Şimdi Ara

PHILIPS LX3950W/01 DVD ve DIVX PLAYERLI EV SİNEMA SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir ay önce bahsi geçen ürünü satın aldım. Büyük bir hevesle divx koleksiyonumdan bir kaç bir şey denemek istedim doğal olarak . Görüntü gerçekten güzeldi fakat alt yazı !! Hiç bir CD de ki alt yazı dosyalarını görmiyordu .Kullanma klavuzunu dikkatlice okudum ama divx den bahsedilmiyor bile sanki bu ürün aynı zamanda divx player değil. Sonunda bir CD de gördü , hemen o cd yi incelemeye aldım bilgisayarımda sonuçta altyazı dosyasının .avi dosyası ile aynı isimde olması gerektiğini çözdüm. Bu durum media playerdan dolayı bir çok kişi tarafından biliniyor olabilir ama başka bir platforma geçince insanın aklından çıkabilir bu durumun kullanma klavuzunda olması gerekirdi. Gelelim altyazılara Türkçe karakterleri görmüyor bir süre sonra da senkronizasyon kayboluyor ne yazık ki bu durumu çözemedim teknik servislerin ve satıcıların durumu içler acısı klavuzda divx in D si yok. Sonuç firma merkezinde yetkili birisini buldum bu modelin henüz çok yeni olduğunu gerekli yazılımın yapılacağını ama bunun oldukça uzun zaman alacağını belirtti.Bence bu sorunları ilk defa benden duydu haberleri bile yoktu.. Yaklaşık 1 milyar TL vererek aldığım ürün divx açısından böylece elimde patladı. Vestelin bir modelini kullanan bir arkadaşım ise başta böyle bir sorunun Vestelde de olduğunu söyledi ama yazılımını kısa sürede çıkardıklarından ve şu anda sitesinde olduğunu belirtti. Şimdi bu yazıyı niye yazdım

1) Bu ve benzeri modeli alacaklara uyarı (LX3900,LX3950) olsun. Bu 2 model kablosuz arka speaker haricinde aynı fakat diğer PHILIPS marka divx playerlarda bu sorunlar olabilir
    2) Benimle aynı kaderi paylaşan varmı , ne gelişme kaydettiniz?

• arkadasim bende almayi dusunuyorum
    hatta yarin gidip alicam
    bu arka kolonlar icin pilli falan diolar dogrumu?
    bide ses duzeni ve kalitesi nasil?
  • altyazılardaki tr problemi ve seffaf altyazılardan kurtulmak için burayı deneyebilirsin...

www.websamba.com/metepe
  • ya ben bunu indirdim websambadan...
    kitledi benim makineyi calismiooo...
  • slm lar herkese...
    ya ben de aldim lx3950w modelini
    altyazilarin formati ne olmasi lazim acaba?
    bende hic bi alt yazi gozukmuyodaaa...
    bilgisayarda problem yok ama dvd de sorun oluyo hatta alt yazi olmuyo...
  • Philips Lx 3950 W/01

Firmware Version 38 çıkmış.

Philipsin ürün desteği sayfasında yer alıyor.
    Link aşagıda

Firmware V.38

1 Go to özelliği yok ,
    2 Uzun dosya isimleri desteklenmiyor,
    3 DivX lerde Avi dosyasıyla altyazı dosyası aynı isimde olmazsa alt yazıyı desteklemiyor

Peki ne işe yazıyor derseniz türkçe karekterlerde sorun yok.

• dostum 5 ay sonra nerden buldun bu topici yaa neyse divx player demişken premierden uzak duruklması gerektiğini söylemeden geçemeyeceğim.
  • Arkadaşlar,

