Şimdi Ara

PHILIPS S220 FOTOĞRAFLI İNCELEMESİ (FM RADYO-RENKLİ EKRAN 109 YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci hattımda kullanmak üzere nakit 109 ytl ye bu cihazı satın aldım seneler önce philips kullanmıştım.EĞER UYGUN FİYATLI BİR TELEFON ARAYAN ARKADAŞLAR VAR İSE UMARIM İNCELEMEM YARDIMCI OLACAKTIR.HER TÜRLÜ SORUNUZU CEVAPLAYABİLİRİM...

PHILIPS S 220 TEKNİK ÖZELLİKLER İÇİN TIKLAYINIZ

İLK İZLENİMLER VE KASA
    telefon oldukça şık bir kutuda geliyor bilmiyorum philips telefonların kutuları hep ilgimi çekmiştir tıpkı samsunglar gibi.telefonu elinize aldığınızda oldukça küçük ve kibar olduğunu farkediyorsunuz.Ancak bu kibarlığa rağmen elinizde duruşu ve kavranışı oldukça iyi.malzeme kalitesi bu fiyatlı bir telefon için oldukça tatminkar özellikle arka yüzün kolay kolay çiizileceğini zannetmiyorum.şarj ve kulaklık bağlantısı için kauçuk tarzı bir kapak kullanılmış.samsunglarda kullanılanlara oldukça benziyor.şarj ve kulaklık bağlantısı kasanın alt tarfında ve aynı soketi kullanıyor.

TUŞ TAKIMI
    telefonun tuş takımı ben gibi çok ve hızlı mesaj yazan birini bile tatmin edebilecek seviyede.tuşlar gayet büyük kabartmalı.tuş takımı komple parlak mavi aydınlatmalı.rakamlar ve harfler çok net okunuyor.yön tuşları ve yes no tuşları seçim tuşları da büyük ve simetrik şekilde konumlandırılmış.ancak 4 yönlü novigasyon tuşunun ortasında bulunan tuş tıpkı motorololar gibi seç işlevi görmüyor sadece fm radyo için ayrılmış.teelfonda ses tuşu bulunmuyor

MENÜ ve YAZILIM
    eski sarmal philips menülerinden eser yok.komple değiştirilmiş bana biraz lg menülerini andırdı.10 tane simge var telefonun menüsünde.ve şu sıra ile dizilmekteler.
    **TELEFON REHBERİ
    **AYARLAR
    **EĞLENCE VE OYUNLAR
    **FM RADYO
    **KULLANICI PROFİLLERİ
    **AJANDA
    **KISAYOLLAR
    **SİM SERVİSLERİ
    bekleme ekranında sol üstte çekim gücü,hat numarası,zil durumu görünüyor.sağ tarafta ise pil göstergesi var.şebeke tarih ve saat ekrana ortalı şekilde alt alta yer alıyor.sol seçim tuşu menüye sağ seçim tuşu rehbere ayarlanmış ve değiştirilemiyor.ancak 4 yönlü seçim tuşunun her yönüne kısayol atayabiliyorsunuz.ana menüdeki kısayollar menüsü ise kendi belirlediğiniz ögelerden oluşan bir özel menü kıvamında..oldukça kullanışlı unsurlar mevcut.
    telefonun menüsünde göze batan bir yavaşlık sezinlemedim.t9 kullanılabiliyor.mesaj yazım hızı gayet tatminkar ve herf harf basışınızda aşağıda harfler değişiyor.tıpkı c55 c45 veya tipik siemensler gibi.gerçi başka markalarda da artık bu özellik mevcut.mesaj göndeimlerinde gayet tatlı bir animasyon var.telefonun menüye dair tek kötü yanı bazı türkçe karakterlerin problem yaratması.aslında tüm türkçe karakterler görüntüleniyor yani örneğin kısayollar yazıor ama ı harfi diğer harflerden çok az değişik görünüyor.ama önemli birşey değil dikkatli bakmazsanız farkedilmiyor bile.profil olayı nokiadaki temalarından aynısı hatta aktifleştir özelleştir vs die alt menüleri var tıpkı nokialar gibi.

TEMA VE EKRAN
    Telefonda 128*128 piksel 65536 renk cstn ekran kullanılmış.ancak ekran cstn olmasına rağmen oldukça parlak.foto ve video işleme olayı olmadığından dolayı da bu tel için yeterli bir durumda.renkler doygun ve menü geçişlerinde rahatsz edici bir iz yapmıyor.ekran 7 satır yazı gösterebiliyor.menülerde en üsseki pil şebeke vs yeri olan servis satırı da yazı oluyor.sabit değil yani..telefonda 3 tane tema (mavi yeşil ve turuncu) ayrıca 6 tane de duvar kağıdı bulunuyor.duvar kağıtları genelde tema ile uyumlu.ekran koruyucu seçeneği var.ekranda kendi numaranızın görünmesini sağlayabiliyorsunuz.ışık sönme süresi ve kontrast ayarı mevcut

ZİL SESLERİ-KONUŞMA SES SEVİYESİ
    telefonun zil sesleri oldukça yüksek seviyede.telefonda 15 adet zil mevcut ve duyulmaması imkansız gibi.ayrıca titret,titret sonra çal,titret ve çal gibi 3 seçenek mevcut.ayrıca bekleme ekranında teş tuşla (kare tuşu) telefonu sessize alabiliyorsunuz.telefonun ses kalitesi çok güzel.konuşurken karşınızdakini gayet güzel duyuyorsunuz.ben bu özellikten memnun kaldım.

