Şimdi Ara

Philips SPA5300 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu hoparlörü almayı düşünüyorum acaba forumda bu hoparlörü kullanan ve tavsiye eden varmı , ayrıca bu ürünün dışında 170 lira civarında önerebileceğiniz bir hoparlör varmı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• ben de spa5300 almayı düşünüyordum fakat edifier x600 almaya karar verdim . hemde daha ucuz 108 tl ile gelmiş oldu
  • Edifier X600 Almalısın, hem daha ucuza gelecektir hemde Philips den kat kat iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Edifier X600 Almalısın, hem daha ucuza gelecektir hemde Philips den kat kat iyidir.

Hocam bu sistemi bende çok duydum ama sanırım bu sistem daha çok müzik dinleyenler için ideal bir sistem benim için ses yüksekliği veya basslar okadar önemli değil sesin kalitesi önemli, acaba bu bakımdanda önerirmisiniz x600 ü
  • zaten x600 ün uydularında tweeterlar bulunmakta ses kalitesinin spa5300 dan daha kaliteli olacagından eminim. ürün yarın veya salı günü elime ulaşmış olur sizinle paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serce5

zaten x600 ün uydularında tweeterlar bulunmakta ses kalitesinin spa5300 dan daha kaliteli olacagından eminim. ürün yarın veya salı günü elime ulaşmış olur sizinle paylaşırım

Teşekkürler hocam bende yarın sipariş vermeyi düşünüyorum sizinde fikrinizi alır ona göre kararımı veririm
  • Zykon kullanıcısına yanıt
    Edifier X600 Hem daha ucuz, hem daha güçlü. Ve ayrıca hoparlörlerdeki Twitter hoparlörleri de var. Bass konusunda Philips den daha iyidir.
    Ben size kısaca şöyle söyliyim bana kalırsa EDİFİER. logitech, creative, philips Bu markalardan çok daha iyidir Logitech ve Creative sadece THX den kazanıyor. Ama Edifier kutunun üzerinde yazan RMS i ve twitter hoparlörleri olarak En güçlü ve en net alabileceğiniz sese göre hoparlör tasarlar ve hoparlör kabini tasarlar. X600 ALMANIZ ÇOK DAHA İYİ OLACAKTIR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • hocam ürün bana ulaştı . sistemde tizler müthiş ve basslar tatmin edici fiyatına göre bence baya iyi bir ürün öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: serce5

hocam ürün bana ulaştı . sistemde tizler müthiş ve basslar tatmin edici fiyatına göre bence baya iyi bir ürün öneririm

Hocam geçen gün itibariyle philips spa5300 de karar kıldım ve siparişimi verdim , x600 ün performansının çok iyi olduğunu okudum birçok yerde hatta birçok ödülde almış ama tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası ve benim için ses yüksekliği ile bass lardan çok ses kalitesi önemli, philips 'in de ses kalitesinin yüksek olduğunu okudum birçok yerde ve kararımı bu yönde verdim yinede yardımlarınız için çok teşekküler
  • Zykon kullanıcısına yanıt
    Philips SPA5300 almayı düşünüyorum tavsiye edermisin ve nekadara mal oldu ? hb da yok ürün
  • Dır - dir şeklinde yorum yapmayın her iki ürünü de kullanan biri oalrak philips spa 5300 x600 ü katlar o kadar net .
  • bende phlips spa5300 var bas çok olduğu için mutlaka %75 açıp kullanıyorum onun dışında laptopda kullanmama rağmem ses yüksekliği çok iyi
  • Hocam bende SPA5300 var....İlk taktığımda açıkcası beklediğimi alamadım.Uzun soluklu baslarda harika ama vurmalı basslarda sanki yetmiyormuş gibi geldi bana.Tabi bunun sebebi ses kartı olmadan direk bilgisayara bağlamamdan olabilir.Çünkü Creative T6200 ses sistemimde de aynı şey vardı sanki patlak gibi veriyordu bassları yanına gittim creative 5.1 pro ses kartı aldım harika basslar verdi..

Tizleri hoş bence gayet yeterli 2.1 sistemlere göre..

Film konusunda ise eğer kaliteli bir ses varsa filmde mükemmel bir atmosfer sağlıyor odada.

Ama dediğim gibi bu dediklerim ses kartsız yorumlar..Hele bir ses kartını takayım o zaman editlerim yorumu.Şuan şehirdışındayım sıkıntı olmazsa eğer pazartesi döneceğim bekleyebilirsen :D
  • Kimse kırılmasın ama çok boş ve bilgisizce yazılmış yorumlar var. Bassların uzamasını ne alaksı var ses kartıyla ?

Ses bu kişisel bir konu sen beğenirsin o beğenmez.

Edifier x600 ün öen çıkan yanı tweeter denilen harici tiz hoparlörlerinin olması 17 cmlik büyük bir suwbooferının olması %10 thd ile 40 watt vermesi ve buna bağlı olarak son seste bozulma yapmaması. Ben 2 sistemide dinledim hatta x600 sahibiyim. X600 mid ve tiz anlamında gerçekten çok başaraılı. 350-400 tl lik logitech veya creative gibi markaların hoparlörlerine fark atıcak uydu performansına sahip. Altec lansign klipsch gibi markalarla yarışabilicek düzeyde. Bass konsunda ise edifier yine büyük sürcüsününün avantajını kullanıyor ve sert ve tok basslar vuruyor. Edifierin pasif radyoterli modelleri haric (s550 s760d s730d gibi) hiç bir subwooferından basslar logitechin sistemlrindneki gibi uzmaz. o yüzden basslar az gelir kulağa. Ama doğru konumlandırırsanız basslar içinii titretmeye başlar artık hemen kısmak istersiniz.

Özetle paranıza yazık etmişssiniz. Bir yerde x600 dinleyin ne dmek istediğimi anlarsanız zaten

• gokhanbilgin kullanıcısına yanıt
    edifier ömrümde denemedim.SPA5300 alırken x600 rüzgarı o sıralar da esiyordu fiyatına göre çok iyi performansı olduğunu duymuştum ama gittim philips aldım..

Ses kartıyla alakası şöyle: ben şahsen bassların uzaması demedim uzun soluklu bass dedim yani titretme manasında söyledim.Ses kartının ise bu dediğim şeylerde hele hele vurmalı basslarla çok alakası var.Onboard ses kartında istediğin şiddeti alamazsın ve bunun sonucu olarak ses sisteminin sınırlarını bilemezsin yüksek seste bozulma yaşarsın sesi biraz açınca basslar bozulur vs.
    Diğer teknik bilgiler konusunda çok da bir bilgim yok müzik sonuçta kulak işidir herkesin beğenisi farklıdır size saygılıyım ancak paranıza yazık etmişsiniz lafı oraya uymamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profiphone

Dır - dir şeklinde yorum yapmayın her iki ürünü de kullanan biri oalrak philips spa 5300 x600 ü katlar o kadar net .

Katılıyorum sana kardeşim spa5300 kadar yüksek seslerde bozulmayan ve subwooferu kuvvetli olan o segmente baska bir sistem tanımam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.