Şimdi Ara

Philips veya LG markalı, toz torbasız, hepa 13 filtreli süpürge tavsiyesi..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar süpürge almak istiyorum lakin philips ve lg markaları arasında kaldım. LG markasının servis ağı hakkında oldukça şikayet okuyorum diğer sitelerde de bir hayli eleştiri söz konusu olunca açıkçası biraz geri attım LG den ama sizin de bilgi ve tavsiyelerini öğrenmek isterim. Toz torbasız,en azından hepa 12-13 filtreli, emiş gücü yüksek, sessiz çalışma özellikli bir süpürge istiyorum. Tamam emiş gücü artınca ses de artıyor belki ama yine de güce oranla diğer makinelere göre daha sessiz olan bir süpürge arıyorum. Yardımlarınız şimdiden teşekkür eder iyi ramazanlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuntay yiğit

Arkadaşlar süpürge almak istiyorum lakin philips ve lg markaları arasında kaldım. LG markasının servis ağı hakkında oldukça şikayet okuyorum diğer sitelerde de bir hayli eleştiri söz konusu olunca açıkçası biraz geri attım LG den ama sizin de bilgi ve tavsiyelerini öğrenmek isterim. Toz torbasız,en azından hepa 12-13 filtreli, emiş gücü yüksek, sessiz çalışma özellikli bir süpürge istiyorum. Tamam emiş gücü artınca ses de artıyor belki ama yine de güce oranla diğer makinelere göre daha sessiz olan bir süpürge arıyorum. Yardımlarınız şimdiden teşekkür eder iyi ramazanlar dilerim.

bizde Süpürge alma arefesindeyiz phılıps 8766 da karar kıldık sanki hepa 12 filtreli ,bu süpürgelerinde bence tek dezevantajı filtreleri 4 yıkamadan sonra değişim yapmak gerekmesi onlarda 65-80 tl arası altı üstü kağıt 1-2 tl maliyeti yok ama fiyatı fahiş buna bir çözüm bulmak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: medetres

quote:

Orijinalden alıntı: kuntay yiğit

Arkadaşlar süpürge almak istiyorum lakin philips ve lg markaları arasında kaldım. LG markasının servis ağı hakkında oldukça şikayet okuyorum diğer sitelerde de bir hayli eleştiri söz konusu olunca açıkçası biraz geri attım LG den ama sizin de bilgi ve tavsiyelerini öğrenmek isterim. Toz torbasız,en azından hepa 12-13 filtreli, emiş gücü yüksek, sessiz çalışma özellikli bir süpürge istiyorum. Tamam emiş gücü artınca ses de artıyor belki ama yine de güce oranla diğer makinelere göre daha sessiz olan bir süpürge arıyorum. Yardımlarınız şimdiden teşekkür eder iyi ramazanlar dilerim.

bizde Süpürge alma arefesindeyiz phılıps 8766 da karar kıldık sanki hepa 12 filtreli ,bu süpürgelerinde bence tek dezevantajı filtreleri 4 yıkamadan sonra değişim yapmak gerekmesi onlarda 65-80 tl arası altı üstü kağıt 1-2 tl maliyeti yok ama fiyatı fahiş buna bir çözüm bulmak gerek

Philips 8766 kullanıyorum, tavsiye edebilirim. Üzerinde hepa 12 filtresi var, 1 yıl kullandım, supurgemarket'ten 35 TL'ye hepa 13 filtre aldım, sorunsuz kullanıyorum.

• Cuma günü beyaz eşya satan dükkana sordum da ellerinde olmadığını söylediler. Depoyla da irtibata geçtiler ama stoklarda da kalmamış. Sanırım tedavülden kalktı 8766 modeli ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.