Şimdi Ara

Philips mi LG mi Lütfen Yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: turg_69

walla abi türkiyede LG teknik servisi açısından sorun çekersin...ama philips yıllardır türkiyede teknik servisi kolay bulunuyor...

sağolasın düşünüceğiz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: turg_69

walla abi türkiyede LG teknik servisi açısından sorun çekersin...ama philips yıllardır türkiyede teknik servisi kolay bulunuyor...

sağolasın düşünüceğiz artık

eğer seninde limit benim gibi 2.500 ytl falansa bu ikisinden istediğini al gönül rahatlığıyla...hatta şansın olursa git mağzaya dene tvleri istediğini seç..şimdiden hayırlı olsun

• bana sorarsan lg al neden dersen, yanında 600liralık uydu pvr veriyor 80gb hardiski , bu gittigidiyorda falan 350liraya satılıyor ortalama yani eline 315 lira gibi bi para geçer ki bunu da ürünün fiyatından düşersen bence düşünecek bi şey kalmaz direk lg dersin.
  • ya da bir sene dayan
    etrafta pahali olarak gordugun bir cok model senin elindeki paraya alinir herhalde

selamlar
  • 1sene sonrada 1 sene dayan 106 ekranlar 2.500lira olacak muhabbeti döner, teknolojide beklemenin sonu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

1sene sonrada 1 sene dayan 106 ekranlar 2.500lira olacak muhabbeti döner, teknolojide beklemenin sonu yok

evet bekle bekle nereye kadar..alim 7-8 sene izlerim yeter

valla abi şuan philips daha ucuz ve daha iyi gibi duruo..ama biliorum hediyesi var lgnin..ama hediye içinde almak saçma gibi..
  • hediye için almış olmayacaksın ki, sonuçta tv rezalet sırf hediye için aldım durumu değil bu , sen iki tv arasında muallakta kalmışsın bu durumda sana avantaj sağlayacak olanı almak mantıklı. pvr ı satarsın lg sana 2200liraya falan gelir.

ben muhtemelen lg nin o modelini alıcam .sanada tavsiye ederim. hediye işi mantıklı duruyor
  • quote:

hediye için almış olmayacaksın ki, sonuçta tv rezalet sırf hediye için aldım durumu değil bu , sen iki tv arasında muallakta kalmışsın bu durumda sana avantaj sağlayacak olanı almak mantıklı. pvr ı satarsın lg sana 2200liraya falan gelir.

ben muhtemelen lg nin o modelini alıcam .sanada tavsiye ederim. hediye işi mantıklı duruyor

haklısın aslında..ya dediğim gibi ikisinden hangisini alırsan al pişman olucağımı sanmıorum...o nedenle alacağım zamana kadar düşüncem...hatta teknosaya gidip denemeyi düşünüorum ilgilenirlerse...
  • istanbuldaysan içerenköy carrefour a git orda bana baya yardımcı oldular hatta pvr ın kutusunu falan açıp incelettiler (kart yuvası var mı diye sordum) , lg ile ilgili baya bilgi verdi bi alt modelini düşünüyodum ben tipi daha güzel diye (özellik hiç araştırmamıştım )

bence bak ikisinede eşit uzaklıktaysan lg al daha ucuza gelir.
  • quote:

istanbuldaysan içerenköy carrefour a git orda bana baya yardımcı oldular hatta pvr ın kutusunu falan açıp incelettiler (kart yuvası var mı diye sordum) , lg ile ilgili baya bilgi verdi bi alt modelini düşünüyodum ben tipi daha güzel diye (özellik hiç araştırmamıştım )

bence bak ikisinede eşit uzaklıktaysan lg al daha ucuza gelir.

ben ankaradayım valla teknosaya bakcam..o kadar rreklamları var teknosa müşterisi herşeyi dener diye..sıkıysa denetmesinler
  • teknosada zaten bi çok model oluyo açıkta karar vermen olaylaşır orda
  • http://www.etezgah.com/product.php?productid=16772

teknosada bu philips şuan 2.340..ama araştırma yaparken bu siteyi gördüm acaba şakamı diye sormadan edemedim kendime...verdikleri fiyat ne öyle ya
  • LG LB1r ve philips PF7331 arasında kaldım...seçim yapmakta cidden zorlanıorum..birini alsam diğeri için pişman olucam gibi hissediorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.