Şimdi Ara

Philips mp3 çalar önerisi? [GOGEAR RAGA] vs [GOGEAR MIX]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatanbilgisayar'da istediğim özelliklerde ve uygun fiyatta iki tane ürün buldum. Fakat ses kaliteleri hakkında herhangi bir fikrim yok. Daha önce samsung yp-u3 ürününü kullandım gerek ses kalitesi gerekse pil ömrü açısından bana göre efsane bir performans göstermişti ama ne yazıkki kaybettim. Şimdi yeni bir mp3 çalar arıyorum. Piyasada samsung'un hiçbir ürününe rastlamadığımdan Philips'e yöneldim. Philips GoGear Mix 2GB ve PHILIPS GOGEAR RAGA MP3 PLAYER 2GB . Bu ürünler hakkında yorumlarınız tercihimde etkili olacaktır. Philips'in genel olarak ses kalitesi nasıldır? Kulaklığında etkisi mutlaka olacaktır ama kimi arkadaşlar daha önceki versiyonlarında ses seviyesinin yetersiz olduğundan yakınmışlar. Yeni versiyonları kullanan ya da kullanmış olan arkadaşlar bu ürünler hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 5 Ocak 2014; 1:06:44 >

• konu günceldir arkadaşlar.
  • Çarşamba günü teknosa'dan Philips GoGear Mix 4GB (Mavi) olandan aldım dostum.
    Şunu söylemem gerekir, ses eski mp3'lerine nazaran kaliteli bir kulaklıkla daha yüksek çıkıyor.
    Ancak, ses limitörü halen var. Kapatsanız dahi (yani belli bir seviye ayarlayınca) tekrar belli bir limitte duruyor ve uyarı veriyor cihaz.
    İsterseniz uyarı sonrasında çıkan mesaj sonrasında o anlık kapatabiliyorsunuz. Her kapatıp - açtığjızda karşınıza çıkıyor bu uyarı ve gıcık ediyor biraz.
    Şunu da söylememde fayda var, cihaz parça geçişlerinde biraz yavaş ve tuşların yerleşimi ki özellikle ileri ve geri atlama tuşları bence daha iyi yapılabilirdi.
    Daha önce Sony E serisini kullandım. Haliyle Sony'nin sesi çok daha iyi bence. Ama kesinlikle Philips kötü diyemem. Ben aldım, şimdilik mutluyum. :)
  • Philips GoGear Mix 2GB ürününü 2 hafta önce vatandan 60TL ye aldım ve kardeşime vermeden 1 hafta deneme imkanı buldum. evet ses seviyesi yanında verilen kulaklık ile tatmin edici olmuyor max ses seviyesi 16da. ben samsung'un oem kulaklığı ile 1 hafta kullandım sesi kesinlikle kötü değil fakat eksikleri var. şarkı geçişleri sorun yaratacak kadar yavaş değil. tek sıkıntım şarkıları alt alta göstermiyor yani ekranda sadece 1 şarkının adını görebiliyorum alltaki şarkıyı görmek için o şarkıyı seçmek gerekiyor. daha önce samsung yp-u3 kullandığım için arayüz bakımından istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz diyebilirim. Görünüşü gayet şık, şarj sorunu yaşamadım 60tlye güzel bir mp3 çalar olduğunu söyleyebilirim. cevap atan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.