Şimdi Ara

Photoshop CS6 Extended Sorunu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Yanış Yere Konu Açtıysam Özür Dilerim... Arkadaşlar Benim Photoshop CS6 Extended ile büyük bir sorunum var.Bugün Photoshop CS6 Extended İndirip Kurdum.Fakat 3D Seçeneği Bulunmamakta Menüden Yardıma Basıp Photoshop Hakkında'ya tıklayınca Photoshop CS6 Extended diye gözüküyor Canıma Tak Etti Artık Yardım Ederseniz Sevinirim.Bu arada windows xp kullanıyorum.Size Güveniyorum Donanım Haber Banada Yardım Edin Lütfen !!!

Resimleri Koydum...

] Photoshop CS6 Extended Sorunu !

http://www.hizliresimyukle.com/image/WpB

• ssanane2 S kullanıcısına yanıt
    photoshop sürümü nedir? her sürümde 3D özelliği yoktur
  •  Photoshop CS6 Extended Sorunu !
  • Ya Arkadaşım Benim Sürüm 13.0 Felan İşte Sen nasıl yaptın bunu okuduklarıma göre serial ile alakalı eğer serial ile ise senin kullandığın seriali pm atarmısın yada nerden indirdiğini Kafayı Yemek Üzereyimde @Harris32

Herhalde şundan olabilir.Senin gönderdiğine baktımda seninki cs değil cc bende cc indirirsem olacağını düşünüyorum yanılıyormuyum seninki 14 fakat ben 15 indircem bir şey olmaz dimi yani 3d kaldırırlar mı (malca biraz ama ) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssanane2 -- 14 Temmuz 2014; 18:39:17 >
  • Kurulum yaparken karşımıza Yükle (Bir Seri Numaram Var) ve Dene diye 2 menü gelir. Dene menüsünden devam ettiysen 3D özelliği olmadan kurar. Onunla alakalı olabilir. Eğer o menüden ilerleyerek kurduysan 3D'yi kullanabilmek için nasıl kurman gerektiğini anlatabilirim.
  • xxx.king.xxx kullanıcısına yanıt
    Anlatırsan Çok Sevinirim Detaylı Olursa Bana Mesaj Atarsan Çok Sevinirim...
  • uygun sürüm ve uygun seri numarası olmalıdır, yoksa 3D seçeneği çıkmayabilir.
    Ayrıca Türkçe sürümlerde belki 3D sürüm yoktur. Bunu araştırarak işe başlayın.
    Zaten elinizdeki sürüm uygunsa size belirttiğim sürüm güncelleme ile sağlanabilir.

Öte yanda kimsenin seri numarasını buradan paylaşacağını düşünmelisin...
  • Detaylı anlatımı mesaj olarak gönderdim. Umarım işine yarar.
  • Saol King Ancak Bu Crack i yaptım fakat olmadı yardımın için teşekkürler. Harris32 Bana Adobe Photoshop CC Linkini atarmısın fakat İndirme Hızını Düşüren Siteler Olmassa Sevinirim 1 Haftadır Photoshop Yapamıyorum :'( Lütfen Link Atın Bana Torrent Olursa Çok Sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.