onu dene şifrede sorun yok ama yinede ben tekrardan upload ettim
ben dosyaları indiremiyorum. neden acaba? kodu girdikten sonra anasayfa geliyor.
Benim derdim de Jackosman ile aynı. Zipli dozya şifreyi iplemiyo. ŞUNUN ŞİSRESİZ HALİ YOK MU. O KADAR İNDİRDİK SONUÇ SIFIR. YARDIM LÜTFEN.
eline sağlık hocam güzel olmuş.. ama bu kaynaklar bendede var
assembly 65 tane plug-in inmiyor. tekrar upload eder misin ?
quote:
Orjinalden alıntı: calisto
assembly 65 tane plug-in inmiyor. tekrar upload eder misin ?
mesajı şimdilik gösterimden kaldırdım tekrar upload ederim boş bir vaktimde
Gülmeyin ama ben bu videoları nasıl izleyeceğimi bulamadım
Ellerine sağlık linkler sağlam ve dersler güzel. Yaşasın paylaşım...
arkadaşım 1. link çalışıyor 2.3.4. linkler çalışmıyor bakarsan sevinirim. Çok güzel bir çalışma olmuş
Linkler Sağlam kontrol ettim
Sanırım dowloand sınırına takıldınız biraz beklemeniz gerekecek yada modeme res atıp ıp adresinizi değiştirin
tamam arkadaşım çok sağol şimdi oldu
arkadaşlar belki be yanlış şeyi anlıyorum ama en üstteki şifreli olan bir e-book varya sanırım onun şifresi içinmi yanlış deniliyor anlamadım ben ya yinede düşüncemi yazayım dedim (yanlış anlamışsam affola) başka link göremedim çünkü... ben indirdim ve açtım...
rar şifresi : aSSembLy
hay yasa be arkadaslar
çok süper be elinize sağlık
aSSembly kardeş paylaşımın için teşekkürler.Rica etsem su dersleriwww.hemenpaylas.com dan upload edermisin rapidshare sorun veriyor. Şimdiden ilgin için teşekkürler!!!
arkadaşlar videoyu indir dediğimde sayfa görüntülenemiyo diyoo bunun sebebi ne olabilir :(
arkadaşlar ben indirdim video yu ama izlemeyemıyorum hangi codec kullanmam gerekıyor lütfen yardım istiyorum ..........
emeğe saygı
ellerine sağlık usta.. güzel kaynaklar gercektende..