Şimdi Ara

Photoshop ve Lightroom kullanabilecegim Netbook ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar Adobe Photoshop ve Adobe Lightroom kullanabilecegim bir netbook ariyorum.Sizce boyle bir netbook var mi ?

Uygun fiyatli ve kucuk olmasindan dolayi netbook dusunuyorum fakat bu programlari calistirabilecek netbook bulmak zor sanirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam acer one happy netbookum var dün PS CS 6 Kurdum çalıştırıyor problem yok ama sormanız gereken şu aslında. hızlı çalıştıracak bir netbook. mesala benimki atıyorum tıklayınca 6 saniyede giriyor ama masaustum 2 sanıyede. genellıkle ps çalıştırmayan netbook olmaz.
  • Casper H90 marka 2 gb ramlı bir netbookum var. Windows 7 varken üzerinde, açılırken kasa yapsa da Photoshop CS6, QuarkXpress 9 ve Corel Draw X6 programlarını çalıştırıyordum. Şimdi ise Lubuntu kullanıyorum ve hiçbir kasma veya donma olmadan Scribus, Inkspace ve GIMP programlarını kullanabiliyorum. Ekranın küçük olmasından mütevellit çalışmak sıkıntılı oluyor, ama bir tatile gittiığinizde ve dizüstü bilgisayarınız yanınızda olmadığında biraz zorlansanız da çalışabiliyorsunuz. Lightroom programını hiç kullanmadım, lâkin o program da Adobe Premiere'in son sürümleri gibi sadece x64 destekli ise çalışmanız olanaksızdır. Netbook alacak iseniz, kullanacağınız programların x86 ile uyumlu olmasına dikkat etmenizde fayda var.
  • çoktan almış sanırım^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Casper H90 marka 2 gb ramlı bir netbookum var. Windows 7 varken üzerinde, açılırken kasa yapsa da Photoshop CS6, QuarkXpress 9 ve Corel Draw X6 programlarını çalıştırıyordum. Şimdi ise Lubuntu kullanıyorum ve hiçbir kasma veya donma olmadan Scribus, Inkspace ve GIMP programlarını kullanabiliyorum. Ekranın küçük olmasından mütevellit çalışmak sıkıntılı oluyor, ama bir tatile gittiığinizde ve dizüstü bilgisayarınız yanınızda olmadığında biraz zorlansanız da çalışabiliyorsunuz. Lightroom programını hiç kullanmadım, lâkin o program da Adobe Premiere'in son sürümleri gibi sadece x64 destekli ise çalışmanız olanaksızdır. Netbook alacak iseniz, kullanacağınız programların x86 ile uyumlu olmasına dikkat etmenizde fayda var.

Ayrıntılı bilgi için çok teşekkür ederim Sayın MadWolf.Araştırmalarıma göre bir netbooktan fazla birşey beklememek gerekiyor sanırım.Yeni nesil ultrabooklar daha çok iş görecek sanırım.Bütçeyi biraz daha arttırıp ultrabook bakmakta fayda var.Tekrar teşekkür ederim...

@52SaKoCaN52

Henüz net bir fikir elde edemediğim için almadım malesef.İlginize teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ApriLRaiN

quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

Casper H90 marka 2 gb ramlı bir netbookum var. Windows 7 varken üzerinde, açılırken kasa yapsa da Photoshop CS6, QuarkXpress 9 ve Corel Draw X6 programlarını çalıştırıyordum. Şimdi ise Lubuntu kullanıyorum ve hiçbir kasma veya donma olmadan Scribus, Inkspace ve GIMP programlarını kullanabiliyorum. Ekranın küçük olmasından mütevellit çalışmak sıkıntılı oluyor, ama bir tatile gittiığinizde ve dizüstü bilgisayarınız yanınızda olmadığında biraz zorlansanız da çalışabiliyorsunuz. Lightroom programını hiç kullanmadım, lâkin o program da Adobe Premiere'in son sürümleri gibi sadece x64 destekli ise çalışmanız olanaksızdır. Netbook alacak iseniz, kullanacağınız programların x86 ile uyumlu olmasına dikkat etmenizde fayda var.

Ayrıntılı bilgi için çok teşekkür ederim Sayın MadWolf.Araştırmalarıma göre bir netbooktan fazla birşey beklememek gerekiyor sanırım.Yeni nesil ultrabooklar daha çok iş görecek sanırım.Bütçeyi biraz daha arttırıp ultrabook bakmakta fayda var.Tekrar teşekkür ederim...

@52SaKoCaN52

Henüz net bir fikir elde edemediğim için almadım malesef.İlginize teşekkür ederim.

şaka yapmıştım. kızmadın sanırım kardeşim^^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.