Şimdi Ara

photoINK mürekkep (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
9
Favori
56.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet1987

mürekkep ve kağıt kodları

alıntı yaptığınız mesajda bursakartuş un 10000 çıktı aldığı halde nozüllere sorun çıkarmadığı yazıyor ve buna karşı siz o kodları yazmışsınız iyani siz o sayıya ulaşamadan nozüllerde sıkıntımı oldu o anlamamı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

alıntı yaptığınız mesajda bursakartuş un 10000 çıktı aldığı halde nozüllere sorun çıkarmadığı yazıyor ve buna karşı siz o kodları yazmışsınız iyani siz o sayıya ulaşamadan nozüllerde sıkıntımı oldu o anlamamı geliyor

hala nozullerde sıkıntı çıkarmadığı anlamına geliyor siz zaten duyduğum kadarıyla mürekkebi numunelik almadan denemeden photo ink hakkında yorum yazmışsınız diye duydum yalnış duyduğum
  • quote:

bu yazdığınız mürekkep ve kağıt kodlarını ne alaka yazdınız anlıyamadık açıkçası öncedende gıda mürekkebiyle ilgili alakasız bir yorum yazdınızda ne alaka bu yazdıklarınız bir türlü anlaşılmıyor açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen bilişim

quote:

quote:

hala nozullerde sıkıntı çıkarmadığı anlamına geliyor siz zaten duyduğum kadarıyla mürekkebi numunelik almadan denemeden photo ink hakkında yorum yazmışsınız diye duydum yalnış duyduğum

bana mı yazdınız ne demekistediğinizi anlamadım ,olayı takip ediyorum yorum yapmadım umarım iyi çıkarda kullanırız dedim bende bursadayım yukarı çıkınca gidip numune alacağım

• egemen bilişim E kullanıcısına yanıt
    kulandığınız mürekkebin herzaman aynı yoğunlukta ve aynı kaliteyi vermesini sağlıyor bunu her servisci bilir ve hemen hemem biz her müşterimiz de bunu uyguluyoruz ve yazıcılar daha uzun ömürlü oluyor her mürekkebni içinde ki kimyasalına göre icc kodu oluşturulur ve herenk için ayrı ayrı kodlama lar yapılır böyle yazıcının normal profil le oluşturama yacağı rengleri elde etmesi sağlanır en kötü mürekkep le bile mükemel bi sonuca vara bilirsiniz resimler üzerindeki baskı kafası ciz gilerini kaldıra bilirsiniz cok basit bi ayardır hemen hemen herkez bilir sizde zaman la öğreniz siniz

onu yapmanız için x-rite kulana bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartusbankasi -- 7 Haziran 2013; 20:17:12 >
  • mürekkep numuneleri elimde var teslerini yapıyorum reng bakımından zaten bi problem olucağını hiç bizaman ikta etmedim yarın kesin bi onuç söyle bilirim mürekkep için suan 0 bi baskı kafasının içinde kurutma yapıcam ve onu acıcam baskı kafası salık lı bi şekilde acılırsa sorun suz bi mürekkep olduğunu söyleye bilirim ben hiç bizaman mürekkebin sorunlu olduğunu söylemedim kötü demedim konun en başından beri test edilmesi gerek tiğini ve bu testin cık tı kalitesi olrak deyil kuruma ve acma testi nin yapılması gerekitiğini söyledim tabi kide her her mürkkep gibi oda kuruma yapıcak önemli olan o kurumayı salıklı bişekilde gidere bilmek mürekkep kurduktan sonra baskı kafasına zarar verir se iyi deyil dir dedim sıvı olan herşey hava maruz kalınca kurur kurumayan mürekkep diye bişi yok tur

siz konuyu uzatık ça uzatıyosnuz her şeyi zaman gösterecek her yazdığımın altınada yazı yorum güzel cık sın bede kullanıcam ama siz bunu bir türlü anlamadınız

epson programları konusunda da aynı şeyi yapı yosununuz bu tarz resetleme programları mürekkep satan firmalar tarafından bir çoğu üçretsiz olarak veriliyor paralı olnanları da ben elimde bulunan farklı ruslarda olmyan programlar veya epson konusunda destek verdiğim rus firmaları ile takas ediyorum ve bunu benim müşterim veya deyil herkezle paylaşıyorum acık acık söylü yorum kimse kusura bakmasın bir çogunuzun müşterisi ve bayisi bu konuda bizden destek alıyor

