arkadaşlar o kadar sinir oldum ki anlatamam kaç gündür doğru donanımı arıyorum bilen bilmeyen o kadar saçma yorum olsun diye yorum yazan arkadaşlar var bi çıkıp başka bölümlere yazsınlar yada bilmediği konuda lütfen yorum yapmasınlar boşuna yer ve insanların zamanlarını almasınlar
600 700 e yada 800 her neyse bilgisayar toplayıp ps kullanacak arkadaşa özellikle yazıyorum bana öyle bi bilgisayarda sadece yeni bir sayfa açıp boyutu A4 (21X29,7cm) CMYK 16 Bit 300 dpi olarak boş bi, sayfa açıp 30 40 layerden bahsetmiyorum sadece bir tane wallpaper sayfaya koyup kaydet diyebilirmi? efekt vermesini layer olaylarını çok hızlı bi şekilde geçtim sadece boş sayfa açıp tek bir layer wallpaper koy kaydet bizi o zaman anlayacağını düşünüyorum...
ayrıca iş için kullacacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum yüksek frekans ve uyumlu parçalar yok o marka yok ödül almış bilmem ne bu en iyisi en pahalısı olaylarını hızlı bi şekilde geçin yüksek frekans we uyum mac in donanım mimarisi bunun üzerine kurulmuş ben mac kullanan biri değilim yada çok parası olan 5-6 bin oyun pc toplayacak bi kamil de değilim ama bende 3-4 bine iş yapabileceğim en doğru donanımı arıyorum ve hala bulamadım :)
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Dell 23in U2311H Euro Black Wide UltraSharp (1920X1080) IPS..........................................615 tl INTEL CORE I7 2600 QUAD CORE 3.40 GHZ 8MB ..............................................................574 tl MSI INTEL H67MA-E45 ...................................................................................................195 tl HI-LEVEL 16GB(4GBx4) 1333MHZ DDR3 SOĞUTUCULU......................................................280 tl HIS 1GB HD6770 FAN GDDR5 128 BIT HDMI 2XDVI ATI 16X..............................................248 tl Team Xtreem S1 60GB 285-275MB/sn 2.5" SSD (2,5-3,5-5,25" Dönüştürücü Hediyeli) .........250 tl AeroCool XPREDATOR Çift 23cm Fanlı Pencereli Kasa........................................................257 tl SEASONIC S12II-520 520W 80Plus Bronze Sertifikalı PSU.................................................140 tl
bu sistem güzel olmuş ben ekran kartını biraz daha iyi olarak da önerebilirim. phoshopda hangi sürümü kullandığın? ne gibi çalışmalar yaptığın? da önem ve arz etmek de...
Photoshop ekran kartını pek kullanmıyor. O yüzden ekran kartına vereceğiniz parayı RAM'e veya işlemciye harcayın derim ben...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme