Benimki teslim edilmiş. Akşam eve gidince bakarım artık. |
Philips'ten traş makinesi alıp Amazon konusuna yazanlar için ayrı konu (3. sayfa)
-
-
Ürün bugün geldi ve sakallarımı kestim. Bıçakları tahriş yapmıyor, eski makinemle keserken vücudum tahriş oluyordu bunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu kampanyayı haber verip almamızda emeği olan kim varsa teşekkürler. Başka sıcak fırsatlarda görüşmek üzere :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 15 Haziran 2022; 14:54:8 > -
-
içinden kart çıkıyor 1 sene ekstra garanti için ürünü kaydettirin diye. Ben şimdi yaptım 3 sene gözüküyor garanti.
-
Ben de şimdi kaydettim ve 3 yıla uzadı garanti, 5 sene olmasa da 3 sene de hiç yoktan iyidir en azından.
-
Evet bende o zaman kayit etmistim 5 sene olmuştu şimdi yeni ürünü kaydederken seri numarasi istedimi sizden sadece model ve fatura gorseli ekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden de istemediler, fatura tarihini ve model numarasını girince uzadı garantisi.
3 sene önce kayıt ederken seri numarası da gerekiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç arkadaşımız yazmıştı, 400 lü ve 500 lü rakama almışlar her ikisi de ulaşmış. Pahalı olanını geri gönderecek olan var ise talibim arkadaşlar. Özelden ulaşırsanız sevinirim.
-
Traş makineleri geldi 👍 İndirim olduğu zaman sonicare diş fırçasında da indirim var mıydı hatırlayan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X