Şimdi Ara

Philips MP3 Çalarlar Hakkında Düşünceleriniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Ben bir hafta önce Philips GoGear 1355/02 aldım. Gayet memnunum.

Yani burada Philips Mp3 Çalarları olanlar sorunlarını söyleyip tartışabilirler!!

• sa4010 var bende... ses dışında gayet memnunum... ses seviyesi düşük maalesef. diğer mp3 çalarlarla ses konusunda pek de fazla yarışamıyor. bunun dışında hiç bir problem yok.
  • Philips Sa6025/02 var bendede.Gayet memnunum ekranı falan harika.Çok net görüntü var.Videolarımıda izleyebiliyorum.Resimlerim keza aynı şekilde cihazda izlenebiliyor.Son firmware ile cihaz adeta hızdan uçuyor.herhangi bir perfomans kaybı olmaksızın gayet hızlı bir şekilde cihazı kullanabiliyorum.
    Özellikleride bunlar;

Görüntü/Ekran
    Arkadan ışıklandırma evet
    Metin satır sayısı 7
    Çözünürlük QVGA, 320 x 240 piksel, 65K renk
    Tip LCD
    Diagonal ekran boyutu (inç) 2,2 inç

Ses
    Kanal ayırma 40 dB
    Ekolayzer ayarları Klasik , Jazz , Rock , Funk , Hip Hop , Tekno
    Frekans tepkisi 60 - 18k Hz
    Sinyal gürültü oranı > 85 dB
    Çıkış Gücü 2 x 3mW
    THD %1

müzik çalma
    Sıkıştırma formatı MP3 , WMA
    ID3 Etiket desteği Albüm ve sanatçı adı
    MP3 bit hızları 8-320 kbps ve VBR
    MP3 örnekleme hızları 8 , 11,025 , 16 , 22,050 , 24 , 32 , 44,1 , 48 kHz
    WMA bit hızları 5-320 kbps
    WMA örnekleme hızları 8, 11,025, 16, 22,050, 32, 44,1, 48 kHz
    Dijital Haklar Yönetimi Taşınır Cihazlar için Windows Media DRM ile müzik yükleme ve abonelik desteği

Ses Kayıt
    Ses dosya formatı WAV
    Dahili mikrofon mono
    Ses kayıt ADPCM

• quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Philips Sa6025/02 var bendede.Gayet memnunum ekranı falan harika.Çok net görüntü var.Videolarımıda izleyebiliyorum.Resimlerim keza aynı şekilde cihazda izlenebiliyor.Son firmware ile cihaz adeta hızdan uçuyor.herhangi bir perfomans kaybı olmaksızın gayet hızlı bir şekilde cihazı kullanabiliyorum.
    Özellikleride bunlar;

Görüntü/Ekran
    Arkadan ışıklandırma evet
    Metin satır sayısı 7
    Çözünürlük QVGA, 320 x 240 piksel, 65K renk
    Tip LCD
    Diagonal ekran boyutu (inç) 2,2 inç

Ses
    Kanal ayırma 40 dB
    Ekolayzer ayarları Klasik , Jazz , Rock , Funk , Hip Hop , Tekno
    Frekans tepkisi 60 - 18k Hz
    Sinyal gürültü oranı > 85 dB
    Çıkış Gücü 2 x 3mW
    THD %1

müzik çalma
    Sıkıştırma formatı MP3 , WMA
    ID3 Etiket desteği Albüm ve sanatçı adı
    MP3 bit hızları 8-320 kbps ve VBR
    MP3 örnekleme hızları 8 , 11,025 , 16 , 22,050 , 24 , 32 , 44,1 , 48 kHz
    WMA bit hızları 5-320 kbps
    WMA örnekleme hızları 8, 11,025, 16, 22,050, 32, 44,1, 48 kHz
    Dijital Haklar Yönetimi Taşınır Cihazlar için Windows Media DRM ile müzik yükleme ve abonelik desteği

