Şimdi Ara

philips mms321 1+1 ve creative x-fi xmod incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evett arkadaslar bır kaç arkadas ınceleme bekledıgını soylemıstı bende elımden geldıgınce almak ısteyenler ıcın fotograflarla kuçuk bir inceleme yapıyım dedim...

PHİLİPS MMS321
    Özellikler:
    CSH-325
    Marka : PHILIPS
    Ürün : MMS321 2 KANAL HOPARLOR
    Ürün Kodu : PHIL.MM.SPK.MMS321
    Üretici Kodu : MMS321
    Toplam Güç : 40 Watt (RMS), 80W müzik gücü
    Bileşen Sayısı : 2x Uydu(10W)
    Kablo Uzunlukları : 1.8m ses girişi
    Gerekli Sistem : Stereo ses kaynağı
    MP3/CD/Kaset çalar
    Özellikler
    Manyetik alan korumalı
    Dinamik Bass Kuvvetlendirme
    Dinamik Bass Kuvvetlendirme
    Twin bass radiators
    Tweeter
    Garanti Süresi (Yıl):2

öncelıkle şunu söylemeliyimki hoparlorun malzeme kalitesi gerçekten çok yuksek....gorünüşü harika...normalde 100 ytl ustu bır fıyatı var şuanda hepsiburadada 75 ytl bır fıyata sahip..

ses kalıtesi gercekten cok ıyı ozellıkle tızler ve midler cok dengelı...boyundan beklenmıycek sekılde bass uretebılıyor...mid ler gercekten beni mest etti...daha cok dusuk seste muzık dınledegım ıcın boyle bır sıstem aldım...cok yuksek şiddette muzık dınleyenler zaten almayı dusunmesın..son seste ses bozuluyor..orta yukseklıkte ve dusuk sevıyelerde muzık dınlemek ıcın ıdeal bır sıstem...gercekten tatlı ve derın bassları var...

ARTILARI
    1-çok şık
    2-malzeme kalitesi üst duzey
    3-midler çok iyi
    4-tizler gercekten basslarla uyumlu
    5-sub tadını vermesede dusuk seste bıle cok tatlı bass uretebılıyor

EKSİLERİ
    1-yuksek seste bozulmalar oluyor
    2-hoparlorler sesi açınca bass dan dolayı ılerı dogru haraket edıyor kaymayı onleyıcı ayaklıklar var ama cok etkılı değil
    3-adaptör haddinden çok daha buyuk:)
    4-uzaktan kumandası yok ama ses acma kapama dugmesı cok sık..
    5-bass acıp kapama dugmesı yok

zaten bastada soyledıgım gıbı yuksek ses istemeyen orta sevıyelerde kalıtelı ses arayanların tercıh etmesı gerekır...bence parasını hakedıyor...

masanın ustunde gercekten cok şık bır durusu var...

adaptor gercektn cok buyuk sub sanada olabılır:))

CREATİVE X-Fİ XMOD

ÖZELLİKLER:
    24-bit Crystalizer
    CMSS-3D ile çevresel ses
    Windows XP ve MacOS v10.4''te tak ve çalıştır
    USB''den enerji ve ses aktarımı
    Line-in / Mikrofon girişi
    3.5 mm kulaklık çıkışı

Özelliklere baktığımız zaman ortaya şu tablo çıkıyor: Creative X-Fi Xmod''un dolby digital çözücü olma gibi bir özelliği yok. Yani botebook''larınızda 5.1 ses sisteminizi kullanmak istiyorsanız, çözüm X-Fi Xmod değil. Bu ürün ile stereo ses sistemlerini ve kulaklıkları kullanabiliyorsunuz.

arkadaslar urun çok şık...ses gercekten degısıyor...180 lıra cıvarı bır fıyatı var...daha once xmod ıcın yapılan bır acıklama var bunedenden dolayı detaylara gırmeyecegım...

x-fi crystalızer modu gercekten cok basarılı mms321 ıle cok ıyı ıkılı oldular..ses tekı en ufak bır tınıyı bıle alabılıyorsıunuz....gercekten bu ozellık cok hosuma gıttı...aygıt usb den dırek baglanıyor ve surucu gerektırmıyor kullanımı cok pratık....kutudan bırde kulaklık cıkıyor...

cmss-3d modu da sesı gercekten degıstırıyor yankılanma artıyor henuz fılm ızlemedım ama fılmlerı cok daha etkılı hale getırecegı kesın....

detaylı ıncele oldugundan daha fazla detaya gırmeyecegım ama mms321 ıle gercekten cok kalıtelı bır ses aldım....

buyrun bırkaç fotograf

HER TURLU SORUNUZ ICIN MSJ ATABILIRSINIZ UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR...

• İnceleme için teşekkürler. Sanırım uyduların müzik çalarken sabit durmaması büyük bir sorun. Keşke uydular daha iyi sabitlenebilseydi.
  • uyduların altına pazarda metresı 2 lıradan satılan elastık karısımı ınce bez seklınde bır şey satılıyor..ondan kesıp koyunca sorunu halledıyorsunuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

İnceleme için teşekkürler. Sanırım uyduların müzik çalarken sabit durmaması büyük bir sorun. Keşke uydular daha iyi sabitlenebilseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 24 Ekim 2008; 11:22:03 >
  • Hocam inceleme için teşekkürler.Bende benim microlabın uydularını kaybettim.Nasıl diye sormayınŞimdi 2 tane uydu lazım bana.Ancak bass sevdiğim için microlab ses sisteminin subı ile birlikte çalışacak.Ne dersiniz sizce uyumlu olurlar mı birlikte?
  • valla yorum yapamayacagım bu konuda...cok yuksek seste patlamalar olabılır....
    quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Hocam inceleme için teşekkürler.Bende benim microlabın uydularını kaybettim.Nasıl diye sormayınŞimdi 2 tane uydu lazım bana.Ancak bass sevdiğim için microlab ses sisteminin subı ile birlikte çalışacak.Ne dersiniz sizce uyumlu olurlar mı birlikte?
  • Çok yüksek seste hangi sistem bozmuyor ki sesi... Mid ve tizlerden memnun kalmışsın hidrojenperoksit. Sevindim senin adına.

O bozulmalar biraz da ayrı bir woofer olmayışından bence. Ben SPA 9300 de bahsettiğin kadar bozulma görmedim uydular da bu uydularla birebir aynı zaten bass portu dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 24 Ekim 2008; 15:55:34 >
  • orası dogru son seste bozmayan sıstem yok..x-fi xmodla cok kalıtelı bır ses alıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.