ve şuan yazıcı anakart tamir merkezi haline geldik son çöz düğümüz olaylar ise epsonların kartuş görmeme sorunu orjinal kartuş dahi taksanız kartuşları görmüyor servis size ya ankart yada baskı kafası diyor cok basit bi proplem ve 4525 serisnde gün celeme yapıca bazen kolay dolum kartuş larını görmez bunu sorunalrı çözüyoruz bizim işimiz servis gün de oratlama 30 ile 40 yazıcı tamiri yapılıp aynı gün içinde salık lı tesleri yapılak yazıcı teslimi yapa biliyoruz ayrıca laptop servisimizde vardır ankart tamirleri chipset deyişimleri ve mazeme satışı http://egelaptop.com/

• quote:

mürekkep numuneleri elimde var teslerini yapıyorum reng bakımından zaten bi problem olucağını hiç bizaman ikta etmedim yarın kesin bi onuç söyle bilirim mürekkep için suan 0 bi baskı kafasının içinde kurutma yapıcam ve onu acıcam baskı kafası salık lı bi şekilde acılırsa sorun suz bi mürekkep olduğunu söyleye bilirim ben hiç bizaman mürekkebin sorunlu olduğunu söylemedim kötü demedim konun en başından beri test edilmesi gerek tiğini ve bu testin cık tı kalitesi olrak deyil kuruma ve acma testi nin yapılması gerekitiğini söyledim tabi kide her her mürkkep gibi oda kuruma yapıcak önemli olan o kurumayı salıklı bişekilde gidere bilmek mürekkep kurduktan sonra baskı kafasına zarar verir se iyi deyil dir dedim sıvı olan herşey hava maruz kalınca kurur kurumayan mürekkep diye bişi yok tur

siz konuyu uzatık ça uzatıyosnuz her şeyi zaman gösterecek her yazdığımın altınada yazı yorum güzel cık sın bede kullanıcam ama siz bunu bir türlü anlamadınız

epson programları konusunda da aynı şeyi yapı yosununuz bu tarz resetleme programları mürekkep satan firmalar tarafından bir çoğu üçretsiz olarak veriliyor paralı olnanları da ben elimde bulunan farklı ruslarda olmyan programlar veya epson konusunda destek verdiğim rus firmaları ile takas ediyorum ve bunu benim müşterim veya deyil herkezle paylaşıyorum acık acık söylü yorum kimse kusura bakmasın bir çogunuzun müşterisi ve bayisi bu konuda bizden destek alıyor

ve şuan yazıcı anakart tamir merkezi haline geldik son çöz düğümüz olaylar ise epsonların kartuş görmeme sorunu orjinal kartuş dahi taksanız kartuşları görmüyor servis size ya ankart yada baskı kafası diyor cok basit bi proplem ve 4525 serisnde gün celeme yapıca bazen kolay dolum kartuş larını görmez bunu sorunalrı çözüyoruz bizim işimiz servis gün de oratlama 30 ile 40 yazıcı tamiri yapılıp aynı gün içinde salık lı tesleri yapılak yazıcı teslimi yapa biliyoruz ayrıca laptop servisimizde vardır ankart tamirleri chipset deyişimleri ve mazeme satışı http://egelaptop.com/

servis konusunda her zaman iyisiniz. laptop olayına girmenizde iyi olmuş. günde 30 40 yazıcı da maaşallah demeden geçemicem :)

• çok büyük bi rakam deyil aslında düşük bi rakam arızalar genelde bilin dik basit prolem ler encok uğraştıran baskı kafası acımı sade ocihazlar 3 gün bekliyor oralama 5-6 yıl kulanılmamış bi çihazın baskı kafası 3 gün sürüyor acılması
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemen bilişim

quote:

quote:

bana mı yazdınız ne demekistediğinizi anlamadım ,olayı takip ediyorum yorum yapmadım umarım iyi çıkarda kullanırız dedim bende bursadayım yukarı çıkınca gidip numune alacağım

size yazmamıştım ben bunu ama yalnış anlamışınız sanırım

• quote:

