Philips MMS460 5.1 Ses sistemi ve audigy2nx usb ses kartı kullanıyorum. Bağlantıyı eksiksiz yaptım ancak sağ ön taraftaki hoparlörden ses alamıyorum hiç bi şekilde. Sistemde Creative MediaSource Yazılımı v.s. de yüklü, ordaki speaker test te dahi "front left, center left, ... rear right..." v.s. sayarken bile ses gelmiyo ön sağ taraftan. Acaba kablodanmı diye ön sağ tarafı elime alıp kulağıma yaklaştırarak dinledim, müzik v.s. sesler gelmiyo ama sanki hiçbişe çalmıyomuş gibi hoparlörlerin doğal ve derinden gelen hışırtısı geliyo ses olarak. Yani ön sağ tarafın çalışmasında fiziksel bi problem yok ama ses kartı ön çıkışı tek hoparlöre veriyo gibi geldi bana bu durum. Forumda da bu durumla ilgili arama yaptım fakat bi sonuca ulaşamadım...
Bu problemi nasıl çözebilirim? Sizden ricam, bununla ilgili bildiğiniz bişey varsa burada paylaşmanız. Acilen yardımcı olursanız sevinirim ve şimdiden çok teşekkür ederim.
ön solu ön sağ yerine takarak uydu da mı yoksa çıkışta mı bir sorun var anlayabilirsin bence