Şimdi Ara

PHİLİPS lightfrime....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya bende philips 19p4 monitör var ve light frimide yükledim.ama hiç kullanmıyorum.aha doğrusu nerde ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum.bunun etkisi oluyor mu gerçekten.oluryorsa ne gibi bir etki?işe yarıyormu yani ...

• Bende 107p wardı.light framei oyunlarda kullanıyodum.Ama unutm ki light frame tüpün ömründen yerr
  • Light Frame Kendi Kendini Ayarlıyor Benim Bildiğim... Ama Kim Herşeyi Tam Biliyor Ki :P
  • 109p40 da light frame yok. light frame olan monitörlerin üst kısmında light frame yazıyor 109p40 ın üst kısmında light frame yazmaz zaten.
  • philips in tüpü trinitron biliyorsunki bu tüp sony lerde var sadece vede philips p serisinde.lg nin tüpü ise flat square ama philips derim.
  • yok be çok gıcık bişe zaten hiç bi işe yaramıyo ben kullanmıyom görüntüyü buğulaştırıyo
  • Oha LG tüpünü mü değiştir di? Flat square mi oldu yani? Flatron du onun kendi tüpü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • light frame film izlerken ve oyun oynarken çok işe yarıyor. bence mükemmel bir özellik bu. aynı özellik samsungda magic bright olarak geçiyor.
  • Programını çalıştırınca ampul var ona tıklayıp sonra kullanmak istediğin pencerenin ustune getirip tıklayınca çalışıyor yada, monitörden ok e basıp ordan extra controls ordanda lightframe a gelip ok e basarsan çalışır sonrada aynı şekilde kapatırsın. Ekran daha parlak olur ama tüp ömrünü azaltmasıyla ilgili tam olarak birşey bilmiyorum.
  • Evet diğer bilgisayarın monitor de philips ve lightframe var oyunlarda açıyorum yalnızca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.