Şimdi Ara

PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)
    Phılips 8800 Serisi 4k UHD Smart(Tam markasını hatırlayamadım ) almıştım..Yanında bu gözlükleri vermişlerdi..Bugun yarın derken bir türlü 3D film izlemek nasip olmadı..Bu sırada tv'de kanal değişimi sırasında takılmalar kasmalar olunca Tv'yi değiştirmek zorunda kaldım..Yeni aldığım TV'de 3D Özelliği yok bu yüzden gözlükler kutusundan hiç çıkmadan bugune kadar bekledi..

Philips'in Sitesinde TÜM PHİLİPS AKTİF 3D TV'ler ile Uyumlu olduğu yazıyor ;
    http://www.philips.com.tr/c-p/PTA519_00/aktif-3d-goezluekler/ozellikler

#Hiç Kullanılmadı hatta parçaları bile hiç birleştirip gözlük haline getirmedim.Fakat kutusu açıldığı için 2.el statüsünde tabiiki.

#Kutuda 2 Adet Gözlük var..

#Pilleri poşetinin içinde..

#Pillerin nasıl takıldığı ve Gözlüğün nasıl birleştirildiği kutusunun arkasında resimli olarak belirtilmiş.

Fiyat : 150TL

PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)PHILIPS PTA519 3D GÖZLÜK (2 Adet)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.