Şimdi Ara

PHOTOSHOPÇULAR BÖÖLE GELSİN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de photashopu cok seviyorum, ama pek ustası değilim. hem sen ustaysan neden bilgilerini paylaşmıyorsun? bu kadar bencil ve kendini beğenmiş olma

• Photoshop tutoriallarla ve karıştırılarak örenirlir. Biz şimdi sana ne anlatalm ki burda...
  • arkadaslar elinde photoshop cs nin turkcesi veya link verebilecek arkadas varmi ??????
  • sakın türkcesini kullanma eğer öğrencem diyorsan ingilizce kullan
    bence tüm pc porgramları ingilizce kullanılmalı heele hele ps
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

sakın türkcesini kullanma eğer öğrencem diyorsan ingilizce kullan
    bence tüm pc porgramları ingilizce kullanılmalı heele hele ps

kesinlikle..
  • photoshop öğrenmeyin arkadaslar,önce,objlere bakışı kitap dergi tasarımlarını,kullanılan fonlardaki,esneklik keskinliği ,renklerin ne ifade ettiğini,
    ışığın nasıl yansıma yaptığını,vs.. gibi bir süür şey ,önce bunları gözleyin ,bakın cevrenize bibordlara,reklamlara,el ilanlarına ,vs..sonradan photohopun başına oturduğunuzda, sadece,o fontu nasık deiştiriim bunu öğreneceksiniz,
    asıl önemlisi,yaratıcılıktır ;)
    bunu gözlem işini yaparken sıkılırsanız,araştırıken uff diyosanız,photoshopu öğrenseniz bile sıradan bir kullanıcı olup cıkarsınız ;)
    benim yaptığım neydi ,önce öğrenmek gerci koca bir derya ,sonra gözlemleml oldu ,acayip zorlansamda, sevdiğim için gözlem işini herdayim sürdürüyorum
    bigün en iyi olana kadar tabi buda olmuyacak :D
  • evet gözlem çok önemli.. gözlem olmazsa hiçbi yaratıcılık kazanamazsınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: damlasu

ben de photashopu cok seviyorum, ama pek ustası değilim. hem sen ustaysan neden bilgilerini paylaşmıyorsun? bu kadar bencil ve kendini beğenmiş olma

ben ustayım demedim. photoshopçularla tanışalım dedim kardeş. Niye yaptıklarını paylaşmıyosun dersen bu foruma işyerimden katılıyorum ve bilgisayarda da photoshop yok ve yükleyemiyorum. İşyeri ortamı işte herşeyi kısıtlamışlar.
    arasıra evimden bağlanırım yüklerim yaptığım şeyleri o zaman değerlendirirsin.

• TÜM FOTOŞOPCULARA SELAMLAR
    bende fotoşopculardanım ama ustası sayılmam işimi görüyor en çok sevdiğim fotoexpres 4.0 çok kullanışlı acilen yapılması gereken resimleri fotoexpresten zaaman oldurmek içinde fotoşopa giriyorumyaşasın fotoşop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKKI_IRMAKK -- 6 Haziran 2005, 12:22:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harami78

quote:

Orjinalden alıntı: damlasu

ben de photashopu cok seviyorum, ama pek ustası değilim. hem sen ustaysan neden bilgilerini paylaşmıyorsun? bu kadar bencil ve kendini beğenmiş olma

ben ustayım demedim. photoshopçularla tanışalım dedim kardeş. Niye yaptıklarını paylaşmıyosun dersen bu foruma işyerimden katılıyorum ve bilgisayarda da photoshop yok ve yükleyemiyorum. İşyeri ortamı işte herşeyi kısıtlamışlar.
    arasıra evimden bağlanırım yüklerim yaptığım şeyleri o zaman değerlendirirsin.

Yav ben koyamıyorum yaptığım şeyleri bari siz gönderinde bakalım.

• bi sorunum var. okuldaki bilgisayarlarda photoshop cs yüklü ve kısayollar çalışmıyor. emmoğlunda da 6.0 var ve onda da çalışmıyor acaba nedendir bu olay nası çözülür.
  • Bende varım bakın daha dün kurdum ps cs 2 yi bugün bunu yapabildim çalışıyorum geliyo yeni leri de var
    http://forum.donanimhaber.com/upfiles/51859/asppg_Us536051923.jpg

bu resimdeki kazları ben koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 6 Haziran 2005, 15:32:18 >
  • quote:

bi sorunum var. okuldaki bilgisayarlarda photoshop cs yüklü ve kısayollar çalışmıyor. emmoğlunda da 6.0 var ve onda da çalışmıyor acaba nedendir bu olay nası çözülür.

Dostum. Yüklemiş olduğunuz, kullanmış olduunuz kıraktan kaynaklanıyor. Kaldır ps ve yeniden kur. Ama başka kırakla kır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: by ThundeR

quote:

bi sorunum var. okuldaki bilgisayarlarda photoshop cs yüklü ve kısayollar çalışmıyor. emmoğlunda da 6.0 var ve onda da çalışmıyor acaba nedendir bu olay nası çözülür.

Dostum. Yüklemiş olduğunuz, kullanmış olduunuz kıraktan kaynaklanıyor. Kaldır ps ve yeniden kur. Ama başka kırakla kır!

Çok teşekkür ediyorum

• TÜM PHOTOSHOPÇULAR BU KADAR MI YAHU
    KİMSE ÇALIŞMALARINI GÖNDERMİYOO
  • dandiq bi çalışma oldu amawww.gulkent.net teki üstteki sahil falan var çok dandik oldu o aceleye geldi falan diğerlerini de bi ara eklerim
  • alın benım de çalışmam bu
  • nerde
    quote:

Orjinalden alıntı: şekeroğlan

alın benım de çalışmam bu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.