< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 22 Nisan 2024; 11:22:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 22 Nisan 2024; 11:22:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
@onatba tşk ettim. videoların olduğu mesajınız ana mesaja eklendi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Nisan 2024; 9:21:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
açıklama için çok teşekkür ederim hocam. çok soru soruyorum kusura bakmayın ama geçmiş mesajlarda da bulamadım, soğuk kahveyi nasıl yapıyorsunuz bu makinelerde rica etsem kısaca anlatabilir misiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
forumda bi yerlerde 9-11 gram arası kullanıyor diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Nisan 2024; 13:2:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yeni modele soğuk kahve seçeneği eklemişler ama nasıl çalıştığını bilmiyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 25 Nisan 2024; 12:43:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
merhaba halâ satılık mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 29 Nisan 2024; 8:38:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |