Şimdi Ara

Philips SA2640/02 Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman mp3'ü açmaya çalışsam sadece ''PHILIPS'' yazısı çıkıyor ve ardından mp3 kapanıyor.En az 50 kere açmayı denemişimdir hep aynısı oluyor.Piller dolu.Virüs oldunu düşünüp bilgisayara taktım aygıtı görmüyor.Ne yapmam gerektiği konusunda bi fikriniz var mı?Kendim çözebilir miyim teknik servise mi götürmeliyim(direk teknik servise götürmek en iyi çözüm olurdu ama bir ay mp3süz dayanamam ).Şimdiden teşekkürler.

• An itibariyle aynı sorunu yaşamaktayım. Servise götürdüm daha önce; bilgisayardaki virüs benzeri bir yazılım nedeniyle firmware'in bozulduğu veya silindğini söylediler. Garanti kapsamı dışında kalan bir durum. 10 TL'ye yapıyorlar fakat şimdi aynı sorunu tekrar yaşıyorum; nedir olayı anlayamadım açıkcası. Her seferinde servise 10 lira bayılarak zengin mi edecez adamları.. Netten firmware yazılımı arıyorum kendim yapabilirsem buraya açıklama yaparım. Kolay gelsin.
  • Philips'in sayfasındaki firmware uptade yazılımı da cihazı görmüyor. En iyisi servise götürmek sanırım. Yalnız bu sefer servis azar işitecek benden orası kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.