Şimdi Ara

Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
933
Cevap
11
Favori
42.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,sanırım Ip man 4 2160p film
  • Teşekkürler evet doğru tespit 😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkerharun kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bizde de aynı modelin 55" olanı var. Ölü piksel ve ışık sızması testi yaptınız mı?
    Herhangi bir problem var mı acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonu 12 olanlar çin de üretilmiş.

• Arkadaşlar RAM konusunda bir gelişme var mı?
    Alan arkadaşlar memnun mu?

65PUS8204 düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
  • Tv haftaya pazartesi gelecek.
    Bazı testler yapmak istiyorum.

1 hangi testler yapmalıyım. Nasıl yapabilirim bu testleri
    2 tv servis menüsüne girip kaç saat çalıştıgını görebilir miyim. Belki ürün teşhir ürünü. Lg tv ler de bu gözüküyor philips te var mı.

• Vatanbilgisayar ürünü 7499tl yaptı.

Ürünü aynı gün 6749tl'ye almıştım..

Umarım iptal edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 1 Mayıs 2020; 2:27:41 >

• Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    1)https://www.eizo.be/monitor-test/
    TV'yi HDMI ile bağlayıp test edebilirsiniz. Ben öyle yapacağım.

2) Ürün teşhir olduğu genelde şak diye anlaşılır ama bir youtube kanalından gördüğüm kadarıyla servis menüsü : 0-6-2-5-9-6-OK kombinasyonu.
  • @erdal48 adlı kullanıcıdan alıntıdır

"PHILIPS 65PUS8204.

Merhabalar arkadaslar.

Bende uzun arastirmalarim sonucu 2 model arasinda kararsiz kalmistim. Philips 65pusxxxx yada 70 inç Lg 7100 serisi. Philipsteki kimi sorunlar nedeniyle teredütlerim vardi. Sonra Vatan bilgisayarda yakindan inceledim Philips 65pus7304/62 Türkiye montaj ve Philips 65pus8204/12 Polonya montaj. 82 serisi görüntü olarak daha iyidi. nette hemen bi arastirma yaptim Toengelin haberine denk geldim ve orda 82 serisinin, 2020 model 85 serilerinde olduğu gibi gelistirilmis P5 motoruyla ve iyilestirilmis yazilimla üretildiklerinden bahsediyordu. 2 modele bakincada bu bariz fark ediliyordu. Baktim fiyat ayni ikiside 7299TL. Aldim hemen 8204 ü. Servisten getirdiler kurdular TVyi.

Rica ettim belli test programlarini uygulamaya tabi abi dediler, ama simdiye kadar bu seride hiçbir sorunla karsilasmadik dediler. Son 15 günde 45 adet kurduk dediler. Test ettik sorun yok. Favori kanal ayarlamasi biraz zahmetli, favori kanal ayarlamasinda tüm uydular sekmesine bi türlü ulasamadim 3000 kanal taramamak icin astra hotbird turksat. Birde ekran ayarlarini bulana kadar 2 saat ugrastim home tusuna basip sağ üst köşedeymiş , Lg de bu durum daha iyidi ekran modlari sinema futbol oyun modlari tek tuştu. Upscaling çok iyi çalışıyor, Normal karasal yayinlar bile nerdeyse HD kalitesine yakin. Hem Türk hem Alman hemde Rus kanallarinda denedim. Karincalanma yok. HD yayinlar bile daha canlı, 4k yayinlar süper 4k + ambilight muhteşem, 4k + ambilight + uzak gözlüklerimi taktiğim zaman muazzam 8k gibi oluyor.👍😂😂😂. Ambilight ayarini 5e düşürdüm ve diğerini +2 yaptim ve oyun moduna ayarladim hizli sahnelerde tepki süreleri daha iyi olduğunu gördüm. Bir kere Ambilight her zaman Ambilight.