LX3950W/01 DVD var. Türkçe sorunu yüzünden Philips servisinin dediği gibi yazılım güncellemek istedim. Fakat cihaz kitlendi kaldı ne yapacağım bilemiyorum. Şuan sadece cihaza elektrik geliyor ve fanı çalışıyor onun haricinde göstergelerde tık yok.
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Ses sistemleri göz ardı edilen bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. kablolama, uygun yapıda kablolama...
    konu hakkında merak ettikleriniz veya doğru kablo tespiti konusunda sizlere yardımcı olmak isterim.
    göz ardı etmek sisteminizden verim alamamanıza yok açabilir. maillerinizi keyifle cevaplayabilirim...
    her... şey... vatan... için...
  • ya beyler bu LX3950w denen zımbırtıdan bende aldım. Baktım türkçe karakter desteği yok."ı"lar ve "ş"ler falan gözükmüyo.hemen indiriyim dedim netten falan. hemen orjinal sitesinden lx3900d.bin dosyasını cdye yazıp taktım playera, tanımadı. sonra lx3900h2.bin dosyasını kullandım player öldü...tam anlamıyla öldü diyorum çünkü artık ışığı bile yanmıyo..ama benim beynimde bi ışık yandı aldığımın ikinci günü olduğu için hemen telefona sarıldım, bu çalışmıyo kardeşim diye teknosa'yı aradım. getirin dediler gittim sadece playerı değiştirdiler.neyse hep onlarmı kazıklıcak...şimdide hala türkçe karakterleri görmek için can atıyorum..allah rızası için yardım edin..artık ı ve ş kavramları beynimde değişmeye başladı..
    lazım olursa benim player v37 servo 3303...

• Ya peki neden 720 SA modelinden almadınızki, bu modelin driver sorunu yok, heryerde var... Tüm servisler garantisi devam eden cihazlara bedava yüklüyorlar.... Almadan önce bu formu araştırsaydınız 720 SA nın en çok tercih edilen cihaz olduğunu görürdünüz...
  • lutfen bu philips720 sa nın nerede satıldıgını bilen varmı ve bugun guncel olarak ne kadar fiatla satılıyor ozellikle mecidiyekoy tarafında nerede bulurum lutfen yardım ederseniz sevinirim
  • HEY MİLLET " voxline" TAVSİYE EDERİM SİZE.TEKNOSADA 99 YTL.GAYET BAŞARILI.UPDATE ÖZELLİĞİ VE DE TÜRKÇE MENÜSÜ VAR.AYRICA DİVX LERDE DE GO TO FONKSİYONUNU KULLANABİLYORSUNUZ.KOPYA CDLERİ DE OYNATABİLYOR DVDLERİ DE. TEKNİK SERVİSİNİ DE PROFİLO YAPIYOR.
    GÜNCELLEMESİNİ KENDİNİZ DE YAPABİLRSİNİZBASİTÇE ŞU ADRESTEN.:
    http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update
    BUGÜN GÖRDÜM:BURADA 93.43 YTLhttp://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=43552

Ürün Özellikleri
    MP4 Oynatma (Divx , Xvid)
    Güncellenebilir Sürüm (Divx)
    DIVX / DVD / VCD / CD / MP3 / CD-R / CD-RW / PICTURE CD / DVD+/-R/RWoynatabilme
    JPEG resim dosyalarını okuyabilme ve zoom fonksiyonu
    Dolby Pro-Logic
    Dolby Digital Çıkış
    Dolby Digital / DTS 5.1 Çıkış
    Progressive Scan özelliği
    Türkçe dahil 32 dilde altyazı desteği
    Türkçe menü
    9 Açı
    Uzaktan Kumanda
    Şifreli koruma (çocuk kilidi)
    VFD ekran
    CD içindeki klasörleri görebilme ve klasör sistemini kullanarak parçaseçme
    Tekrarlama fonksiyonu
    Diskin nerede durduğunu hafızasında tutabilme ve oynatmaya bu noktadanbaşlayabilme
    Zaman araştırması fonksiyonu ile disk üzerinde belirli bir kısmıaraştırabilme
    PAL/MULTI/NTSC sistemlerine uyumluluk
    500 TV satırından fazla yatay çözünürlük
    Normal ekran ve geniş ekran seçimi
    Ekran Koruyucu
    Digital optik ses çıkışı
    A/V Scart
    Komponent / Koaksiyel / S-Video / Kompozit video çıkışı
    90-250V AC / 50-60 Hz
    Güç Tüketimi <15W
    Profilo Elektronik Servis güvencesi
    3xRCA-3xRCA A/V bağlantı kablosu ve iki adet pil ile birlikte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.