Şimdi Ara

Philips SNA 6500 Wireless Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pihilips SNA 6500 kablosuz modem kullanan var mı?
    Ben aldığımdan beri sürekli netten kopuyor. XDSL ışığı yanıp sönmeye başlıyor. Cihaz bana göre çok fazla ısınıyor. Telekomdan hattımda bir problem olmadığını ısrarla söylüyorlar. Bu modemle ilgili benzer sorunu olanlar var mı yada ne yaplalıyım bana tavsiyede bulunacaklardan haber bekliyorum.

• bu modemi hiç kullanmadım ama paralel telfon varsa o da sorun çıkarabiliyor
    bir de bilgisayarla modem arasındaki mesafe ne kadar oluyor kopma yaşanırken
    bir de wireless driverını güncellemeni tavsiye ederim
  • splitter kullanmaktayım. Telekomdan teknisyenler gelip baktılar ellerindeki ölçüm cihazı ile kontrol ettiler. Splitterimda ve kablolarımda herhangi bir problem yok. Modem kapsama alanı içerisinde yani odanın içerisinde de kullandım aynı sorun oldu. Bağlandıktan yaklaşık 1 yada 1.5 saat sonra bağlantı kopuyor. XDSL ışığı yanıp sönüyor. Bağlantı geliyor ama 2 yada 3 sn kadar bağlatı kuruluyor ışık devamlı yanarken ardından hemen tekrar kopuyor. Sürekli olarak bu şekilde tekrarlıyor. Evimde telsiz telefon vs. de yok. Sorun endir anlıyamıyorum.
  • elimde 2 ad. modem vardi. birisi zoom birisi zyxel. modellerini hatırlamıyorum 1 sene kadar oldu. zoom da arasıra baglanıyo, bazen baglanamiyor. bazen baglaniyo kopuyo felan. zyxel modemi taktım sorun giderildi. sonra anladıkki bu yer askeriyenin icerisindeydi. santralle arasındaki bakir kablo mesafesi cok uzundu. sinyaldedndir diyerek degistirmistim ve zyxel modem calismisti. sinyal zayıflıyo bi sure sonra. zoom modemide garantiye gondermistik. sonra zaten ayrıldm ordan sonucunu bilmiyorum. baska modemle denemeni tavsiye ederim.
  • Kafam çok fazla karışık size detayları anlatıp sizinde kafanızı karıştırmak istemedim.
    <sorun modemimde mi anlamak için arkadaşıma denesin diye vermiştim. 3 gün denedi bir kere bile düşmedi dedi. 24 saat denedim diye söyledi.
    bende onun modemini bir akşamlığına kendi evimde denedim. Herhangi bir problem olmadı. Modemleri geri değiştik sorun bende halen devam ediyor. Üst katlarda bir komşu airties kablosuz modem kullanıyor. Philips SNA 6500 ile Chipsetleri aynı sadece kutuları değişik diye biliyorum çünkü ondan bağlanınca yazılım programı benimki ile aynı onu gördüm. Komşudan bağlanabiliyorum benim modem bağlanamadığı zaman. Bir sorun var fakat nedir çözemiyorum. Firmware güncellemesi de yaptım bir fark olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can26

Kafam çok fazla karışık size detayları anlatıp sizinde kafanızı karıştırmak istemedim.
    <sorun modemimde mi anlamak için arkadaşıma denesin diye vermiştim. 3 gün denedi bir kere bile düşmedi dedi. 24 saat denedim diye söyledi.
    bende onun modemini bir akşamlığına kendi evimde denedim. Herhangi bir problem olmadı. Modemleri geri değiştik sorun bende halen devam ediyor. Üst katlarda bir komşu airties kablosuz modem kullanıyor. Philips SNA 6500 ile Chipsetleri aynı sadece kutuları değişik diye biliyorum çünkü ondan bağlanınca yazılım programı benimki ile aynı onu gördüm. Komşudan bağlanabiliyorum benim modem bağlanamadığı zaman. Bir sorun var fakat nedir çözemiyorum. Firmware güncellemesi de yaptım bir fark olmadı.

Aynı (Texas Instruments) chipsetleri kullansalar ve de Web/Kullanıcı Arayüzleri çok benzer bile olsa (Phlips modemde bu zaten Türkçe değil İngilizce'dir...) Philips SNA6500 ile AirTies RT-210 performansları ve işlevleri olarak "tam olarak aynı" cihaz değillerdir. Ancak belirttiğiniz sorunlarda Philips ne yapılırsa yapılsın düzelmiyorsa ancak onun olduğu yerde AirTies sorunsuz çalışmaya devam ediyorsa, Philips'inizden kurtulma zamanı gelmiş demektir...

• arkadaşın için de çok önemli deilse ve onda sorun çıkarmıyorsa bence değişin modemleri sonuçta tek amaç internete girmek

he bide telefon hattı eskiyse yada kablolar eskiyse de yapabiliyor böyle kopmalar..yada biri arayınca kopabiliyor..birçok sebebi olabilir..ama 1,5 saat süre az değil yine de bence..gerçi sinir bozucu olabilir bi süreden sonra ama eğer flashget dışında çok download yapmıosan etkilemez sanırm..ama tabi yine senin bileceğin iş..
    bir de philips modemde isim yapmş bi marka değil keşke modem isim yapmş bi markayı tercih etsydin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MAFAKAY bnde sımdı zyxelın modemılı var o kurulu ıkı senedır sımdı elımde pıhılıpsın SNA6500 modellı modemım var bunu bırturlu kuramıyorum ama cdyıı tkaıyorum ınstall yapıyorum bekletıyor sonra ıp ardesı verıyo 192.168.2.1 bu ıpı verıyor ınternet expolerer yazıyorum ama kac gundur o adrese gırmıyor sayfa acılamadı dıyo ne yapmam gerek lutfen yardımcı olurmusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellmantd

arkadaşın için de çok önemli deilse ve onda sorun çıkarmıyorsa bence değişin modemleri sonuçta tek amaç internete girmek

he bide telefon hattı eskiyse yada kablolar eskiyse de yapabiliyor böyle kopmalar..yada biri arayınca kopabiliyor..birçok sebebi olabilir..ama 1,5 saat süre az değil yine de bence..gerçi sinir bozucu olabilir bi süreden sonra ama eğer flashget dışında çok download yapmıosan etkilemez sanırm..ama tabi yine senin bileceğin iş..
    bir de philips modemde isim yapmş bi marka değil keşke modem isim yapmş bi markayı tercih etsydin

MAFAKAY bnde sımdı zyxelın modemılı var o kurulu ıkı senedır sımdı elımde pıhılıpsın SNA6500 modellı modemım var bunu bırturlu kuramıyorum ama cdyıı tkaıyorum ınstall yapıyorum bekletıyor sonra ıp ardesı verıyo 192.168.2.1 bu ıpı verıyor ınternet expolerer yazıyorum ama kac gundur o adrese gırmıyor sayfa acılamadı dıyo ne yapmam gerek lutfen yardımcı olurmusun ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.