OYUNLAR VE AJANDA FONKSİYONLARI
    telefonda ajanda.takvim,görevler listesi bulunmakta.aları bir kerelik veya her gün çalacak şekilde kurabiliyorsunuz.oyun olarak tek bir oyun bulunmakta ama f1 adlı bu yarış oyunu çoğu insanı müptela edebilir harika bir oyun.üsstten gösteriyor ve trafikte yarışıyorsunuz.oyunda ses ve titreşim olayı mevcut.

FM RADYO
    malesef telefonun yanında gelen kulaklık tek kulaklıklı yani mono bir kulaklık.idare eder bir ses seviyesi sunuyor ancak fm radyonun çekim gücü oldukça yüksek.ayrıca radyo arka planda çalışabiliyor.güzel bir animasyon ile süslenmiş radyo menüsü.otomatik kayıt özelliği var.stereo bir philips kulaklığı ile eğlenceli şekilde kullanılabilir ama sessiz ortamlar için bu kulaklık da yeterli sayılır.

PİL PERFORMANSI
    telefonun 3 kademeli bir pil göstergesi var şu anda yeni aldığım için bir yorumda bulunamayacağım bikaç gün içinde konuyu düzenleyip yorumlarımı yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 17 Haziran 2007; 22:22:30 >

• İnceleme için teşekkürler; telefonunuz hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

İnceleme için teşekkürler; telefonunuz hayırlı olsun.
    teşekkürler.philips kullanıp da fotolarda göründüğü üzere tarihin sağında parantez içindeki 7 nin ne anlama geldiğini bilen buraya yazar ise çok sevinirim :) bu arada şimdi farkettim uzun mesajlar yazarken bir miktar yavaşlıor..ama çok da rahatsız edici değil sanırım ben çok hızlı yazıorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutozturk

teşekkürler.philips kullanıp da fotolarda göründüğü üzere tarihin sağında parantez içindeki 7 nin ne anlama geldiğini bilen buraya yazar ise çok sevinirim :) bu arada şimdi farkettim uzun mesajlar yazarken bir miktar yavaşlıor..ama çok da rahatsız edici değil sanırım ben çok hızlı yazıorum :D

Alıntıları Göster
    eline sağlık güzel olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

eline sağlık güzel olmuş..

Alıntıları Göster
    güzelde şu telin ekranı felan çekerken macro modunu açın foto makinenizin daha net olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagolen

güzelde şu telin ekranı felan çekerken macro modunu açın foto makinenizin daha net olsun

Alıntıları Göster
    malesef foto makinem yok telle çektim telde de macro yok ok.yoksa biliorum yani yakın çekimde macro modu kullanılacağını kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutozturk

malesef foto makinem yok telle çektim telde de macro yok ok.yoksa biliorum yani yakın çekimde macro modu kullanılacağını kardeşim..

Alıntıları Göster
    güncel fiyatı 90 ytl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

güncel fiyatı 90 ytl

Alıntıları Göster
    Bende birkaçgün önce eşime aldım ilk şarjdan sonra 4 gün dayandı pili bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bende nokia 11** serisi bi telefon var ondan daha fazla özelliği var ben gerçekten çok beğendim eşimde öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanoral

Bende birkaçgün önce eşime aldım ilk şarjdan sonra 4 gün dayandı pili bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bende nokia 11** serisi bi telefon var ondan daha fazla özelliği var ben gerçekten çok beğendim eşimde öyle.

Alıntıları Göster
    abi özellik/fiyat oranında en iyi verimi alabileceğiniz telefon philips. kesinlikle bu modelde dahil tüm philips telefonları tavsiye edebilirm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlee_1907

abi özellik/fiyat oranında en iyi verimi alabileceğiniz telefon philips. kesinlikle bu modelde dahil tüm philips telefonları tavsiye edebilirm...

Alıntıları Göster
    güzl telefon, fakat kulaklık işi sakat olmuş biraz... şimdi aramaya kalksanız adam gibi kulaklıkta bulamazsınız bu cihaza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 7 Temmuz 2007; 3:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

güzl telefon, fakat kulaklık işi sakat olmuş biraz... şimdi aramaya kalksanız adam gibi kulaklıkta bulamazsınız bu cihaza...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

evet, philips'lere yan sanayi birşey bulmak gerçekten ölüm , hele de kulaklık vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

evet, philips'lere yan sanayi birşey bulmak gerçekten ölüm , hele de kulaklık vb.

