Şimdi Ara

Photoshopta iyi bir seviyeye nasıl gelinir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlangıç seviyesinde photoshop bilgisine sahibim, bunu ilerletmek istiyorum, daha çok model fotoğrafı düzenlemeye yoğunlaşmak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler? Online video kaynakları mı yoksa kurs mu tavsiye edersiniz? Eğer kurs ise Antalya'da bildiğiniz kaliteli kurs var mı?

• İngilizce biliyorum fakat çok iyi değil, Türkçe versiyonuna iyice hakim olduktan sonra ingilizce kaynaklara yönelsem daha mı iyi olur acaba?
    Bu arada verdiğiniz sitelere baktım çok iyi sitelermiş. Teşekkür ederim.
  • Kardeşim iyi derecede photoshop bilmiyorum onu baştan söyleyim ama işimi halledecek kadar biliyorum diyelim. Şimdi bizim üniden arkadaşlar dergi çıkartma niyetindeydi, benim de çok temel bir photoshop bilgim vardı, her neyse konuştuk ettik, renkli yaklaşık 30 sayfa bir edebiyat dergisinde karar kıldık. Dergi 500 kadar bastı bu arada :D Her neyse ilk tasarım hakkında editörle toplantı yapıyoruz, Ankarada öğrencilerin bastığı bir dergiyi gösterdi. Bu sayfa gibi bizde yapabilir miyiz dedi. Basit bir geçişti aslında, üstte sanatsal bir foto altta tek bir renk, ikisinin arasında yumuşak bir geçiş olacak, alttaki tek rengin üstüne yazı gelecek. Şu anda 30 saniye sürer yapmam ama o zaman, bir kaç saat uğraştım olmadı. Video forum vs. araştırdım buldum, onu yaptık başka bir sayfa geldi onun için araştır onun için araştır derken derginin bitimine doğru belki bir kaç yıl da öğrendiklerimin kat be kat fazlasını öğrendim. İşin özeti ilerletmek için sorun ve çözüm gerekiyor. Dersle mersle bir yere kadar. Bir photshop tasarıma bakacaksın, bunu ben nasıl yaparım deyip yapmaya bakacaksın.

• Youtube de Afgan Rasulov'un videolarını tavsiye ederim.
  • çokk acemiyim çookkk...
    photoshopun sadece adını biliyorum... ing anlayabilirim Trde olur haliylee...

ancaaak amacım genel resim işlerini ve sonrada photoshopu orta ve üzer, halde öğrenmek...

sorum şu hcm:
    ilerde photoshopa geçme amacında olan bir acemiye ilk başta hangi prgyi önerirsiniz.. daha önce kesme biçme hiç yapmamış birine phosoptada faydası olacak başlangıç programı ne olabilir?
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.