Şimdi Ara

PHLIPS 170S6 LCD YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar dün itibariyle bende Lcd teknolojiye geçmiş bulunmaktayım Philips 170S6 modelini aldım
    bu arada ekonomik olarak ta hediye gibi bişey oldu.Makinamda genelde oyun oynuyorum özellik NFS MOst vanted oyunda sanki grafikler biraz daha kötü gibi bunun çözümü varmıdır, Philips monitör kullanıcılarından ufak tefek teknik yardım alırsam monitörle ilgili memnun olurum.

• NFS oynamıyorum ama ilk önce hayırlı olsun diyerek sorayım ekran kartınız nedir?17 ve 19 inç lcd monitörlerde doğal çözünürlük 1280*1024 bu nedenle ekran kartınız bu çözünürlüğü kaldıramıyorsa muhtemelen daha düşük ayarlarda oynuyorsunuzdur.Yada diğer bir ihtimal oyun daha önceden kurulu ise hala eski monitör ayarlarını kullanıyordur 1024*768 gibi ve buda kötü görüntüye yol açıyordur.Pek fazla oyun oynamadığımdan NFs için hangi kart yeterlidir bilemiyorum
    ufak bir tavsiye parlaklığı azaltın yoksa bir süre sonra gözleriniz yorulabilir standart fabrika ayarları malesef çok açık düşürmek gerekiyor ayrıca wmasaüstünde clear type font kullanın.Bunlarda size 2 ufak ipucu
  • iki nedenden kaynaklanır

ya aldığın monitörün tepki süresi yüksek

yada 1280x1024 x75 hz dışında bir çözünürlük kullanıyorsun.
  • kaç hertz ona bak
    ekran kartın yeterlimi
  • sevgili forumdaşlar evvela cevaplarınız için teşekkür ederim,
    ekran kartım NFS için yeterli Geforce FX 5200 128 Mb.
    LCD nin görüntü ayarı 1280x768 59 hz. Philipsin tavsiye ettiği
    açıklık ve Kontrast 40 - 30
    eski monitörüm CRT flat tı oda 17 inçti
  • bende şirkette aynı monıtoru kullanıorum .. gozu cok yoruyor ve yazılar daha bı degısık duruor .. lcd teknolojısı ama flat ı daha guzel gıbı geldı bana ..
    goruntusu de bıraz degısık .. sadece ultıma onlıne oynadım bu mon. de oda bıraz garıpdı ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.