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler.
    Düşünen arkadaşlara yardımı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İnceleme için teşekkürler.
    Düşünen arkadaşlara yardımı olacaktır.

Alıntıları Göster
    Bu telefonu şarjı uzun gidiyor diye aldım ancak alalı daha bir gün olduğu için sonucu görme fırsatım olmadı. Telefon fiyatına göre gayet iyi. Telefon oldukça küçük ve kibar bunun yanında sağlamlığını hissettiriyor. Zil sesleri çok yüksek ancak titreşimi cebinizdeyken farkedemeyeceğiniz kadar zayıf. Radyosu tatminkar.

Telefon oldukça kullanışlı, kullanımı kolaylaştıran birçok fonksiyon içeriyor. Tek yapamadığım şey duvar kağıdını kaldırmak. içindeki 6 görüntüden birini seçmek zorundasınız malesef. bunlardan ikisi biri bikinili biri mayolu kadın resmi ki kız arkadaşı olanlar için seçimi ölümcül olabilir o yüzden seçenekler 4 e iniyor. bu telefona mesajla vs resim yüklememiz mümkün mü acaba tam bilemiyorum olsa çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedmiller

Bu telefonu şarjı uzun gidiyor diye aldım ancak alalı daha bir gün olduğu için sonucu görme fırsatım olmadı. Telefon fiyatına göre gayet iyi. Telefon oldukça küçük ve kibar bunun yanında sağlamlığını hissettiriyor. Zil sesleri çok yüksek ancak titreşimi cebinizdeyken farkedemeyeceğiniz kadar zayıf. Radyosu tatminkar.

Telefon oldukça kullanışlı, kullanımı kolaylaştıran birçok fonksiyon içeriyor. Tek yapamadığım şey duvar kağıdını kaldırmak. içindeki 6 görüntüden birini seçmek zorundasınız malesef. bunlardan ikisi biri bikinili biri mayolu kadın resmi ki kız arkadaşı olanlar için seçimi ölümcül olabilir o yüzden seçenekler 4 e iniyor. bu telefona mesajla vs resim yüklememiz mümkün mü acaba tam bilemiyorum olsa çok iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    Buyrun arkadaşlar birkaç foto da benden. Bu arada şarj şu an için süper gidiyor(ogretmen hattiyla sürekli konuşmama rağmen) sanırım tatmin edici bir sonuç çıkacak son durumu buraya da yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 29 Ağustos 2007; 13:41:59 >

• quote:

Buyrun arkadaşlar birkaç foto da benden. Bu arada şarj şu an için süper gidiyor(ogretmen hattiyla sürekli konuşmama rağmen) sanırım tatmin edici bir sonuç çıkacak son durumu buraya da yazarım..

Alıntıları Göster
    Turkcellde öğtermen kampanyasımı var. Ben onu a ve a da diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mymobile

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Doğru biliyorsun arkadaşım bravo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Doğru biliyorsun arkadaşım bravo

Alıntıları Göster
    Telefonun şarjı baya bi iyi gitti toplamda 9 saat telefon görüşmesi yaptım (süre kaydından baktığım değer), 84 saat beklemede kaldı ve bunun yanında özellikle şarjı bitsin diye 12 saat radyo açık vaziyette kaldı

• quote:

Telefonun şarjı baya bi iyi gitti toplamda 9 saat telefon görüşmesi yaptım (süre kaydından baktığım değer), 84 saat beklemede kaldı ve bunun yanında özellikle şarjı bitsin diye 12 saat radyo açık vaziyette kaldı

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler, telefonunuz hayırlı olsun. 2. telefon için güzel bir seçim o fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

İnceleme için teşekkürler, telefonunuz hayırlı olsun. 2. telefon için güzel bir seçim o fiyata.

Alıntıları Göster
    philips telefonlar oldukça dayanıklıdır ama bazen şebeke problemi oluyor.Yine de güzel bir cihaz seçmişsiniz.
  • Babama hediye olarak aldım.Günde 3-5 dk konuşma ile yaklaşık 2 hafta dayandı.FM radyosunun ses kalitesi güzel,kulaklıklar idare eder,ama dışarı ses vermemesi kötü olmuş.

Fiyat/performans oranı muhteşem.Şuan 89 YTL ye veriyorlar (kulaklık dahil).küçük ve hafif bir telefon.

İlk mesajı yazan arkadaş parantez içindeki rakamı sormuş; (7) gibi.O sayı haftanın gününü belirtiyor.Mesela (2) olunca salı, (7) olunca pazar gibi.Biz de 1 hafta sonra uyandık olaya :)

Zil sesi olayını maalsef çözemedim.MMS veya benzeri bir yolla melodi yükleyebiliyormuyuz,hangi tür ve hangi boyuta kadar melodi yükleyebiliyoruz bilen varsa mail atarsa sevinirim.

son olarak,işini gören,harika bir telefon.Nokia muadillerine fark atar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.