Bildirim
PHİLİPS lightfrime....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende 107p wardı.light framei oyunlarda kullanıyodum.Ama unutm ki light frame tüpün ömründen yerr -
Light Frame Kendi Kendini Ayarlıyor Benim Bildiğim... Ama Kim Herşeyi Tam Biliyor Ki :P -
109p40 da light frame yok. light frame olan monitörlerin üst kısmında light frame yazıyor 109p40 ın üst kısmında light frame yazmaz zaten. -
philips in tüpü trinitron biliyorsunki bu tüp sony lerde var sadece vede philips p serisinde.lg nin tüpü ise flat square ama philips derim. -
yok be çok gıcık bişe zaten hiç bi işe yaramıyo ben kullanmıyom görüntüyü buğulaştırıyo -
Oha LG tüpünü mü değiştir di? Flat square mi oldu yani? Flatron du onun kendi tüpü -
light frame film izlerken ve oyun oynarken çok işe yarıyor. bence mükemmel bir özellik bu. aynı özellik samsungda magic bright olarak geçiyor. -
Programını çalıştırınca ampul var ona tıklayıp sonra kullanmak istediğin pencerenin ustune getirip tıklayınca çalışıyor yada, monitörden ok e basıp ordan extra controls ordanda lightframe a gelip ok e basarsan çalışır sonrada aynı şekilde kapatırsın. Ekran daha parlak olur ama tüp ömrünü azaltmasıyla ilgili tam olarak birşey bilmiyorum. -
Evet diğer bilgisayarın monitor de philips ve lightframe var oyunlarda açıyorum yalnızca
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X