Aslında ben burada paylasımdan cok "Nasıl Yaparım?" sorusunu yöneltecegim siz uzmanlara...
Asağıda gördüğünüz resimdeki gibi 3D yazı yazmak istiyorum..Bu sekilde bir yazıyı nasıl yazarım... Bir cok 3D yazı stili gördum ama hala bunu nasıl yaparım bulamadım...Ben bu resimdeki o keskin hattı nasıl oluşturacagımı öğrenmek istiyorum...Harflerdeki çıkıntıları............
Photoshoptan hiç çakmam ama ben Fireworks biliyorsam bunun o kadar da zor olmadığını söyleyebilirim. Kaldı ki hiç 3D gibi durmuyor. Shadow, bevel vb filtreler ile efekt verilmiş gibi duruyor. kaldı ki metni katmana çevirdikten sonra iyi bilen birisi için pek de uzun sürmez. tabi birebir aynı yazı tipini bulamasanda benzer bir font ile yazdığın metni şekle dönüştürüp üzerinde oynama yapabilirsin.
Max ile iki dakikalık iş ama birebir aynısını yapmak için biraz uğraşmak lazım tabi.
Ekleme : Konu ile alakasız ama sahne ziyan olmasın diye şöyle birşey yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 26 Şubat 2011; 7:18:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: altwo
Max ile iki dakikalık iş ama birebir aynısını yapmak için biraz uğraşmak lazım tabi.
Ekleme : Konu ile alakasız ama sahne ziyan olmasın diye şöyle birşey yaptım.
Güzel olmuş.
Digital juice font ları var onları internetten bulup deneyebilirsin.3d olarak photoshop ta yapmıyorlar maselef.AFter effect vb programlar var.Font 3d ye çevirirsin ama video olarak photoshopta yapman zor....
Bu yazı 3D değil arkadaşım.İşin büyük bölümü Bevel And Emboss bölümünde bitiyor.Ardından drop shadow falan vs. ver aynısnı yapamaman için bir neden yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme