Şimdi Ara

philips Xenium X500 (satış başladı) (ANA BAŞLIK) 2 ay bekleme süresi.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
0
Favori
69.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu beyazlama sorunundan korkuyordum. ama yinede aldım bu cihazı. günde bir kere denk geliyor banada beyaz ekran. ama bir süre sonra baktığımda geçmiş oluyor. ayarlarını değiştirerek çözmeye çalışıyorum bu sorunu. çözersem yazarım burayada. onun dışında hiçbir sorun yok. bu fiyata alınabilecek gayet güzel bir telefon.
  • Orjinalden alıntı: ziyannii

selamm hayırlı olsun yenı cıhazınn
    bendeee almayı düşünüyorum ama ekran beyazlama sorunundan bahsedılmıs ve bu benı korkuttu sende oyle bir sorun cıktımı
    9@9k yı kullandım daha onceden cok memnun kalmıstım ve suan kardesım kullanıyor bende x500 alacagım ama işte forumdakı arkadaslarrın yazdıkları
    pek iyi degıl neyse sende ekranda bi sorun varmı cihazda

hyr krds beyazlama sorunu olmadı bnde bu saatten snrada olmaz heralde bnm makina bide teşhir ürünüydü yine cesaret edip aldım çnlü teknosaydı aldığım o yüzden pek tereddüt etmedim güvenilir yerden aldıktan snra hiç korkmayın
  • Merhaba Arkadaşlar. Philips 909K ile ilgli başlık bulamadığım için burada yazmak istedim. 909K modelini şarj süresine aldanarak aldım. 4 sefer Başarı servise gitti. Yazdığım arızalar okunmuyor bile, her gittiğinde bir yeri değişip geliyor ve başarı telefonun geri alınması konusunda üzerine düşeni yapmıyor.
    909K telefonumda yaşadığım sıkıntıların benzeri yeni modelde de var okuduğum kadarıyla. O yüzden ben Philips ten uzak durulmasını tavsiye ederim.

1-Menüler eksik çevrilmiş.
    2-Menüden sadece telefon rehberini kullan dediğim halde. Sim rehberini kullanmaya devam ediyor. Görüntüde telefon rehberi var. Ama arama yaptığınızda, yada çağrı geldiğinde sim de ne kayıtlı ise o çıkıyor. Dolayısı ile telefon rehberini kullanmaya bağlı özellkler çalışmıyor.
    3-Hafıza kartındaki müzikleri dinlernek parçanın orjinalinde olmayan kesintiler oluyor. Kimi zaman 1sn kimi zaman 2sn.
    4-Kulaklık sesi çok zayıf, yolda yürken müzik dinlemek yada telefona görüşme yapabilmek için kuytu bir köşeye çekilmeniz gerekiyor.
    5-Bir çağrı geldiğinde rehberinize kayıtlı 10 adet Mehmet ten sizi kimin aradığını anlayamıyorsunuz, neden mi? çünkü telefonun ekranında Mehmet... yazıyor. Yani telefon gerisini sen tahmin et diyor. Kim olabilir ki "sarı çizmeli mehmet ağa"
    6-Bir arama yaptığınızda karşı taraf sizi meşgule düşürürse bu telefonunuzun ekranında yazı ile belirtilmiyor. Sanki çağrı normal bir şekilde sonlanmış gibi kesiliyor. Tabi haliyle side tekrar arıyorsunuz. Karşı taraf öfkeli meşgule düşürdüm, görmedin mi? diye soruyor. Sizde hayır görmedim benim telefonum Philips diyorsunuz.
    7-Müzik dinlerken menülere erişemiyorsunuz.
    8-Telefonla görüşme esnasında menülere erişemiyorsunuz. Yani mesajlardan bakıp görüştüğünüz kişiye bilgi vermek isteseniz. Önce görüşmeyi bitiriyor, sonra mesajlara bakıyor, sonra o bilgiyi aklınızda tutarak görüştüğünüz kişiyi tekrar arıyorsunuz.
    9-Telefonla görüşürken orta kısımdaki ok tuşunun ses kaydını başlatması gerektiğine dair işeret var. Ama başlatmıyor. Sizin seçenklere girip ses kaydını açmanız gerekiyor.

Bu telefonun özellikleri saymakla bitmez. Bence ben sadece telefonla konuşurum. Ev telefonu gibi olsun yeter diyenler için mükemmel bir cihaz. Zaten bizim bildiğimiz eski ev telefonları gibi. Şarjıda uzun gidiyor, şarj edilmesi gerektiğini unutuyorsunuz.

• ilk uzun şarzdan snra 27 şubat 13:30 da kullanmaya başladığım telefonun şarzı 3 mart akşamı btryada 1 diş kalmıştı gecede kendiliğinden kapanmış buda YAKLAŞIK! 4gün ediyor toplasan 4günde 4saat mp3 dinlemedim 4 saatde konusmadım gece gündüz açıktı beklentilerimin altında çıktı 4/5 şardan snra düzelir inş yokse geri vemrk zorunda kalıcam....
  • bende aynen sarj süresine aldanarak aldım banada bir hafta falan gitti bu telefonun sarj süresi 2 ayı bırak 2 hafta bile dayanmadı sarj da daha kötüsü bu telefonun arkasında made in chına yazıyor sizce telefon diğer cin malları gibi 2 ay sonra çope mi gider _?_?
  • balabans telfonun arkasında made in china yazması kötü olduğu anlamına gelmez firmaların yüzde 95i mallarını çinde yaptryo o yüzden sıkıntı yok telfonu nerden aldın bide şarzın tam olarak ne kadar gitti ve bu süre içinde nası kullandın gece gündüz açıkmydı?
  • evet arkadas gece gündüz acıktı telefon ole fazla urasmadım telefonla bi ilk aldığım aksam karıstırdım biraz okadar ama yinede ben hiç değilse 1 ay sarj sorunu yasamamayı ısterdim telefonu teknosadan aldım geri getirsemmi acaba ne dersiniz_?
  • valla krds 1 haftadan az gidiyosa kesinlikle gnder hiç bekleme bnm ilk tam şarzım yaklaşık 4gün gitti eğer ikinci şarzdada böle olursa bnde vericem senin şarz 1haftadan fazla gidiyosa gece gndüz açık vede kullanıyosan yoğun olarak birzdaha bekle derim açıkçası bnm beklentim 2haftayı zorlamasını bklerdim bakalım 1/2 kere daha şarz ediyim snra bakıcaz çaresine...
  • ustam 1 hafta az değilmi ya_?kutunun arkasında 2 ay bekleme yazıyor yanı ole cebimden fazla cıkardığımda yok telefonu acıkcası zaten 2.sarja taktım bgun 2.5 gun oldu 1 diş yine gitti aldığımdan 15 gün içinde teknosaya geri iade etme hakkım var. ne dersin usta geri iade etmelimiyim_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabans -- 4 Mart 2009; 19:10:18 >
  • Benim telefon ilk şarj sonrası 1hafta gitti. Bu bir hafta boyunca 6 saat 50 dk görüşmem oldu, 4 saat kadar radyo dinledim ve bir o kadar da mp3 dinledim. Görüşmelerimin bir kısmını da bluetooth kulaklıkla yaptım. Biraz şans işi galiba.
  • sen yine bişeler yapmıssında bi hafta gitmiş ya ben hç bişe yapmadımda 7 gün gitti ya
  • Öncelikle 2 aylık bekleme süresinini şarjın 2 ay dayanacağı anlamına gelmediğini bilmek gerekir. Ancak 4 gün bu telefon için az bir süre. Ben çokta kullansam az da kullansam 13 günden aşağı düşmüyor. Değiştirme talep edebilirsiniz tavsiyem servise gönderelim derler ise hafif sert bir dille yanında bir de dilekçe yazmanız. Ağlamayan bebeğe meme vermiyorlar ne yazıkki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balabans

ustam 1 hafta az değilmi ya_?kutunun arkasında 2 ay bekleme yazıyor yanı ole cebimden fazla cıkardığımda yok telefonu acıkcası zaten 2.sarja taktım bgun 2.5 gun oldu 1 diş yine gitti aldığımdan 15 gün içinde teknosaya geri iade etme hakkım var. ne dersin usta geri iade etmelimiyim_?

krds onbeşgünün 14.ü gününe kadar bkle yineaynı seviyede azalıyosa şarzı hiç düşünmeden ver zorro arkadasın dediği gibi yumuşak davranma ciddi konuşmak lazım bnlarla yoksa ayak yapıyolar....
  • haklısınz ustalar en ii si sizin değinz gbi yapmakk tabi 2 ay beklmesede bu telefon kullanıldığı zamanda yine bi 2 hafta fln gitmesini beklerdim ama .......
  • Arkadaşlar PHILIPS Xenium X500 ile PHILIPS Xenium 9@9u arasında kararsız kaldım. PHILIPS Xenium 9@9u'nun kamerası 2 mp ama pili 1 ay.

