Şimdi Ara

PHILIPS MARATHON ULTIMATE FC9919/07 (Torbasız) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
30.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9923 u 100/5 gittigidiyor indirimi ve 50tl chip para ile 750 civarında aldim aklımda bir alt modelinde kaldı 90 tl daha ucuza onumu alsaydım evde bora 5000 in turbo başlığı da mevcuttu hayırlısı artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de n11 den 745 liraya 9919 aldım.

Makine, önceki philips power pro parquet torbasız süpürgeye göre biraz daha güçlü. Malzeme kalitesi güzel. Daha sessiz.

Tek sorunum makine üstündeki güç ayarı kolu en düşük konuma (koltuk) geçmiyor. Kol, halı ve parke kısmı arasında gidip geliyor.

Servise göndermeye değer bulmadım böyle kullanacağım.

Filtre temizleme konusunda, önceki torbasız philips imden tecrübem şudur, genelde 2 3 ayda bir suyla yıkamak kafi. 3 senedir kullandığımız eski süpürge yeni yeni ilk defa filtre değişimi istemeye başladı. İşletme maliyeti eğer kırılan kopan yer olmazsa düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar daha once deginilmis ama,karsilastirma tablosunda da pek bir sey yok gibi. 9919 ile 9923 arasinda kaldim. Kullananlar ve bilenler yardim edebilir mi? Aradaki 300 liralik farka deger mi?

• biraylakadam kullanıcısına yanıt
    Dostum Ben 9919 alacaktim ancak onda nano clean turbo fırça ve alüminyum hortum yok ancak bu kadar fark verilir mi size kalmış ben sırf nano clean icin fc9923 aldım yarin elimde olur indirimle 760gibi bir fiyata geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknTscı

Dostum Ben 9919 alacaktim ancak onda nano clean turbo fırça ve alüminyum hortum yok ancak bu kadar fark verilir mi size kalmış ben sırf nano clean icin fc9923 aldım yarin elimde olur indirimle 760gibi bir fiyata geldi

Bu fiyati nerede yakaladınız ve kargogeldikden sonra garantisi var mi kutu üstünde ve kirik dökük var mi paylasin lütfen sizin deneyiminizibekliyorum.

• incites kullanıcısına yanıt
    gelecek cevapları bende merakla bekliyorum hocam.
  • incites kullanıcısına yanıt
    Ürünü n11den aldım 50TL çekim vardı 25TLde world puan verdi toplam 75TL gibi bir indirim ile aldım normalde fiyatı 840TL idi.ürün kutusu gayet saglam şekilde kapalıydı faturalı ve garantıli Süpürge elimde ilk çekişini yaptı annem gayet güzel çekişi var orta hızda bile halıyı yerden kaldırabiliyor. O kadar kir evin neresinden çıktı ben bile şaşırdım.Alacak arkadaş varsa gözüm kapalı tavsiye ederim ayrıca ürünü kaldırdım alttaki etiketinde Made in Turkey yazıyor.Philips sonuçta fazla anlatmaya gerek yok ilerde İnşallah bir sıkıntısı olmaz Fc9924 den farkı Onda sert zemin için Z başlık var bunda onun yerine Turbo başlık var bana kalırsa daha iyi turbo başlık. birde onun kolda kumandası var başka bir farkı yok .Sesinden bahsetmeyi unutmuşum seside makul seviyede son hızda bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrknTscı -- 3 Ekim 2016; 22:50:26 >
  • FrknTscı kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sıkıntısız kullanim dileğiyle teşekkürler.Hangi satıcı paylaşırmısınız ya da ozelden yollayın lutfen paralel ithalata denk gelmek istemiyorum çünkü hayırlı geceler.

• Merhaba arkadaşlar. FC9919 modelini yaklaşık olarak 4 5 ay önce falan aldım emiş gücü neredeyse yarı yarıya belkide daha fazla düştü. Önceden son ayarda ben bile zor süpürüyordum halıya yapışıyordu şimdi üstünde var mı yok mu belli değil. Birde süpürme kafası içindeki esnek hortum yırtıldı heryerinden çok adi bir şeymiş. O kadar para verdik ama şu hale bak. Ne yapmak lazım servise mi yollasam.

PHILIPS MARATHON ULTIMATE FC9919/07 (Torbasız)

PHILIPS MARATHON ULTIMATE FC9919/07 (Torbasız)

• 9919 07 şuan 800 TL ye alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

9919 07 şuan 800 TL ye alınır mı

alınır hocam. diğer modelleri gerksiz pahalı. bu süpürgede pahalı ama yine de uzun süre kullanılır.
  • Fiyatlar epey uçmuş ya :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018 MAYIS güncel fiyatları
    9919...........1050 TL(Vatan computer)
    9924...........1450 TL(Vatan computer)

Ben marka olarak karar verdim.
    Model olarak 9919 la 9924 arasında kaldım,
    Ne fark var aralarında bilen varmı?
  • Ben 9923 aldım çok memnunum evde temizlik yaptığınızı anlıyorsunuz bence mükemmel bir süpürge maceraya gerek yok . Maraton serisinin en alt modeli de en üst modeli de işini yapıyor .

• 9919 modelini 2 yıldır kullanıyoruz, hortum olayı belli bir kesimde var kimisininki yeni gibi kimisininki çabuk yırtılmış.
    Özellikle halı ters yönde makinayı zorluyor çekim gücü yüksek olduğu için zorlama kaynaklı kırılma vs olabilir.

Astım olanlar için uygun bir performansı var sessiz ve çekiş gücü yüksek. Elektronik işi şans işi herkeste aynı şey olmaz :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.