Şimdi Ara

photoshop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam karşıdan çekilmiş bir dolaba çaprazdan bakılıo görüntüsü nası veririm??

• Bu yapılır mı yau? Anca kendin üç boyut efekti vererek yaparsın diye tahmin ediyorum.

Eğer bir yöntemi varsa ben de merak ettim şimdi ?
  • Resmi buraya koyarmısınız bir deneyelim bakalım.Ama olacak demiyorum sadece deneyecem
  • valla ben de zor olcaanı sanıyorum hemen bi tane koyuyorum resim
    ustalar bi baksın bakalım. kolay gele
    http://img256.imageshack.us/img256/7659/87493696ht6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearkartal -- 15 Nisan 2008; 21:56:36 >
  • 5dk. da ancak bu kadar oldu.

photoshop
  • Vanishing pointle yapabilirsin sanırım.CS 3 Extented versiyonda olan bir özellik bu da...

Bir de önce dolabın sınırlarını seçili hale getir.Ardından edit - transform - perspective deneyebilirsin...Kolay gelsin...
  • edit transformdan yaptım ;) anubıs abi çok güsel yapmışında bi de nası yapıldığını yazsaydın iyi olurdu sen de mi aynı yöntemden yaptın ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearkartal -- 15 Nisan 2008; 22:58:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop mu, Illustrator mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline saglik ANUBIS cok guzel olmus. Bi tanede ben denedim.

photoshop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTRL Tasarım -- 15 Nisan 2008; 23:34:43 >
  • şu alttaki yansımaları nası yaptın ya güzel olmuş valla
  • Edit-transform-perspective.
    veya ctrl+t işaretli alana (hangi katmandaysanız) sağ klik perspective.

Yansıma da çok kolay. önce katmanın bi kopyasını oluşturun. kopya katmanı seçip ctrl+t yapın ve ters çevirin. Biraz opacity değerini düşürüp alt kısmı yumuşak bir fırça ile silin veya boya kovasına basılı tutun açılan pencerede geçiş aracı var (seçin) fare işaretçisi + olacak, resmin en altından biraz yukarı doğru çizerek bırakın. En basit bu şekilde anlatılır sanırım. Yada ben mi karışık anlattım
  • Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?
  • Guzel olmus tebrik ederim.
  • valla yaptım he.fotoşop bilmeyen biri için güzel anlatım.
    http://img216.imageshack.us/img216/2508/kopyas1copygj3.jpg
    ama şu transformu öğrendiğim çok ii oldu. ben de diyom fotoğraf üstünde wordde bile daha rahat oynanıyo
    ......
    bi şi daha sorıcam .mesela siyah renkleri kısımları ben beyaz yapmak istiyom bunu nası yapıcam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearkartal

valla yaptım he.fotoşop bilmeyen biri için güzel anlatım.
    http://img216.imageshack.us/img216/2508/kopyas1copygj3.jpg
    ama şu transformu öğrendiğim çok ii oldu. ben de diyom fotoğraf üstünde wordde bile daha rahat oynanıyo
    ......
    bi şi daha sorıcam .mesela siyah renkleri kısımları ben beyaz yapmak istiyom bunu nası yapıcam??

Rengi değiştirmek istediğin yerleri seç...(Mesela quick selection tool idealdir...)

Foreground rengini beyaz yap...

Sonra Paint Bucket Tool ile rengini değiştirmek istediğin alanın üstüne tıkla...

Başka bir yolda alanı seçtikten sonra ctrl+u ya bas...

Hue Saturation ve Lightness değerleriyle oynamak olabilir...

Ayrıca image-adjustments-levels de işini görür.Orda output levels in en sağında beyaz olan kısmı siyaha yaklaştırırsan ya da her ikisine de 0 değerini girersen olabilir.

Alternatif çok anlayacağın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 16 Nisan 2008; 2:23:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.