Şimdi Ara

php'de emailform gönderme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    $headers = 'From: '.$email_from."\r\n".
    'Reply-To: '.$email_from."\r\n" .
    'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
    @mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);
    header("Location: thankyou.php");
    ?>
    <?
    }
    ?>

aşağıdaki script döngüsünün yukarıdaki php döngüsüne entegre etmek istiyorum,amacım ziyaretçinin emailform attıktan sonra açılacak pencerenin aşağıdaki özelliklere sahip olmasını istiyorum,olurmu dersiniz! öneriye açığım.tşk.

<script language="JavaScript">
    function popac()
    { open ("thankyou.php"toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,width=200,height=150,scrollbar s=no,resizable=no")
    }
    </script>

• saol üstad dediğini yaptım,ilk başta olmadı,tırnakları düzelttim oldu,lakin popup olmadı normal açıldı:D bunu nasıl aşmam lazım,email form'un olduğu bölüme aşağıdaki target="_blank" ekledim,ve "lite_process.php" dosyamada yukardaki işlemi yaptım,bir değişim olmadı,neden olabilir!

<form name="contacts-form" method="post" target="_blank" action="lite_process.php" onsubmit="return popac()">

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeidor -- 4 Mayıs 2010; 15:24:02 >
  • gönder tuşuna basıldıktan sonra veriler işlenip mail adresime gidecek,peşine yeni pencere teşekkür ederiz iletiniz işleme alınmıştır vsvs popup penceresi açılacak ekranın tam ortasında ve 3sn sonra kapanacak. olay bu.
  • neyse kendi sorumun cevabını ben ekleyim,üstüne bir soru daha sorayım,
    ..... 
    <SCRIPT TYPE="text/javascript">
    <!--
    function popupform(myform, windowname)
    {
    if (! window.focus)return true;
    window.open('', windowname, 'height=200,width=400,scrollbars=no,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,menubar=no,resizable=no');
    myform.target=windowname;
    return true;
    }
    //-->
    </SCRIPT>

<form name="contacts-form" method="post" action="lite_process.php" onSubmit="popupform(this, 'join')">
    <table border="0" cellspacing="2" cellpadding="1">
    <tr>
    <td valign="top">
    <label for="Full_Name" class="required">Full Name</label>
    </td>
    ......

şimdiki sorum bu scripte popup solüst köşede açılıyor,sayfanın tam ortasında açılmasını beceremedim,yardımcı olurmusunuz?
    tşk.

• teşekkür ederim üstad oldu,lakin bu şekilde olursa kullanıcının ekran formatına göre değişiklik göstermezmi!
  • Javascript screen.width, screen.height property lerini kullanarak halledebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php database veri eklemede hata
    geçen yıl açıldı
    PHP POST Kaydetme sorunu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.