Şimdi Ara

Photoshop Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar photoshop hakkında artık bir yerden başlamak istiyorum.Çeşitli şekillerde öğrenme tarzları var.Benim için en iyi öğreneceğim şekilde ne yöntem olabilir.Herkesin öğrenme şekli farklıdır ama bilgiler doğrultusunda hareket ederek hepsini birleştirerek daha iyi öğrenebileceğimi umuyorum.İnternette 150-200 sayfalık photoshop kitapları varmış link bulamadım sanalkurs diye bir yer var ordada anlatıyor ama baslangıc ıcın sıteyı dıdık dıdık etmem lazım bıraz ayrıntılar var en baslarında benım temelım olmadan onları yapamam sonucta.Hangi siteleri hangi kitapları önerirsiniz şu kitabın lınk varsa cok ıyı olur genelde okumayı severım okumak ılgımı ceker eger yoksa kitapta alabilirim adını söylerseniz.Bide bilgisayara hangi programı yüklememi önerirsiniz cs4 var su anda ama ayrıntı bılmıyorum fazla basıt seyler yapıyorum sadece Her yöntemi söylerseniz sevinirim hepsini birleştirip bu yola başlamak isterim ve tabikide sizin desteğinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Sana en güzel kaynağı söylüyorum. Bilgisayrında photoshopu buluyorsun mümkünse ingilizce olsun ve didik didik her yerine basıyorsun ney ne ike yarar kurcalayıp öğreniyorsun.Sonra facebookta bir resim görüyorsun ayın sanki dünyaya çarpıcakmıs gibi yakın olduğu bir fotoğraf görüceksin sonra merak edip nasıl yapıcağını arastırıcaksın saatlerce kafa yorucaksın sonunda yapıcaksın bir şeye benzemiycek sonra hayal gücünü kullanarak bi şahaser çıkarıcaksın ortaya . O bittiml sonra netteki hazır fırçalar ilgini çekicek sonra o bu derken bakmışsın işln ehli olmussun biraz felsefi ve profesyonelce görünmediğini biliyorum ama hiç bir zaman ne programlamada nede grafikte eğitim videoları izlemek eğlenceli olmadı benim için ama kurcalayarak eğienceli bir sekilde öğreniceğinin garantisini verebilirim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geriye doğru mesajları inceleyin, benzer talepte bulunanlar için öneriler bulunuyor
  • Dedigin yontemi denedim ama bisey olmayacagini anladim benimki hicbiseye benzemiyor :D Daha cok profesyonel yardim lazim sanirim.

Forumda arastirma yapmam lazim sanirim bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop nesne taşıma yardım
    10 yıl önce açıldı
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Photoshop mu, Illustrator mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.