< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevChellon -- 3 Ağustos 2009; 16:14:30 >
UPPA
Apolloda olsaydın keşke Bu arada fiyatlar çok uygun gerçektende
Çarı biz açsak yani benim pcde açık kalsa 7/24 öyle kassan olmaz mı? Eğer uygunsa senin için ne zaman başlarız ? 100k yeter bana...
Beyler çok yalancı biri canı istedigi zaman kasıyor çarı şifreyi geçen hafta verdim bu hafta çarda 6 k sp oldu 4-6 gün içerisinde yapıyor muş bilee kesinlikle yalan Bulut Adlı kişi kesinlikle yalancıdır ben size diyorumkik kesinlikle vermeyin wallaha yalancı billaha yalancı sizde iyiliginizi düşünüyorsanız benden size tavsiye bu adama para filan vermeyin hatta ben oyundan global bile attım !!!!!!
fiyatları o yüzden böle uygun yapmış çünkü taxi yapıcagına böle kazıklamak daha kolayy inanmayın yalancıdırr 1 gündürr 4 saatte bir kere global atıyorum bu adamın nickini yazım
Guild:Winner Phoenix server güzel ama bu adam kirletiyor yalancı dolandırıcı
1m veya 2m Olsa Yaptırırdım Sana Ama :S
bana phoenixde sp char lazım...kasarsan 200 m ye 200k sp euro char istiyorum..
ArkadasLar ßu kişi ßizi kazıkLadı mahaLLede 3 arkadas
ßen 100 dier arkadasLarımda ßiri 100 dieri 200 k sp yaptıracaktı ßunun için adama 400 m para verdik ama charLara 2 k sp yapıp ßıraktı ve msnden engeLLedi teLefonLarını acmıyor..
CharLarının Adı:Durza ve EviLCrueL di sanırım ßunLara güvenmeyin...
ArkadaşLar adını karaLamak için yazmadım ßunLarı size yemin ederimki dogru parayı verirken fotoda cektim..Güvenmeyin ßu adiye adama verdiimiz parayLa eLindeki staffı aLdı paramızıda geri vermiyor..