Şimdi Ara

PHILIPS SHS4700 KULAKLIK ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_SHS4700_00_TR_CONSUMER/SHS4700-00

arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyom ama internetten alışveriş konusunda pek tecrübeli değilim aşagıda iki link var

biri 50 ytl
    diğeri 25 ytl

bu fark neden kaynaklanıyo acaba !??

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evphshs4700

http://www.emall.com.tr/product_detail.asp?pcode=SHS4700

• forumlarda philipsi pek önermiyorlar.
    creative veya sennhiser bak.
  • aman beyler sakın shs4700 almayın.bas performansı berbat, aldığıma bin pişmanım.sakın ama sakın alma.kesinlikle başka bir kulaklık al.nowanda nın dediği doğru. sakın philips shs4700 alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt009

aman beyler sakın shs4700 almayın.bas performansı berbat, aldığıma bin pişmanım.sakın ama sakın alma.kesinlikle başka bir kulaklık al.nowanda nın dediği doğru. sakın philips shs4700 alma

3 yıl gecmiş aradan belki düzelmiştir kulaklıklar hala almama taraftarımısınız arkadaslar ?

• ben dün she6000 siparişi verdim hatamı ettim yoksa ?
  • madem konu hort.:D bende bugünlerde bunda karar kıldım alsammıki buunu?
  • bu filips düşmanlığı neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aldım arkadaslar alacaklar varsa pm atsınlar anlatayım malı
  • Herkese burdan neden anlatmıyosun? İnternette paylaşmak esastır :)
  • Tamam o zaman burda paylaşalım bakın şimdi ben dha önce yine philips'in baska bir çengelli model kulaklıgını kullanıyordum ama eskimişti ve bunun albenisi çok güzeldi bende gerekli parayı bulunca gittim ve vatan computerden aldım kulaklıgı geldim eve kutusunu nasıl yapmışlarsa açayım derken tınakla etin arasını bir güzel kestim :):) neyse sonrasını kutuyu actım cıkarttık kulaklık çok kaliteli duruyo cidden malzeme kalitesi kablosu haricinde iyi,neden kablosu haricinde dedim çünkü;eski kulaklıgım yine philips olmasına ragmen kablosu daha kalın ve malzemesi değişikti ve karışmayan kabloydu bunda o özellik pek uygulanamamış.Ama kulaklıgın çengelleri yumuşak kulaga gelen dokusu,dısardan görünürlüğü çok kaliteli ve çok pahalı bir kulaklık havası veriyo.Kulagımı hiç agrıttıgını düşünmedim hatta gece yatarken çok zorluk cıkartır diye düşünmeme ragmen daha önce hiç bir kulaklıkta olmadıgı kadar raht yatabiliyosun üstüne hissettirmiyor.sonrasında aldım ve telefonuma taktım ilk müziği açtımkiii aaa bu aynı sesi veriyo dedim ama farkedemedigim digeri kulagın içine giriyodu bu ise kulagın üstünde duruyo ama biraz daha sarkı dinleyip ekolayzer ayarnı yaptıktan sonra farkettimki çok güzel bir sesi oldugunu cidden insanı doyuruyo ve kulagın içine girmediginden yüksek ses sonrası çınlamayı baya bir azalttı.Geçelim önemli soruyaa

Artıları:malzeme kalitesi çok güzel,kulakta duruşu ve kulaktaki görünüşü cidden çok pahalı bir kulaklık havası veriyo,yumuşak doku sayesinde kulagı agrıtmıyo,sesi bir çengelli kulaklık için yüksek,ayarlanabilir çengeli istedigin şekilde kullanım özgürlüğü sunuyo.

Eksileri:Sesi ne zaman sonuna kadar açsam herkes benle birlikte kafasını elini kolunu oynatıyo:):):):)(yani sesi dısarıya veriyo çok acınca ki bu tüm çengellilerde olur kesinlikle),antieksantrik kablo olmaması işi kötü kablo malzemesinden dolayı azda olsa karısıyo,çok güzel kulaklık olmasına ragmen sol kulaklık kablo boyu kısa,sag uzun(arkadan geçirmeli),kablosu ince kolay kopabilir bi yapıya sahip gibi geliyo.

peki bana soracak olursanız aldıgına pişmanmısın diye ;

HAyır iyiki almışım güzel kulaklık öneririm

• eger kanal ici kulaklik kullanmiyorsaniz kompakt seride bundan iyi bass vereni duymadim
  • Peki arkadaşlar Philips SHS-4700 iyi bass veriyomu?
  • She6000 den çok memlundum kulak yastıkları tek tek kaybolanadek kayboldu en büyüğü kullanmak zorunda kaldım ama ona rağmen hala güzeldi 2-3 gün önce jack girişini kopardım yanlışlıkla kulaklık pert oldu şimdi bi kulaklık alym dedim bu üründe gözüme çarpıp duruyo zaten başka bişeylermi alsam dedim sennhiser falan ama onlarda da fiyat farkı çok gereksiz geldi kross un kulaklığı var onu çok istedim ama internetten sipariş vermeye üşendim muhtemelen bugün gidip alıcam Philips SHS 4700 ü.
  • hortlattım ama bi allahın kulu ürün hakkında yorum yazmamış :D alıp ta memnun olan şikayetçi olan yok mu hiç??
  • Madem hortlamış cevaplayım.
    Yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyordum. Ses kalitesinden çok anlamam açıkçası. Yüksek sesle de dinlemem pek. Ben kullanımı rahat olur diye tercih etmiştim. Genel olarak da rahat. Kablosu biraz daha uzun olsa daha rahat olurdu. Bir de kablosu karışan türlerden. Her kullanımdan önce birkaç dk. kabloyu açmak için mücadele veriyordum. Geçen gün de sağ kulaklığın çengeli çıktı yuvasından. Ucundan küçük bir parça kırılmış. Sanırım eksilerinden birisi bu. Kırılmasa bile çengeller çabuk gevşediğinden sık sık düzeltme ihtiyacı duyuyordum. Tek tarafını hala kullanıyorum. Vakit bulursam çengelini tamir etmeye çalışacağım.
    Dediğim gibi ses kalitesinden çok anlamam ama kulağı rahatsız etmeyen bir özellikte güzel ses veriyor.
  • Bence gayet iyi ama genede size kalmış tek - yönü kulaga gecirilecek olan kılıpsi kırılabilir + yönü ise kulaga tam bir şelilde yerleşmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://drive.google.com/open?id=0B4h2TUuXOG2wd0pVSHJKYzBuSjg
    Ben de kullanıyorum iphone 5 ile hoparlör gibi ses veriyor ama küçük kardeşim kablolarını kesince kendim linkdeki resimdeki gibi 3.5 mm jack&kablo taktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklığa bi alternatif var mı uygun yollu veya bunun fiyatına yakın.almayı düşünüyorum bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.