arkadaşlar size vereceğim linkte hemen hemen bütün tasarım proğramlarının (corel,photoshop,flash vb.) temel püf noktaları ve rahatça uygulayabileceğiniz görsel içerikli dersler mevcuttur http://www.firmerdesigns.com
ya arkadaşlar bi fotoğraftan bir parçayı kesip diğer bir resme nasıl monte edicem??? herkes biliyodur bu sorumun cevabını ben hariç:) mesela yapıyosunuz ya birinin yüzünü öbürünün suratına falan öle bişey işte???????
quote:
Orjinalden alıntı: mau
quote:
Bunlarda donanım haber logosu üzerinde yaptığım çalışmalar;
Denemelerimin devamı gelicektir.
beyler siz bunlara calısmamı diyorsunuz
Arkadaşlar yeni öğreniyorlar galiba yalnız senin yaptıklarınında pek bir profesyonel trafı yok.......
quote:
Orjinalden alıntı: ciyaazim
quote:
Orjinalden alıntı: mau
quote:
Bunlarda donanım haber logosu üzerinde yaptığım çalışmalar;
Denemelerimin devamı gelicektir.
beyler siz bunlara calısmamı diyorsunuz
Arkadaşlar yeni öğreniyorlar galiba yalnız senin yaptıklarınında pek bir profesyonel trafı yok.......
eleman napmis ki? yaptigi birsey var mi?
Arkadaşlar iyi, hoş, güzel yapmışsınız da birde nasıl yapabileceklerini tarif ederseniz daha da yardımcı olmuş olursunuz, henüz acemilerde var aramızda değil mi? Gariban gibi bende yapmak istiyom demezler mii Lütfen yapma aşamalarını adım adım verirseniz bir nevi ders içerikli de olmuş olur...
Zelis cavus hakli...birazda nasil yapildigi yazilsa iyi olacak. Photo shop 7'de dalgalanan bayrak yapma olanagi var ama nasil. Arastirdim...verilen izahatlar hep eksik. Aramizda PhotoShop Guru'su varsa bizlere bir iyilik yapsinda... söyle madde madde izah ediversin lütfen de duamizi alsin.
Benim elimden Scuba bayragi olarak bukadar geldi maalesef >
son çalışmam.
herkesin eline saglık cok guzel calısmalar bende yakında burada yayınlıcam kendi calısmalarımı..
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
son çalışmam.
bundan öncekilere göre çek daha güzel bir çalışma, özellikle arka planı çok benendim
quote:
Orjinalden alıntı: o.n.u.r
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
son çalışmam.
bundan öncekilere göre çek daha güzel bir çalışma, özellikle arka planı çok benendim
çok sağol arkadaşım, programın içine girdikçe sonu olmayan bir yerde dolaşıyomuşum gibi hissediyorum. uğraştıkça ve alıştıkça daha da güzel şeyler çıkıyor :)