Şimdi Ara

PHILIPS SNA6500 ADSL2+WIRELESS ROUTER MODEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
44.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ürünü teknosa'dan dün akşam aldım.. ayarlar 15 dakikamı aldı.. ortalama bir apartman dairesinde yaşıyorum ve evin bir ucundan diğer ucuna en az iki duvar geçerek gelen sinyaller laptopta mükemmel olarak gözükürken messenger programları dahil internet erişimim gayet tatminkar hızda.. teknosa'yı belirtmemin sebebi ürünün yanında elektrik prizine takılır model olan bir çift (tek kutuda) philips syk3600 ethernet adaptörünün promosyon olarak verilmesi.. bu adaptörlerin erişim hızı syk5600'ün yanında çok düşük ama ülkemizdeki bağlantı hızları dikkate alınınca bence makul bir seçim.. promosyon adaptörler hediye kapsamında olduğundan ayrıca satılmıyor.
  • önceki mesajıma eklemeyi unuttum.. kablosuz erişim menzili geniş olduğu için komşulara çok rahat bir kullanım imkanı sunacağından hemen WPA şifrelememi ve MAC süzgecini etkinleştirdim.. bu arada kullandığım sistem hala XP.
  • bendede var philips sna6500 çok iyi ve kaliteli modem fakat USR nin yanında yeri yok tabii ki
  • modem devamlı kendıne reset atıyor sorunun ne oldugunu bır turlu cozemedım ; trojen dedım ama tarattırdıklaırımda kayda deger bır sey cıkmadı
    nedır bu resetelme olayı artık ıyıce gına geldı 10 dakkaya bır kendıne reset atıyor ; varmı sorunun neden kaynaklandıgını bılen en azından dusunen bır yardımcı olun arkadaslar ...
  • arkadaşlar yazdıklarınıza okuyunca inanın sanki başka modemlerden bahs ediyorsunuz gibi okuyorum.. bendede aynı modemden var bir süredir kullanıyorum 2 laptop 1 masaüstü bağlı.. wireless ile ilgili hiç problemim yok kopma 0 wpa şifreleme kullanıyorum.. şuana kadarki tek problemim, torrent programlarından download a yüklenince modem kendine 5 dakkada bir reset atıyodu bi kaç denemeden sora modemin firewall unu iptal ettim ayarlarından şuan o problemde komple kalktı.. eski inca modemimden sonra söleyebilirimki bu modem mükemmel
  • Merhaba Arkadaşlar. Bu Ürünü Almayı Düşünüyorum ama sormak istediğim birşeyler var ?

Benim için önemli olan Wireless özelliği Kaç metreye kadar internet verebiliyor ?
    Birde Kaç port'u var ? Çünkü 3 kişi kullanacağız. Ben Wireless Özelliğini 2 arkadaşımda kablo çekerek..
  • Yarın bu modemden bana gelecek güncel bilgileri detaylıca yazarım arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bu modemi kullanıyorum ama akşamları sürekli kopmalar yaşıyorum eski asus modemimi takınca hiç kopma olmuyor . Bunun nedeni nedir acaba servise versem 1 aydan önce gelmez...
  • Kopma sorunu yaşan arkadaşlar hiç düşünmeden bu modemi en yakın çöpe atmalılar.

Bu modemi 3 yıldır kullanıyordum birden bire kopmalar, bağlantı kuramamalar başladı. TTnet'e 6 kere arıza kaydı yazdırdım. Port değiştirme dahil her şeyi yaptılar ama nafile. Sonra gidip başka marka bir modem denedim ve gördüm ki hatta hiçbir sorun yok, mis gibi çalışıyor.

Sonra sorunun Phlilips modemden olduğunu anlayınca biraz kurcaladım belki düzelir diye. Adaptörünü değiştirdim, yeni firmware yükledim, içini açıp ısınan yerlere soğutucu taktım ama nafile. Forumlarda servise verip yeni modem alanlarda bile sorun olduğunu gördüm. Bu da demek ki bu modem bizim ülkenin şartları için uygun değil veya çok dandik hemen bozuluyor.

Kısacası eğer bağlantı probleminiz varsa önce bu modemden kurtulmaya bakın.
  • SNA 6500 de iki farklı model vardır 1. model power butonu yuvarlak ve içeri girerek on off yapan ( kronik problemli model)

2. model power tuşu dikdörtgen ve yukarı aşağı basılarak on off yapan modeldir (problemsiz yeni revizyon)

2. modelden 3 ayrı yerde kullanıyorum 7/24 10 dan fazla kullanıcı bağlı olarak çalışmakta pcb olarak rt210 ile birebir ayni sadece firmware farkı var

+ bir özelliği içini açın göreceksiniz annex texas chip soğutucu heatsink lidir rt 210 da bu işi thermal pad ile modemin altındaki kalın saç yapmaktadır

kısaca 2. model aldığımdan beri derdim olmadı.. problemde yaratmadığından değiştirme gereği duymadım oldukça hızlı.. sadece 1 tanesinde adaptör ü değiştirdim gerçek 1a 12v smps adaptör takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 1 Şubat 2012; 23:42:47 >
  • Bende 2. modelden kullanıyorum 4 yıldır en ufak sorun çıkarmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan_

Kopma sorunu yaşan arkadaşlar hiç düşünmeden bu modemi en yakın çöpe atmalılar.

Bu modemi 3 yıldır kullanıyordum birden bire kopmalar, bağlantı kuramamalar başladı. TTnet'e 6 kere arıza kaydı yazdırdım. Port değiştirme dahil her şeyi yaptılar ama nafile. Sonra gidip başka marka bir modem denedim ve gördüm ki hatta hiçbir sorun yok, mis gibi çalışıyor.

Sonra sorunun Phlilips modemden olduğunu anlayınca biraz kurcaladım belki düzelir diye. Adaptörünü değiştirdim, yeni firmware yükledim, içini açıp ısınan yerlere soğutucu taktım ama nafile. Forumlarda servise verip yeni modem alanlarda bile sorun olduğunu gördüm. Bu da demek ki bu modem bizim ülkenin şartları için uygun değil veya çok dandik hemen bozuluyor.

Kısacası eğer bağlantı probleminiz varsa önce bu modemden kurtulmaya bakın.

elektrik dalgalanmalarından etkilenen bir modem.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.