gördüğüm kadarıyla hazır resmin üzerine yazı uazmışsın blending ayarlarıyla oynarak ve bir kaç brush ile donatmışsın. güzel olmuş .
quote:
Orjinalden alıntı: dark_elf
gördüğüm kadarıyla hazır resmin üzerine yazı uazmışsın blending ayarlarıyla oynarak ve bir kaç brush ile donatmışsın. güzel olmuş .
ne yaptığı önemli değil bence çok güzel olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli
Photoshop Fotomontaj Yapimi
İlk işimiz A.J. nin suratını seçmek. Bu iş için �Polygonal Laso Tools� kullanmayı uygun görüyorum
Seçim bittikten sonra CTRL + C ile kopyalıyoruz. Sonra B.S. nin resmine CTRL + V tuş kombinasyonu ile yapıştırıyoruz. Daha sonra yapıştırdığımız parçayı istediğim boyuta ve istediğimiz yere getirmek için CTRL + T ile şekillendiriyoruz.
Daha sonra yapıştırdığımız layerın fazlalıklarını silgi aracı ile siliyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken en önemli nokta silginin düşük oppacity ile kullanılmasıdır.
Yüzü tam uyacak şekilde yerleştirdikten sonra en önemli kısma geliyoruz yani rengi ayarlamaya. Bildiğiniz gibi renk tonlarındaki en ufak bir farklılık resimdeki inandırıcılığı bitiriyor. Resimdeki renkleri düzenlemek için �Hue-Saturation� ve �Brigtness-Contrast� ayarlarıyla oynuyoruz
VE ISTE SEBEB SONUC ILISKISI
dİPNOT:Üst konu olması çok güzel olmuş,BAşarıLar
arkadaşım resmi kopyalayıp diğerinin üstüne yapıştırdıktan sonra aradaki uyumsuzlugu tam olarak nasıl gidereceğiz biraz daha açıklarmısın?mesela ben de aynısını denedim ama alttaki resimde adamın yüzünde sakal var ama yapıştıracagım resimde sakal yok ve renkler cok farklı nasıl uyumlu hale getirecem anlatırsan cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
onun için genel olarak Ctrl+L , Ctrl + M, Ctrl + B kısayollarını dene
Beyoncedinho
buda en son yaptığım çalışma yorumlarınızı bekliyorum=)
Evet Buda Benden....
Bu kadar çok şeyi biliyosun ama bitane güzel çalışmanı paylaşmamışsın bizimle.ayrıca hazır resim değil kendi çabalarım la oluşturduğum resimdir.hazır resim se kanıtlaman gerekir.zaten kanıtlıyamassın
quote:
tşk ler kardeşim harcanan emeğe herzaman saygı eyw.
quote:
Orjinalden alıntı: whiteman28
quote:
ne yaptığı önemli değil bence çok güzel olmuş
burda bir eleştiri yapınca hemen kızarsan olmaz yalnız... eleştirilerinizi bekliyorum yazmışsın bende bir fikir sundum bana hazır resim gibi geldi demek sen yapmışsın bravo arkadaşım çok güzel yapmışsın gerçekten bence bu yolda ilerlemelisin çünkü yaptığın çalışma güzel olmuş... başarılarının devamını dilerim, iyi günler...
insan emeğinin karşılığını bulamayınca üzülür bunu çalışma yaparsan anlarsın ok.yorum için tşk...
Çalışmaya devam.
o.n.u.r bu Beyoncedinho calismasına gercekten güldüm .. yanlız yüzün sag tarafındaki saçlar çenenin altına girmiş yüzü küçültmeliydin.. acele etmişin biraz.. yoksa güzel bir resim olmuş..
quote:
Orjinalden alıntı: Allen_ıverson
buda en son yaptığım çalışma yorumlarınızı bekliyorum=)
BÖYLE ESERLERE BAYILIYORUM ellerine sağlık
rica ederim aslında biraz basit çalışma zor değil...
bendede 1-2 güzel bişi varda üşeniyorum yaa koymaya inş. bi ara koyarım
Onur abi msni verir misin
quote:
Orjinalden alıntı: o.n.u.r
tamamen photshopda yaptığım, güneş ve ay çalışması...
onur abi güneşe rengini nasıl verdin yaa
tam emin değilim ama zannediyorum plug-in vardı bunu yapmak için
aynı brush bendede var ama işte renklendiremiyorum