Şimdi Ara

Philips Radyolu Raga Player & Sony WALKMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sercandalforum

Çok kolay, önce bu linkte tıkla; http://www.support.philips.com/support/downloads.jsp;jsessionid=CDB71475DF5E4DFCC8330E275C09397C.app107-drp1?userLanguage=tr&userCountry=tr&_requestid=51982 oradan ürün adını veya numarasını gir ve ondan sonraki işlemlerde seni yönlendirir. Ama bunu yapmadan önce MP3'ü USB kablosuyla pc'ye takmalısın. ;)

Kardeş linke tıkladım ürün numarası istiyor. mp3 ün üstünde yazan numaraları yazdım doğru bir şekilde ama bulunamadı diyor. Nereden bulacağım bu numarayı?

Sana zahmet,bana ikram

• Benim üründe alt kısımda etiket olarak MODEL ve S/N (SERİ NO) yazıyor. Eğer yoksa ya faturaya bak ya da kutuya. Başkada bir yerlerde olmaz :)
  • quote:

Benim üründe alt kısımda etiket olarak MODEL ve S/N (SERİ NO) yazıyor. Eğer yoksa ya faturaya bak ya da kutuya. Başkada bir yerlerde olmaz :)

Model ve SN benim ürünün altında da yazıyor usta. Siteye hangisini yazacağız.modeli mi SN yimi ? Sen nasıl yaptın?
  • İkisini de denemişsindir kesin. Olması lazım aslında. Ben Model'i girdim. Yine yapamazsanda kablosunu tak ve içinde programı oluyor onu kur ve sana güncelleme ile ilgili soru sorar ona göre hareket edersin
  • quote:

İkisini de denemişsindir kesin. Olması lazım aslında. Ben Model'i girdim. Yine yapamazsanda kablosunu tak ve içinde programı oluyor onu kur ve sana güncelleme ile ilgili soru sorar ona göre hareket edersin

cihaz aramada 'SA4RGA02BN/97' yazıyorum ama benim ürünün siyahı,moru,kırmızısı çıkıyor.Sadece benim mavi yok? ne yapacam usta? mesela moru kullansam olurmu acaba yazılım için,cihazı mahvetmeyelim
  • Sorun olmaz önemli olan ürünü oraya kaydettirmen. Ondan sonrası kolay. Bazı şeylerden korkmayacaksın deneyeceksin ;)
  • quote:

Sorun olmaz önemli olan ürünü oraya kaydettirmen. Ondan sonrası kolay. Bazı şeylerden korkmayacaksın deneyeceksin ;)

Peki usta,eyvallah
  • arkadaşlar bu cihaz flac ve ape formatlarını destekliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebraam ceyms

arkadaşlar bu cihaz flac ve ape formatlarını destekliyor mu ?

hayır usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

quote:

hayır usta

dostum teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

quote:

hayır usta

dostum teşekkür ederim

Rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.