Sesi gayet iyi bas ve tizler yerinde sonuna kadar açtim seste bozulma yok. Ne tizde cizirti var nede basda zonklama var Allaha şükür. Servis gittikden sonra denemek aklima geldi de.😄 Soundbar alacaktim, gerçi genede alacagim 5.1 sistem kurmak için, ama şimdilik gerek duymuyorum. Belki bir kaç ay sonra almak istediğim Soundbarın fiyatı 6500tl den 4500tl civari düşerse yeni modeli cikinca o zaman alirim.8204 ün Sesi benim eski LG ye göre 2,5 kat daha yüksek. Ekolayzeri bulamadim Sinema moduna göre ayarlamayi yapabilmek için,bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

Test ettiklerim.

1. Internet bağlantisi sorunsuz

2. Google hesab kurulumu sorunsuz.

3. Netflix sorunsuz

4. Tv kumanda ve klavyesi sorunsuz

5. Smart tv uygulamalari ve geçişleri hizli.

6. Google asistant sorunsuz.

7. Harddiskten 4k 5.1dts 85gb film oynatma sorunsuz

PS4 ü henüz deneme şansım olmadı. Tepkileme süresini.

8. Tvden, Allaha şükür, çok memnunum seve seve tavsiye edebilirim. Hiç düşünmeden alabilirsiniz."

• Turkerharun kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Ürününüz gelmiş, hayırlı olsun inşallah.
    Memnun musunuz?
    Ürünü inceleyebilir misiniz?
    Sizlerin yorumları çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 2 Mayıs 2020; 5:39:17 >
  • Piyasada 55c9 oled kalmayınca bende 55pus8204 siparişini verdim. Umarım bulutlanma, banding vb... problemi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkerharun

Tv bugün geldi ciddi manada odaya farklılık getirdi. Öncesinde samsung kullandım samsung işletim sistemini devam ettirirse cok kullanici kaybedecek / kaybediyor.. Alacaklara 65 inc tavsiye ederim..

Kardeş sende ram ve hafıza ne olarak gorunuyor bizimle paylasabilirmisin.
    Ayrıca telefonu ekrana yansıtmayi hiç denedin mi nasıl çalışıyor.
    Takilma falan oluyor mu kanal gecislerinde yada menüde falan.
    Samsung'un tizen 5 li 7400 ile arasında kaldım. Samsung kullandım demişsin ufak bir kıyaslama yapabilirsin, görüntü kalitesi falan gibi
    Tabi birde Netflix i deneyimledin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas_145 -- 3 Mayıs 2020; 4:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amon35

Piyasada 55c9 oled kalmayınca bende 55pus8204 siparişini verdim. Umarım bulutlanma, banding vb... problemi yoktur.
    Lg c9 2019 da yılın tv si seçildi diye biliyorum.
    Benim de çok almak istediğim bir modeldi.
    Bence c9 ile 8204 modeli kıyaslanmayacak derecede fark var.
    C9 ya da b9 hangisi ucuzsa alın derim. Sadece işlemci farkı var.

55B9 modelini 8000'e getirmek mümkünken almadım. C9 modelinin satıldığı fiyata B9 almak koyuyor. (8000-8200 civarı varsa bu sefer düşünmeden alırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 3 Mayıs 2020; 5:30:45 >
  • amon35 kullanıcısına yanıt
    Ben C9’u 9000 liradan aldım, 2 ölü piksel çıktı. Piyasada ürün kalmadığı için kendimi alıştırmaya çalışıyorum. İade etsem günümüz piyasa şartlarında bu paraya benzer tv yok.

Halbuki çok takıntılıyımdır. Tek ölü pikselden 55Q70, panel içi tozdan dolayı 58PUS7304 iade etmişliğim var. Görmemeye çalışıyorum 2 gün oldu.
    Kaynağınız nedir acaba? Ben de Polonya olarak gördüm bir kaç yerde...

Gerçi biraz önce Vatanbilgisayar müşteri temsilcisine bağlandım. "Bütün TV'ler /62 ile bitiyor" dedi. Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 3 Mayıs 2020; 16:14:49 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Zamanında 58PUS7304 tv’ler için de çok konuşuldu bu /62 /12 konusu o modelde /12’ler çin montaj, /62’ler türkiye montajdı bilginiz olsun.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Evkurda sonu 12 olanlar satılıyor. Made in çin.
    Philips PUS8204 / PUS8804 Deneyim Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burberrys42 -- 3 Mayıs 2020; 21:57:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.