın