Şimdi Ara

Philips LX3950W ev sinemasi sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim bir sorum olacak. Philips LX3950W ev sinemasi sistemi(arka hoparlorler kablosuz) almayi dusunuyorum(ozellikleri asagida var) ama once bir bilene sorayim dedim iyi yada kotu yorumlarinizi ogrenmek icin. Bu model disinda DIVX de oynatabilen baska onerileriniz de varsa onlara da acigim. (bu arada bakmak isteyen arkadaslar icinhttp://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3Dlx3950w_01_tr_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Ftr_TR%2Fcategories%3Ccatalog_tr_consumer%2Fcategories%3Chome_audio_video_gr_tr_consumer%2Fcategories%3Chome_theatre_systems_ca_tr_consumer%26&productId=LX3950W_01_TR_CONSUMER&activeCategory=HOME_AUDIO_VIDEO_GR_TR_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&activeTab=specifications&language=tr&country=TR&catalogType=CONSUMER&proxybuster=VOY50DIAOWI3DJ0RMRCSHP3HKFSESI5P )

simdiden tesekkurler

Resim/Ekran
    A/D dönüştürücüsü : < 2 W
    En-boy oranı : 4:3, 16:9
    D/A dönüştürücüsü : 12 bit, 108 MHz

Ses
    D/A dönüştürücüsü : 24 bit, 192 kHz
    Ekolayzer ayarları : Aksiyon, Klasik, Konser, Dijital, Drama, Jazz, Rock, Bilimkurgu
    Frekans tepkisi : 30-20000 Hz
    Çıkış gücü (RMS) : 5 x 45 + 75 W
    Sinyal gürültü oranı : >95 dB
    Ses Sistemi : Dolby Dijital (AC-3), Dolby Prologic II, DTS
    Toplam Ses Gücü (RMS) : 300 W

Hoparlörler
    Uydu Hoparlörü : Manyetik korumalı ön bölge, Kablosuz arka hoparlörler
    Uydu hoparlör frekans aralığı : 120-20000 Hz
    Uydu hoparlör empedansı : 4 ohm
    Uydu hoparlör sürücüleri : 1" konik tweeter, 3" orta ses aralığında woofer
    Orta Hoparlör : 2 yollu, Manyetik korumalı
    Orta frekans aralığı : 120-20000 Hz
    Orta hoparlör empedansı : 4 ohm
    Orta hoparlör sürücüleri : 1" konik tweeter, 2x 3" orta ses aralığında woofer
    Subwoofer frekans aralığı : 30-120 Hz
    Subwoofer empedansı : 4 ohm
    Subwoofer sürücüsü : 6,5" yüksek güçte woofer

Video tekrar oynatma
    Sıkıştırma formatları : Divx 3.11, Divx 4, Divx 5, MPEG1, MPEG2, MPEG4
    Disk Çalma Ortamı : DVD+RW, DVD-R, DVD-RW (Video modu), DVD-Video, SVCD, Video CD, DVD+R
    Disk Çalma Modları : A-B Tekrarlama, Tekrarlama
    Yükleyici Türü : Tepsi
    Disk Sayısı : 1
    Video kaset oynatma sistemi : NTSC, PAL
    Video Geliştirme

Bağlanabilirlik
    Diğer bağlantılar : Analog ses Sol/Sağ giriş, Karma video (CVBS) çıkışı, Dijital koaksiyel giriş, FM Anteni, Line out (hat çıkışı), MW Anteni, S-Video çıkışı, SKART1 (CVBS, S-video/RGB çıkış)

Kolaylıklar
    Görüntü Tipi : FTD, Ekran Üstü Gösterim (OSD)

• Kablosuz hoparlörde de elektrik çekmen gerekiyor... 100 YTL fark vermene değer mi?. LX3900 modeli ile aynı. Diğer taraftan ses sitemini kendim kurarım keyfime göre olur diyorsan, hoparlörleri ve amfisi olmayan model 720SA (250YTL civarı)
  • aslinda dusundum ses sistemini ayri toparlamayi ama hem pahalli oluyo hem de cok
    fikrim olmadigi icin isin icinden cikamadigimdan sistem olarak alayim dedim(en azindan simdilik).

kablosuzu dusunme nedenim ise aslinda biraz anne faktoruyle alakali, kablo sevmiyo da pek

uc sey daha sormak istiyorum cevaplayabilirsen,
    -arka hoparlorerden ikisimi kablosuz olanlar (bir arkadasim bir tanesi kablosuz sadece dedi)
    -kablosuz hoparlor olmasi cok performans kaybina yol acar mi
    -ses sistemi icin ayri olarak bir onerin var mi

tesekkurler
  • Kablosuzun 2 arka surround hop.leri kablosuz... dvd player üstüne çift antenli bir cihaz koymuşlar. 3900 ile tek farkı bu. Yanlış bilmiyorsam kablolu 850 YTL, kablosuz 950 YTL civarı. Kablosuz arka hopalör cifti için besleme çekmen gerekiyor. Koyacağım yerler prize yakın dersen sorun yok. Ses kalitesinde hissedeceğin bir fark olmaz.
    Bende 720 sa var. Tek farkı amfi-radyo ve hop. olmaması. Bi de optik, koaksiyel ve analog çıkışları olması. Ben kendinden amfili bir 390YTL Koda 5+1 kulanıyorum (Koda lar 200-700YTL arası ekonomik ev sinema sistemleri) Beni idare ediyor. İstersen 200YTL civarı tuner'li bir receiver (samsung, LG gibi) ve 200 YTL civarı 5+1 hop. takımı alabilirsin, aşağı yukarı aynı fiyata gelir. Keyif senin... mağazaları dolaş seslerini dinle...
  • Bende var..

http://forum.donanimhaber.com/m_1186342/tm.htm

linkden de anlayabileceğin gibi divx Türkçe altyazı için firmware uptade gerekiyor. Kablosuz arka speakerlar için 2 değil 1 besleme gerekiyor. Divx Türkçe altyazı dışında kaliteli bir set olduğunu söyleyebilirim. Burda karar vermen gereken durum tek farkı arkaları kablolu olan LX3900 seceneği. Ayrıca LX3950 yi de kablolu olarak kullanabilirsin. Radyosuda gayet güzel çalışıyor.Amfi ve Speakerlar çok kaliteli THX demosunda şöyle bir iliklerine kadar titriyorsun. Divx ve xvid görüntü kalitesi de çok güzel. Menuler onscreen.Firmware çıkınca parasına layık bir donanım olacak...

/not: Kablosuz arka speakerlar biraz yanıltıcı bir cümle arka speakerlar aslında kablolu 2 si de kablo ile bir alıcıya baglanıyor , dvd ye de ufak bir verici bağlıyorsun. Ön sistem le arka sistem arasında kablo yok demek daha doğru olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArnaviscaTR -- 1 Kasım 2004, 11:08:43 >

• THX demosu nedir? (Bu arada ben LX3900SA kullanıyorum)
  • Arkadaslar bir sorum var LX 3900 lerin arka kolon hoparlörler kabloları kac Metre bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.