Arkadaşlar resmi aşağıya ekledim. Soru 1: 1 resimdeki sarı oval şekil nasıl çizilir. Sadece şekil olarak içinin boyanmasını yapıyorum. 2 soruda 2 resimdeki sarı bölge üzerindeki siyah kıvrımlı olay nasıl çizilir. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. Birazcık ayrıntılı anlatırsanız iyi olur. İyi çalışmalar.
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster258
Arkadaşlar resmi aşağıya ekledim. Soru 1: 1 resimdeki sarı oval şekil nasıl çizilir. Sadece şekil olarak içinin boyanmasını yapıyorum. 2 soruda 2 resimdeki sarı bölge üzerindeki siyah kıvrımlı olay nasıl çizilir. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler. Birazcık ayrıntılı anlatırsanız iyi olur. İyi çalışmalar.
1. si pen tool ile çizilir herhangi bir arama motoruna photoshop tutorial pen tool yaz ayrıntılı videolar çıkar zaten.
2. soruyu tam olarak anlayamadım ama sarının üstüne yansıyan gölgeyi diyorsan blending options gri butonun layera gelip sağ tıkla blending optionsa girip drop shadow ayarlarıyla oyna.
Eğer nasıl çizilir diyorsan gene pen tool ile çizebilirsin eğer nasıl kabartma yapabilirim diyorsan gene blending options bewel and emboss ayarlarını kullanabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme