Şimdi Ara

Philips Led TV firmware Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 42pfl3537 TV aldık. Alıalmaz da firmware güncellemesi yaptık. Philipsin sayfasındaki 42pfl3527h_12_fus_tur.zip dosyasını kullandık. Ancak televizyon çok yavaşladı... Sanırım firmware sorunlu..

Ürün için daha yeni bir firmware var mi? yada eski firmware'e nasıl downgrade yapabilirim? yada bu yavaşlık sorununu çözmenin bir başka yolu var mı?

Birde bu televizyona uygulama yükleme imkanı var mı? web browser filan?. Televizyon sadece youtuba giriyor.. Başka sitelere de girse güzel olmaz mı?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Şimdiden teşekkür ediyorum..

• Philips downgrade sonrası TV'nin çalışmayabileceğini söylüyor. Ayrıca cihaz garanti dışı kalırmış.

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?3901-Firmware-Downgrade

Çok bariz yavaşlama varsa, TV yeni olduğuna göre teknik servise haber vermeniz en iyisi.

Ayrıca uygulamalarda browser var, tüm sitelere giriliyor. Sadece flash desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 29 Haziran 2012; 11:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unifiedquarks

Philips 42pfl3537 TV aldık. Alıalmaz da firmware güncellemesi yaptık. Philipsin sayfasındaki 42pfl3527h_12_fus_tur.zip dosyasını kullandık. Ancak televizyon çok yavaşladı... Sanırım firmware sorunlu..

Ürün için daha yeni bir firmware var mi? yada eski firmware'e nasıl downgrade yapabilirim? yada bu yavaşlık sorununu çözmenin bir başka yolu var mı?

Birde bu televizyona uygulama yükleme imkanı var mı? web browser filan?. Televizyon sadece youtuba giriyor.. Başka sitelere de girse güzel olmaz mı?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Şimdiden teşekkür ediyorum..

Aldığınız modele baktım enteresan bir model, Smart TV diye geçiyor ama yarı akıllı bir TV :) çünkü sadece YouTube uygulaması var. Televizyonlara uygulama yüklemeniz imkansız. Üretici firma ne yaparsa onları yazılım sayesinde ekleyebilirsiniz. Ama bu TV teknik olarak desteklemez. Sadece YouTube ile yetinmeniz gerekiyor. Zaten bu seviyedeki ve fiyattaki bir ürün için bu yeterlidir. Yavaşlığı konusunda servise başvursanız da sonuç alamazsınız. Genel bir şikayetse tekrar yazılım güncellemesi çıkarırlar. TV'ler de bilgisayar gibi oldu, sürekli bir yazılım güncellemeleri çıkıyor, yazılım ile çözülür.

• Evet aslında üretici, TV'nin uygulamasına ne eklerse onunla yetiniyoruz. Ancak bazen bazı modellerde televizyon daha fazla özelliği destekliyorken, üretici bu özellikleri kapatabiliyor. Özelliklerin kapalı olduğu TV daha ucuza satılırken, sadece model numarası değişik olan ve özelliklerin açık olduğu TV daha pahalıya satılıyor.

LG marka LCD televizyonumda USB sadece servis amaçlı kullanılıyordu. Universal kumanda ile birkaç tuş kombinasyonu ile USB'den film oynatma, MP3 çalma gibi özellikleri açmıştık.

Soruyu aslında bu nedenle sormuştum.. Bu model için böyle tuş kombinasyonları varmıdır, web browser yada uygulama yükleme özelliği aslında destekleniyorda sadece pazarlama stratejisi olarak mı kapalı diye merak etmiştim.
  • quote:

Evet aslında üretici, TV'nin uygulamasına ne eklerse onunla yetiniyoruz. Ancak bazen bazı modellerde televizyon daha fazla özelliği destekliyorken, üretici bu özellikleri kapatabiliyor. Özelliklerin kapalı olduğu TV daha ucuza satılırken, sadece model numarası değişik olan ve özelliklerin açık olduğu TV daha pahalıya satılıyor.

LG marka LCD televizyonumda USB sadece servis amaçlı kullanılıyordu. Universal kumanda ile birkaç tuş kombinasyonu ile USB'den film oynatma, MP3 çalma gibi özellikleri açmıştık.

Soruyu aslında bu nedenle sormuştum.. Bu model için böyle tuş kombinasyonları varmıdır, web browser yada uygulama yükleme özelliği aslında destekleniyorda sadece pazarlama stratejisi olarak mı kapalı diye merak etmiştim.

Hmm, bunu yeni duydum merak ettim araştıracağım :) Bir şeyler bulursam paylaşırım. Philips'in yabancı kaynaklı destek formu var. Buraya bakacağım. Burası cidden güzel bilgiler içeriyor. Bende hem 4007 hem de 7676 var, bu foruma iyice aşina oldum bu sebepten. Burada yazanlar doğrudan Philips ArGE'sinde olan insanlar. Bunu sorsak bile cevap vermezler ama:)

http://www.supportforum.philips.com/en/forum.php

• quote:

Evet aslında üretici, TV'nin uygulamasına ne eklerse onunla yetiniyoruz. Ancak bazen bazı modellerde televizyon daha fazla özelliği destekliyorken, üretici bu özellikleri kapatabiliyor. Özelliklerin kapalı olduğu TV daha ucuza satılırken, sadece model numarası değişik olan ve özelliklerin açık olduğu TV daha pahalıya satılıyor.

Bu yaptığınız güncellemeden sonra yeni eklenen bir özellik oldu mu?

• yavaslik disinda bisiy farketmedim. büyük ihtimal yeni bir özellik eklenmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Lg tv usb
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.