Şimdi Ara

PHOTO&DIGITAL 2009 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu yorumlardan sonra bende gitmem artık..taaa kartaldan kalkıp yeşilköye bpşuna gitmeyeyim ozaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

Ama diğer taraftan haftasonu bir program yoksa gidilebilir.. Herşey ekipman değil.. Mesela photoplus fuarında Mehmet Turgut'un sergisi vardı, çok iyiydi.. Yani fotoğraflara net ortamında bakmakla, sergide bakmak arasında çok fark var..

Tek artısı Saat başı sermıner olması bız photoplus'da gıttımızce bızı sallamışladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 17 Nisan 2009; 12:47:57 >
  • Yav katılımcı listesinde 3-5 güzel stand olması lazımdı hiçbişey mi yok hakkaten? Tripod kurcalicaktım
  • foto adına bişi yoksa bari standlarda bi kaç guzel hatun olsaydı gozumuz gonlumuz acisindan
  • vakti olan gitsin

ama verilen yol parasına ve vaktinize yazık
  • Biraz bahsetsen fuardan Markalar, ekipmanlar hiç birşey yok mu yani? Seminer, sergi vs. ??

Bu ne biçim fuar yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 18 Nisan 2009; 1:31:20 >
  • resmen soğudum fuardan ne demek standlarda hatun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizet_58 -- 18 Nisan 2009; 1:53:39 >
  • 2 model warmıs

lens deneme fırsatınız var.
    :)

PentaxTurkey.com'dan gıden arkadaslar oncekı fuara gore daha cok memnun kalmıslar
  • quote:

resmen soğudum fuardan nedemek standlarda hatun yok

Bu fuarda autoshow ya da takı fuarı kadar bir beklenti içine girmemek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 18 Nisan 2009; 1:47:07 >
  • Ben yalan oldum, giden olursa Zoom İthalat standında benim için Manfrotto 190XPROB fiyatı alabilir mi? Basic pan head ve kafasız olarak fiyat
  • nasıl bi fuarsa.. ne hareket var ne bişey beş para etmez.. gittiğime değmedi
  • Bugun fuara gıttım.Bi kac fırma gordum bunlar:
    Canon-Sıgma-Tamron-Manfrotto-Hasselblad (Standa vardı kullanma serbest :D )

Geri kalanda cıktı makınaları-cerceveler-perde-paraflaş ve aksesuarlar falan vardı.

Canon 5D mark II kullanma fırsatım oldu suan D700 dusunurken bı an canon 5D mark II kafamı kurcalıyor.Bu arada Sigma AF300-800 F5.6 APO makınayı taktım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 18 Nisan 2009; 22:16:15 >
  • Bende Cumartesi sabahtan gittim,
    benim amacım almak istediğim makinanın fuar dolayısıyla bir indirimde falan olmasıydı

ama erkayaların tırındaki adam oyle bi fiyat soylediki hayyamın iki katı. üstüne sordum yaw bu fuarlarda olur hani indirim falan yokmu oyle bişi, adam da demesinmi yok valla hatta bizim distribitörlere gidersen daha iyi bi fiyata bulursun onlar kampanya falan yapıyo bazen dedi

fuarın bana katkısı standların birinde cay icerken bi ürünle ilgili birşey sorduğum görevli bana 2gblık flash disk verdi bide canonun katoloğunu aldım okadar
  • fuar tamamen studyoculara özeldi yani bize göre biz studyo olarak gittik albüm firmaları ve yeni stiller benim çok hoşuma gitti.14 dolara cd baskı olayı güzeldi 1000 tanesi 180 dolar felana geliyordu.Dijital olarak Sony Hdr Hv 1000 E kamerayı almayı planladık doğubankda felan 2900 tl felan iken fuarda en ucuz 3400 tlye bulduk ki aradaki fark 500 tl gene uygun gelmedi.Dijital olarak fiyatlar şişikdi en çok hoşuma giden fiyat digitalpower diye pil firması 3000mah şarj edilebilir pil 1.5 tl idi yalnız toplu satım yapıyorlardı 480 küsür adet buda 700 küsür tlye eşdeğerdi alıp internet üzerinden satışı yapılabilirdi ama sonuçta studyocuyduk pekde ilgilenmek istemedik ama fiyat süperdi hele şarj cihazları daha güzeldi.Hemen hemen her standla özel olarak görüşme yapılmıştır fena değildi ama bireysel olarak gittiyseniz pek zevk almamışsınızdır nedeni fotoğraf makinelarına felan ağırlık verilmemişti verenlerdede zaten resmen sinek avlıyordu fiyatlar piyasa eşdeğerinde veya üstünde...

• Fuar bitti ama içimde kalmasın,
    girişe adını yazmayan fuardan,son kullanıcıyı hiçe sayan firmalardan ne beklenir.
    onun için yaşasın hayyam ve spot piyasa.işte en büyük fuar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radio

Fuar bitti ama içimde kalmasın,
    girişe adını yazmayan fuardan,son kullanıcıyı hiçe sayan firmalardan ne beklenir.
    onun için yaşasın hayyam ve spot piyasa.işte en büyük fuar.

kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.