Ses Kayıt
    Ses dosya formatı WAV
    Dahili mikrofon mono
    Ses kayıt ADPCM

görüntü cok net demişsin fakat kac fpsyle video oynatıyo hangi codecleri destekliyo bunları belirtsen daha iyi olur..Ayrıca kulaklık kalitesi nasıl..Tus takımları cabuk bozuluyo diye duymustum sayet öyleyse kaldır at diyesi gelir insanın herseyini düzgünce yazarsanız insanlarda bu konuda daha emin davranabilirler

• ses seviyesi çok düşükmüş yaf..
  • evet çok düşük maalesef bende de aynı cihaz var bir arkadaş yazılım güncellemesiyle sorun ortadan kalkıyor demişti ancak bu konuda
    yeterli bilgim yok bu işi nasıl halledeceğiz
  • Bende de philips mp3 çalar var ve firmware'ini de yükledim. Hiçbir işe yaramıyor, ses hala düşük seviyede. Belki ABD firmware'inden bir numarası olabilir ama o yazılımları da burda satılan mp3ler tanımıyor. Philipsin ses kalitesi maalesef çok kötü.
  • bende de sa2110/02 gogear phılıps var ses kalitesi güzel ama cok düşük samsung mp3 çalarda dinlediğim mp3 te uctum yaaaaaaaaaaaa seviyesi 40 sinir oluom phılıpse
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

ses seviyesi çok düşükmüş yaf..

evet philips lerde aynı sorun mevcut
  • philipslerin ses kalitesi güzel ama sesi fazla degil bende ama philipsler kaliteli mal bende bi tande woxline mp3 var 2 gb profilonun yaptıgı bir ürün oda gayet iyi philipse göre çok fazla ses çıkartıyo ama bir philis mp3 e görede kalitesi düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: World of Wireless

Merhaba Arkadaşlar. Ben bir hafta önce Philips GoGear 1355/02 aldım. Gayet memnunum.

Aynı alet bende de var hiç problem yok memnunum
  • bende sa2110 alcaktım.forumda baya kötülediler.
    ses kısık falan filan.Trekstor aldım memnunum
  • Çıkış Gücü 2 x 3mW >> Bu ne yaa.. philips milletle dalga mı geçiyor.. Piyada ki çakma mp3'ler bile en az 2 x 10mW ses veriyordur..
    örnek olarak;benim iriver t60'ın çıkışı 2 x 15.mW.. volüm 20-23 arası dinliyorum rahatlıkla yetiyor.. (vol_max-40)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Ağustos 2008; 21:22:16 >
  • valla ben 30 ytl ye sattım pilipisi onun yerine minton mmp 3077 aldım hemide mp4 calar sesi 40 maks.cok süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • sa2110/02 kullanıyorum ses seviyesi çok düşük
  • peki philips HDD1630 kullanan varmı çinizde onun ses seviyesi nasıl odamı düşük
  • ahah 2 x 3mW şaka mı bu?
  • Philips bu 2 x 3mW ses çıkışında ısrar ederse daha çok müşteri kaybeder..
  • bende philips SA3025 modeli var ve sesi gerçekden çok düşük teknosadan 169 ytl ye aldım yanında harici hoparlörü ile birlikde
  • arkadaşlar bende de sa6025/02 modeli var ilk aldığımda sesi müthiş derece de kuvvetliydi çok memnundum. ancak müziklerde sıradaki şarkıya geçiş yaptığımda şarkının ilk saniyesinde bir pürüz duyuyordum bu yüzden firmware güncellemesi yapayım belki düzelir dedim. aldığımda firmware version 1.7.2 di güncellemeden sonra 1.13.6 oldu evet şarkılar arası geçişlerde şimdi sorun yok pürüz falan yok program güncellemesi iyi oldu ancak bu seferde SES KUVVETİ AZALDI yani eskiden daha güçlü veriyordu şimdi daha az verio hatta baya bi az. firmware upgrade in tam tersi olan downgrade yapabileceğim bir program bilen varsa lütfen yardım etsin. eski versiona dönersem ses yükselir tekrar diye tahmin ediyorum. lütfen acil yardım edin

teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.