-PHILIPS Xenium X500'ün fotoğraf kalitesi (1.3 mp) nasıl? Çektiğiniz örnek fotoğrafları ekleyebilir misiniz?
    -PHILIPS Xenium X500'ün ortadaki yön ve ok tuşu kullanışlı mı? yukarı aşağı ve sağ sol bölümü çok küçük tutulmuş gibi; kullanılırken sorun yaratıyor mu acaba?
    -Siz PHILIPS Xenium X500'ü genel olarak tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 6 Mart 2009; 22:39:51 >
  • nereden aldığımızı soran arkadaşlar yapmayın lütfen, telefon nereden alınırsa alınsın üreten,yazılımı yükleyen, vede türkiyeye getiren firmalar sonuçta hepimizde aynı. ha gidip ...nosadan almışın ha mahalle arasında bi telciden ne fark eder? tel aynı model aynı yazılım aynı versiyon aynı ? .. ... ...

ben üçüncüye servise gönderdim zaten bu arada kendime yeni telefon aldım ama işin peşini bırakmayacağım, telefon ikinci servisten geldiğinde sim kartı taktım yaklaşık yarım saat sonra bi arama geldi ve ekran bembeyaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    yine verdim servise bu üçüncü oldu artık yeter ya. dediğim gibi peşini bırakmıcam şimdi geldiğinde eğer yine yaparsa tüketici hakları madde 4. ' e göre tazminat davası açmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuye

Arkadaşlar PHILIPS Xenium X500 ile PHILIPS Xenium 9@9u arasında kararsız kaldım. PHILIPS Xenium 9@9u'nun kamerası 2 mp ama pili 1 ay.

-PHILIPS Xenium X500'ün fotoğraf kalitesi (1.3 mp) nasıl? Çektiğiniz örnek fotoğrafları ekleyebilir misiniz?
    -PHILIPS Xenium X500'ün ortadaki yön ve ok tuşu kullanışlı mı? yukarı aşağı ve sağ sol bölümü çok küçük tutulmuş gibi; kullanılırken sorun yaratıyor mu acaba?
    -Siz PHILIPS Xenium X500'ü genel olarak tavsiye eder misiniz?

foto kalitesi kendi ekranında baktığında sıkıntılı ama pc de daha iyi zaten bu telefondan foto ve kamera beklntisi gereksiz çnkü mzk dinlemek konuşmak ve msj çekmek için üretilmiş bi telefon

ortadaki tuş gayet kullanışlı sıkıntı yok problem çıkarmadı bana

genel olarak tavsiye ederim ilk şarzım 4 güne yakın bi sürede bitti suan ikinci şarzdayım oda öle gidecek gibi bu şarzda öle biterse ya bugün yada p.tesi değiştimeyi düşünüyorum 60gün beklemesini tabiki beklemyiorum ama bi 10 gün gitmeli gecegündüz açık belki senin aldığın gider o da nasip meselesi

• yüzde 15 kesinti ile değiştrdim telfonu lakin telfonda değişiklik var eski telefonda oyunlarda java blmnde oyun yoktu bnde su doku diye bi oyun var bide şebeke ayarları kısmında bi değişiklik var bnce bunun yazılımı farklı ve ilk şarzını daha zor bitirdim bu sefer inş bu seferki iyi çıkacak öle ümit ediyorum hyrlsı bakalım...
  • Bu telefon babamda var. Alınca ilk gün(3gün önce) şarj etti. 45dk-1saat telefonla konuşur. 3 gün sonunda sadece çok ufak bir şey azalmış şarjhı, nkiada ki tabiriyle bir diş. Babam telefondan gayet memnun. Eski telefonunu verdi üzerine 30 lirayla bu teleonu aldı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.