Bildirim
Philips Oneill SHO9550 Creative ep630??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pilipis daha iyi diye düşünüyorum -
Bende çok kararsız kaldım bu iki kulaklık arasında gidip geldim . Aslında forumda sony mdr ex 300 sl satılıyor ilkte onu almak istiyordum ama garanti olayı sebebiyle kararsız kaldım . Sizce hangisi ?
1-Sony Mdr ex 300 SL
2-Philips O'neill Kulakiçi
3-Creative ep630 -
Nisan ayından beri SHO9552 kullanıyorum. Kulağımdayken dışarıya ses verme gibi bir durumu olmuyor hiç. Sesi de gayet iyi. Basları da iyi olsun diyorsan kesinlikle tavsiye ederim -
Ben specked (SHO9552) kullanıyorum gayet memnunum dışarı ses verme olayı hiç yok ses olarak da güzel.Öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: banasdde
Nisan ayından beri SHO9552 kullanıyorum. Kulağımdayken dışarıya ses verme gibi bir durumu olmuyor hiç. Sesi de gayet iyi. Basları da iyi olsun diyorsan kesinlikle tavsiye ederim
Bas-Tiz kalite kıyaslaması yaparsak nasıl bir yorumunz olabilir acep???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X