< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackleg70 -- 23 Şubat 2015; 18:02:07 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
philips tv uydu alicisi kanallari siliyor yardim (2. sayfa)
-
-
aynı sorun bende de var ve bu sorundan kurtulmak için uydu alacağım.
Utanmaz herifler rezil ettiler bizi paramızla , yok otomatik güncelemme yok bilmem ne hiç biri işe yaramıyor. -
40pfk4101 var bizde de aynı sorun var kanal değiştirirken art arda 23 24 25 derken birden 500 e atlıyor diğer kanalların listesi değişiyor nedir bunun çaresi tüm güncellemeler kapalı olmasına rağmen böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips almayın uydu alicisi alin
Arkadaşla philips 43pus6503 modelini 4 ay önce aldım yalnız kanallar 3 seferdir kayboluyor. Ben her seferinde yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Akşam Tv izliyorum tüm kanallar var sabah kalkıyorum hiç bir kanal yok. Bizde küçük çocuk falan da yok. Benden başka kimse Tv ile oynanıyor. Hatta tv izledim, öğle yemeği için mutfağa gittim. Tv yi de kapattım. Geldim Tekrar açtım hiç bir kanal yok. Bu nasıl bir saçmalık Allah aşkına?
Bir yakınımda da aynı dert vardı. Harici uydu alıcısı alacaklardı. Çok ayar denedim. En son yaptığım işlemde uzun süredir sıkıntı yok.
Kanal güncelleme kapalı
Kanal güncelleme mesajı kapalı
Kanalları taşıma silme işlemi bittikten sonra kırmızı tuş ile düzenleme işleminin tamamlanması lazım.
Aklıma Amstrad marka uydu alıcısı geldi. Bu cihazda da bir saçmalık vardı. Kanalları düzenledikten sonra önizleme yapmak gerekiyordu. Yapmadığında işlemi kaydetmiyordu.
Philipste sanırım buna benzer. Birden fazla işlemi aynı anda gerçekleştiremiyor. Yani favoriden kaldırma, taşıma, silme gibi bunları ayrı ayrı yapıp kırmızı tuş ile çıkılmalı.
Yani sıkıntı kanal düzenleme yaparken doğru tuş kullanımı sırası.
Hocam bendede android olan modeli var. 1 aydir kanallar sinyal yok uyarısı verip açılmıyor. Bazen kendiliğinden düzeliyor. 4 5 defa komple sıfırlayıp kurdum gene duzelmedi. 1 defa düzeldi ama birkaç gün sonra gene sinyal yok uyarısi aliyorum. Sizin nasil düzeldi hocam sorununuz ?
Arkadaşlar gene tv kapatıp açınca " Sinyal yok " sorunu devam ediyor. Kendi kendine tüm kanallar gidiyor. Yokmu kalıcı çözüm? Televizyon 43pus6501 Android
Yokmu yardımcı olacak ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Arkadaşlar gene tv kapatıp açınca " Sinyal yok " sorunu devam ediyor. Kendi kendine tüm kanallar gidiyor. Yokmu kalıcı çözüm? Televizyon 43pus6501 AndroidMüşteri hizmetleri ile konuştum. Bazı ayarları kapatmami söylemişlerdi. Onları Yaptım olmadı. Sonra Tekrar onları aradım bilmem neyi kapatın olacak dediler. Yaklaşık 2-3 aydır kanallarım gitmedi. Ben philips Ve philips ürünlerinden soğudum. Daha da kimse bana philips ürünlerini aldıramaz. Suç bizde zaten. Birkaç kuruş fazla verseydik de gidip samsung Lg alsaydık. Çok ama çok pişman oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: wolf silverMüşteri hizmetleri ile konuştum. Bazı ayarları kapatmami söylemişlerdi. Onları Yaptım olmadı. Sonra Tekrar onları aradım bilmem neyi kapatın olacak dediler. Yaklaşık 2-3 aydır kanallarım gitmedi. Ben philips Ve philips ürünlerinden soğudum. Daha da kimse bana philips ürünlerini aldıramaz. Suç bizde zaten. Birkaç kuruş fazla verseydik de gidip samsung Lg alsaydık. Çok ama çok pişman oldum.
Alıntıları GösterHangi ayarlar kapalı hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: ExtralargeHangi ayarlar kapalı hocam ?
Alıntıları GösterAçıkçası tam hatırlamıyorum ve evde de değilim çalışıyorum. Ama müşteri hizmetlerini ararsaniz yardımcı olacaklardir.
TKGS kapatmak gerekiyor. Kapattıktan sonra sıfırdan kurulum ve bilgisayarda Chansort programı ile sıralayıp attım. Bir daha kaybolmadı.
-
Tkgs kapatmak çözüm oluyor ama uyduda kanal değişiklikleri olursa güncellemiyor kendini o yanı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu sorunu kökten hallettim. Tkgs vs siktir edin. Tvyi baştan kur diyorsunuz. Lnb'den turksatı bulduktan sonra tivibu, digiturk, tkgs, turksat ve sıralanmamış diye bir seçenek var. Sıralanmamış olana tıklayın. Aramayı yapsın. Tabi rastgele bir kanal dizilimi oluyor. Tkgs menüsü bile görünmüyor böyle yapınca. Velhasıl bu yüklenen listeyi flasha yedekleyin. Sonra bilgisayarda chansort ile düzenleme yapın. Düzenlemenin nasıl yapılacağı ile ilgili YouTubeda Türkçe olarak lg için bi video var. Aynı işlemleri uygulayın. Flash içerisinde chanelist.bin olan dosya philipsin bu arada. Neyse düzenleme yaptıktan sonra en alta istemediğiniz kanalları da ekleyecek. Ben eklemek istemedim ama dosyayı kaydetmiyor o zaman. Neyse dosya yazıldıktan sonra flash ile tvye kopyala yapın kanal menüsünden. İşlem bitmiştir. Çok gerildim 2 saat uğraştım buna. Philips yazılımsal olarak sıkıntılı bu kanal listesi konusunda. Neyse hallettik sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X