Şimdi Ara

philips hts6510 hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar philips hts6510 hakıında bilgi lazım kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum çünkü şuan fiyatı bayagı uygun kampanya yapmışlar philips 42pfl7762 lcd tv im var aslında anfili bi ses sistemi düşünüyorum ama şuan onu alamıyacagım için 1 sen ebeni idare etsin diye bunu almayı düşünüyorum tv ile uyumu çok güzel olacak bence ve hdmi cıkışı 1080 i dvd işlemesi ve radyosu var şuan kampanyalı fiyatı hibritte 370 ytl ne diyorsunuz??

• Arkadaşlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz mereak ettim :)
  • hts 6510 ses sistemi nerde 370 ytl? web sitesi varsa yazar mısın?
  • Ya birisi şu cihaz hakkında Fikrini bildirse kıyametmi kopar anlamıyorum :S
  • Bu cihaz araştırdığım kadarıyla en ucuz Teknosada 499 YTL . 699 YTL den düşmüş. Ben baktım oldukça iyi bir cihaz. Ağzına kadar dolu DVDdeki divx filmleri kolayca okurken çok zayıf bir flash bellektende çok rahat okuyor.Sesi ve görüntüsü de tatmin edici.
  • electro worl via port ta 466 ytl
  • mavide peşin 422 ytl
  • arkadaşım ürünü bende teknosada test ettirmek istedim ancak adamlar çalıştıramadılar fiyatı 350 ytl ydi internetteki yorumlar iyi ürün hakkında,philips zaten ses konusunda iyi bir firma ancak asıl sorun,ürünün teknosa deposunda olup olmadığını sordum ve olmadığını her teknosada 1 er tane olduğunu sölediler internet üzerinden almak istediğinde de ayrı bir sorun oluşuyo ürünün kutusu 17 kg. + hepsiburada.com da vs. yok sadece istanbulbilisim.com da var bu siteden alışveriş yapmak istemiyorum çok kötü yorumları var(Garantide sorun çıkartıyolarmış + yurtdışından gelen sonylerin eurosia garantisini iptal edip kendileri garanti veriyolarmış yani sony sistemilerin o sitedeki ucuz olmasının nedenide bu,böyle bir siteden alışveriş yapılırmı orasıda tartışılır).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.