Şimdi Ara

Photoshop,Photoscape ''KULLANMADAN'' Efekt Verme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar sizlere yardımcı olması için donanımhabere özel araştırdım ve buldum program mükemmel (link en aşağıda) arkadşlar programda isterseniz renklerle oynayabiliyosunuz photoshop gibi birçok işleme gerek yok siz sadece efekti seçin ve o uygulasın arkadaşlar programı kurcalayın biraz inanıyorumki mükemmel işler çıkartabilirsiniz photoscapein uygulamarınıda foto üzerinde uygulayabiliyosunuz yani photoscapein yapabildiği işleri tek tıkla yapıcaksınız arkadşlar kaydederken isterseniz PSD,JPG,PNG,hatta AVİ bile kaydedebiliyorsunuz yani boyutu bozulmadan psd olarak kaydedip photoshopa dönüp foto üzerinde oynamaya devam edebilirsiniz.

RAR ŞİFRESİ: donanımhaber
    PROGRAM ADI: Photo Effects Studio
    Ben JeffHakan Sizlerle Bunu Paylaşmaktan Gurur Duyarım

VEEE LİNKKK : Photo Effects Studio JeffHakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsSnopro -- 12 Ekim 2011; 14:39:43 >

• Muhahha

• öncelikle program için saqol ama bu kadar ballandıra ballandıra anlatmana şaştım doğrusu bunu özel bi araştırma ile alakası yok qooqleye proqramın adını yazan herkes bulabilir okadar cafcafa qerek yoktu yani bende bişi sandım bende zaten mevcut sırf senin anlamana karşılık indirdim yanılmadım üzerede virüslü çıktı amacın ne anlamadım bide başka yerlerde kullanırken alıntı kelimesini kullanın demissin sen kullandın mıda başkasından bekliyon alıntı yaptıkdan adını sağa sola reklamını yaptıkdan sonra emeğe saygı diyeceğiz öyle mi peki EMEĞE SAYGI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreamweaver Flash Buton Ekleme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.