Şimdi Ara

Philips Marathon Ultimate FC9924/7 kumanda kısmanda kullanılan kalitesiz plastik. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: solpugella-1

Valla philipse yakışmayan bir durum, çok yazık. Acizene fikrim, tutma kısmından değilde hemen altından, hortumun ön kısmından tutarak süpürme yapılabilir. Ben bu şekilde kırmadan kullanıyorum. Malum makinin vakum gücü çok kuvvetli tutma sapına güvenemedim . Denemeyen varsa, özellikle alerjisi olanlar, halılarınızı bir de koltuk süpürme ucuyla (fırçasını çıkarmayı unutmayın) süpürün gercekten farkediyor. Filtreleri ben de değiştirecem. Aslında her yıl değiştirmek gerek.
    Evet yakışmayan bir durum ve bu konu açıldığından beri o dediğiniz yerden kullanılıyor :) koltuk için yorumum yok evdeki koltuklar deri süet karışımı bir kumaş oldugu için denemedik hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı süpürgeden bizde de var. 4 sene sonunda orayı görüp bantlamama rağmen kırıldı. Gerçekten inanılmaz bir üretim hatası Philips gibi bir firma için. Ürünü ilk çıktığında aldığım için bu sıkıntıları internette yaşayan da yoktu. Bir de yeni çıkan versiyonunda esnemesin diye destek atmışlar eski versiyonunu alanlarla dalga geçer gibi.
  • Benim de elimde kaldi, hem kalitesiz parça üretip sat, hem de sarf malzeme diye Garanti kapsamına sokma, ne güzel, sanki bu boruyu philipsten değil de bir milyoncudan aldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msa1907

Benim de elimde kaldi, hem kalitesiz parça üretip sat, hem de sarf malzeme diye Garanti kapsamına sokma, ne güzel, sanki bu boruyu philipsten değil de bir milyoncudan aldik
    Bende halen bantlı:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyla ilgili 5 ay önce tüketici hakem heyetine başvurdum. bilirkişi raporu istediler. bilirkişi de inceleyip raporu verdi. karara bağlanmış ama henüz karar açıklanmadı. sonuç açıklanınca buradan tekrar yazacağım. kesinlikle firmanın kusuru olan bu sorunu kabullenmeyin arkadaşlar.

• evet arkadaşlar tüketici hakem heyetindeki başvurum sonuçlandı. çıkan karara göre philips ücretsiz olarak tamir etmek zorunda. süreç uzun ama hakkınızı arayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.