çok büyük bi rakam deyil aslında düşük bi rakam arızalar genelde bilin dik basit prolem ler encok uğraştıran baskı kafası acımı sade ocihazlar 3 gün bekliyor oralama 5-6 yıl kulanılmamış bi çihazın baskı kafası 3 gün sürüyor acılması

epson 1290 makinam da okadar yıl hiç kullanılmadı orjinal kartuş vardı ve sadece üst üste 5 6 kere kafa temizliği yaparak kendi kendine açıldı 1 saat sürmedi diyebilirim :)
  • şöyle bi durum var yazıcı üzerinden katuşları sökmeden bekletir seniz kuruma çokzor olur zaten sadece nozzlarda hafif bi kuruma olur bu durumda doğrudan kafa temizleme yapılması pek salıklı deyil kafayı cizma olasılığı var baskı kafasının altına peçete yerleştirerek önce temiz leyip sonra kafa temizle yapılması gerekir
  • quote:

mürekkep numuneleri elimde var teslerini yapıyorum reng bakımından zaten bi problem olucağını hiç bizaman ikta etmedim yarın kesin bi onuç söyle bilirim mürekkep için suan 0 bi baskı kafasının içinde kurutma yapıcam ve onu acıcam baskı kafası salık lı bi şekilde acılırsa sorun suz bi mürekkep olduğunu söyleye bilirim ben hiç bizaman mürekkebin sorunlu olduğunu söylemedim kötü demedim konun en başından beri test edilmesi gerek tiğini ve bu testin cık tı kalitesi olrak deyil kuruma ve acma testi nin yapılması gerekitiğini söyledim tabi kide her her mürkkep gibi oda kuruma yapıcak önemli olan o kurumayı salıklı bişekilde gidere bilmek mürekkep kurduktan sonra baskı kafasına zarar verir se iyi deyil dir dedim sıvı olan herşey hava maruz kalınca kurur kurumayan mürekkep diye bişi yok tur

ahmet bey testleriniz bitmedimi daha bekliyoruz

• ben test sonuçlarını bursa karuşa yazdım canon da sıkıntı yok epsonda ufa bi sıkıtın tı var çözmek üzereyim hp nin de sadece sarı rengin de sıkıntı var epson daki sıkıntı renkler le alkalı bişi deyil yaşadığım sıkıntı ise kolay kolay başınıza gelmez gelmesi için ortalma 3-4 sene yazıcı kulan mamanız lazım

yani kısacası hp deki sıkıntı gideril diği zaman güzel
  • abi burayada yazsana bilelim ben epson kullanıyorum ne yazpıyor nozülleremi zarar veriyor ,ben çok az çıktı alan biriyim bana bu mürekkebi önerirmisin ,bazen hiç kullanmıyorum bile sırf nozülde kuruma olmasın diye 2 haftada bir her renkten çıktı alıyorum az
  • quote:

abi burayada yazsana bilelim ben epson kullanıyorum ne yazpıyor nozülleremi zarar veriyor ,ben çok az çıktı alan biriyim bana bu mürekkebi önerirmisin ,bazen hiç kullanmıyorum bile sırf nozülde kuruma olmasın diye 2 haftada bir her renkten çıktı alıyorum az

tam bi kuruma olduğu zaman suan mevcut acıcıların hiç biri acmı yor ama o şekilde bi kuruma olması içinde dediğim gibi 3-4 sene kulanmamanız lazım
  • yani normal olarak beğendiniz mürekkebi kullanalım o zaman
  • quote:

quote:

abi burayada yazsana bilelim ben epson kullanıyorum ne yazpıyor nozülleremi zarar veriyor ,ben çok az çıktı alan biriyim bana bu mürekkebi önerirmisin ,bazen hiç kullanmıyorum bile sırf nozülde kuruma olmasın diye 2 haftada bir her renkten çıktı alıyorum az

tam bi kuruma olduğu zaman suan mevcut acıcıların hiç biri acmı yor ama o şekilde bi kuruma olması içinde dediğim gibi 3-4 sene kulanmamanız lazım

yorumundan anlaşılan 3-4 sene zaten bi yazıcının ömrü hemen hemen o kadardır. iyidir diyorsun değilmi arkadaşım. bu arada canon kullanıyorum
  • canonsa devam et sıkıntı olmaz
  • hava kısımalrını kapatır san sıkıntı olmaz yada eyer uzun bi süre kulanmi caksan solisyonla baskı kafasını temizle kartuşalrı sök kulanacağın zaman takarsın
  • kartuş üzerinde arka ksmın da küçük bi delik vardır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.