Kardeş linke tıkladım ürün numarası istiyor. mp3 ün üstünde yazan numaraları yazdım doğru bir şekilde ama bulunamadı diyor. Nereden bulacağım bu numarayı?
Sana zahmet,bana ikram
Benim üründe alt kısımda etiket olarak MODEL ve S/N (SERİ NO) yazıyor. Eğer yoksa ya faturaya bak ya da kutuya. Başkada bir yerlerde olmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: sercandalforum
Benim üründe alt kısımda etiket olarak MODEL ve S/N (SERİ NO) yazıyor. Eğer yoksa ya faturaya bak ya da kutuya. Başkada bir yerlerde olmaz :)
Model ve SN benim ürünün altında da yazıyor usta. Siteye hangisini yazacağız.modeli mi SN yimi ? Sen nasıl yaptın?
İkisini de denemişsindir kesin. Olması lazım aslında. Ben Model'i girdim. Yine yapamazsanda kablosunu tak ve içinde programı oluyor onu kur ve sana güncelleme ile ilgili soru sorar ona göre hareket edersin
quote:
İkisini de denemişsindir kesin. Olması lazım aslında. Ben Model'i girdim. Yine yapamazsanda kablosunu tak ve içinde programı oluyor onu kur ve sana güncelleme ile ilgili soru sorar ona göre hareket edersin
cihaz aramada 'SA4RGA02BN/97' yazıyorum ama benim ürünün siyahı,moru,kırmızısı çıkıyor.Sadece benim mavi yok? ne yapacam usta? mesela moru kullansam olurmu acaba yazılım için,cihazı mahvetmeyelim
Sorun olmaz önemli olan ürünü oraya kaydettirmen. Ondan sonrası kolay. Bazı şeylerden korkmayacaksın deneyeceksin ;)
quote:
Sorun olmaz önemli olan ürünü oraya kaydettirmen. Ondan sonrası kolay. Bazı şeylerden korkmayacaksın deneyeceksin ;)
Peki usta,eyvallah
arkadaşlar bu cihaz flac ve ape formatlarını destekliyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: lebraam ceyms
hayır usta
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri
quote:
hayır usta
dostum teşekkür ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri
quote:
hayır usta
dostum teşekkür ederim
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme