Şimdi Ara

Philips Hts3610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır philips hts3610 ev sinema sistemi kullanıyorum.toplam 300w çıkışlı bi model.ve aklıma takılan bişeyi siz sormak istiyorum.resimdede görüldüğü üzere 4 adet uydu var.bu uyduların içinde haliyle en tepede 1 er hoperlör var(40w)ancak uyduların arka paneline baktığım zaman bir hoperlör daha monte etmek için yer bırakılmış gibi gözüküyor.şimdi ben ses sistemleriyle uğraşan bir yere gidip bu uydulın içine ilave olarak bir hoperlör daha ilave ettirebilirmiyim.ettirebilirsem sistem bunu kaldırırmı.şimdiden çok saolun arkadaşlar

Philips Hts3610

• bence gerekli birşey değil. neden derseniz, sonuçta yine aynı çıkış gücünü elde ediceksiniz hem de uyduların arkasında duran hopalörler size bakmayacak. bence ilaveye hiç gerek yok... ama yapılır mı derseniz tabiiki yapılır.
  • sanırım anlatamadım.uyduların arka panelinde bir hoperlör daha monte edilebilmesine imkan veren bir kapak var.mevcut hoperlörün biraz daha altında.aynı çıkış gücünü elde edecek olmamın sebebini anlayamadım ama.örneğin 40w lık bir hoperlör +60w lık bi höperlör =100w olmazmı.tabi bu mantık ve matematik icabı eğer gerçekten bi fark olmazsa neden olmayacağınıda öğrenmek isterim.boşuna para vermiyim yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlorien -- 13 Mart 2007; 17:05:14 >
  • anfi gücünde değişiklik olmadığı sürece aynı çıkışı alırsınız. yani güç konusunda hoparlör sayısı tek başına birşey ifade etmez. baz alınması gereken anfinin çıkış gücüdür, çünkü hoparlörlerin ihtiyacını karşılayamayarak güç limitini ortaya koyan anfi olacaktır
    ama madem hoparlör ekleme gibi bir seçeneğiniz war, ekleyerek sesteki bozulmaları azaltabilirsiniz. yalnız mümkün olduğu kadar anfiyi zorlamayacak hoparlörler tercihiniz olsun. mesela 300 w anfiniz war, her uyduyu 100w gibi bir güçte almayın...
  • Yani anladığım ve söylediğin kadarıyla şu anda yapacağım bir ekleme ses gücünü arttırmaz sesteki bazı bozulmaları giderir.o zaman şunuda sorayım.bu konularda fazla bilgim olmadığı için baştan özür .bu modelde amfi ve dvd player bütünleşik.yani ayrı bi amfi yok.peqi ben buna ayrıyetten bide amfi alıp bağlayabilirmiyi.bu bir problem yaratırmı.örneğin kolon bağlantıları philips e özel bağlantılar ve bu direk olarak dvd playere bağlanıyor.amfi alırsam bu durum nası olmak zorunda olur
  • o tip setlerde genelde kablo uçları çıplak olur ve mandallı dişi jacklara tutturulur. tabi sizdeki nasıl bilemiyorum ama nasıl olursa olsun bir şekilde bağlantı yapılır. ek anfi iş görür ama almanızı önermem. çünkü ayrıyetten hoparlör de kullanacaksınız, oldukça kargaşa yaratır (sorun da yaratabilir) ve maliyeti çok yüksek olabilir...

eğer güç konunda setiniz sizi tatmin etmiyorsa yenilemeyi düşünebilirsiniz... ek anfi ve hoparlör ztn yeni bir sistem kadar masraf yaratır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 13 Mart 2007; 18:08:05 >
  • CWaRRioR yardımın için çok saol.en azından artık napabilecein konusunda bi fikrim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.