Şimdi Ara

Photoshop Çok iyi bilen bu soruna bakalım çare bulacakmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 1-2 aydır kafamı kurcaladı bu en sonunda foruma açmak istedim.

640x480 çalışma üzerinde iki tane kare yapıp 2 sinede gölge veriyorum. Ama 1 nci karenin gölgesini 90' derece değiştirdiğim zaman öbür karede 90 derece oluyor. Ben bunların birbirinden bağımsız çalışmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• iyi photoshop çı kalmamış
  • Birincisi farklı layerlarla çalışacaksın.

İkincisihttp://forum.donanimhaber.com/m_9716627/tm.htm burdaki başlığı niye açma gereki duydun? Boş yere forum kirliliği oluşuyor. Biraz dikkatli ol... Ayrıca o verdiğim linkteki konuyuda ASP/ASP.NET altına açmışsın...
  • Birinci kusura bakma haklısın . Yalnız farklı layerlarda çalışsam da ikisini aynı layer attığım zaman gene aynı oluyor
  • dostum tekini kilitlemeyi dene
  • Kilitledim olmuyor. Saol genede.

Bu iş çığrından çıktı benide delirtti...........
  • obaaa artık kitlesende olmuyosa bende şaşırdım gerçekten
  • ilginc durum eger kurma ihtimalin warsa yeniden kur derim
  • Dostum bu iş kurmakla bence geçmez çünki baştada aynı şeyi yapıor.

Photoshop 9.0 CS2 en son güncelemeride var. Eski sürümlerdede yapıor aynısını

1 çalışmada 2 layer ben ayrı ayrı gölge vermek istiyorum. Bu iş beni delirtecek.
  • Bunu yapamazsın çünkü o gölge efektleri ışık ile mümkün. Sayfanın genel bir ışık açısı vardır. Bunu 90 derece yaptıysan tüm sayfada 90 derece olmak zorundadır.

Diğer kareye başka gölge verebilmek için bir fırça veya outer glow kullanabilirsin ancak yine açısını değiştiremezsin, sadece istediğin yere yumuşak bir fırça ile gölge bırakabilirsin.
  • http://rapid+share.de/files/35828166/layerdeneme.psd.html al burada bir örnek var aynısını yapamıyorum sende dene iki farklı layera istediğiniz gibi bütün efect lerin açısını istediğiniz gibi verebiliyorsunuz. Fırça olmadan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagsoz06 -- 7 Ekim 2006; 15:57:51 >
  • Tabiiki yapabilirsin. Şu anda o psd de Global light seçeneği aktif değil. Yani tek bir ışığı kullanmıyor.

Eğer senin yapmak istediğin olay bir websitesi içinse hatalıdır. Tek ışığı kullanman daha iyi olacaktır.
  • Çok saol dostum. En sonunda nihayet ya hiç görmemişim ben onu saol dostum. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

Allah ne muradın varsa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagsoz06 -- 7 Ekim 2006; 16:28:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.